IZVORNA PORUKA: anuksunamun
zivi bili i veliki porasli,za sta god da ko odluci...sami snosimo posledice za ono sto cinimo ,pa tako i za izbor ostvarenja svoje sexualnosti..ovde bih se deklarisala kao zaostala ,citajuci temu....ali avaj...besmisao zivota tera ljude u ambis probavanja kojekakvih budalastina....u potrazi za smislom svasta nam se ispreci....kada bi vise cenili sve ono sto jeste oko nas i ,ono sto jesmo,kao i ono sto nam je dato,ne bi bilo ovakvih tema...
Kada sam na nekoj od prethodnih strana napisala da je meni to bolesno, mislila sam MENI, a nisam mislila da mi je bolesno to što neko to želi ili što je neka tamo napisala da želi da bude sa 2 super tipa, pa se našla prozvana mojim komentarom.
Neka sam ja malograđanka i zaostala, neka tako i ostane... Svaki krevet u kome su više od 2 odrasle osobe i u kome su istopolne osobe , ZA MENE nije krevet, več ........
Elem, Srpska pravoslavna Crkva ima 10 božjih zapovesti, od kojih jedna glasi: NE čini preljubu.
Takođe, Bog je stvorio muškarca i ženu, a ne 2 muškarca, ne dve žene, ne 2 muškarca i 1-nu ženu, ne 2 žene i 1-og muškarca...