IZVORNA PORUKA: indy_25
Meni ne smeta sto je neko protiv to je sasvim normalno najvise mi je zasmetalo sto se prokomentarisalo to kao bolest. Ipak bi trebalo malo da se biraju rijeci kad hoce nesto da se kaze pa makar i protivno bilo. Ni meni se nekad nisu svidjali stavovi i misljenja nekih forumasica al nijednu nisam nikad uvrijedila tako. Ili ne prokomentarisem ili kazem svoje misljenje ali na neki normalan nacin.
Mozda sam ja previse srcano shvatila mozda nisam trebala nista ni napisati da mi smeta.
Trebala si da napises da ti smeta, jer to nije bolest. Pitanje je bilo sta mislimo o tome, imamo prava da razmisljamo o sexu i sa vanzemaljcima, ako hocemo. Masta moze svasta.
Razumem da neko o tome ima najcrnje moguce misljenje, ali sta ce onda ovde, da nama koje na tu temu imamo nesto da kazemo, drobi kako smo bolesne. E taj deo ne kontam, stvarno.
Ni ja ne idem na teme "Kupila sam" i "Kuvala sam". Na sta bi licilo da odem tamo i napisem sta zaista mislim da bih postala kada bih imala potrebu da pisem o tome sta sam kuvala i kupila?
Nisi pogresila ni u cemu. Bar si nesto napisala. Ima ljudi koji samo dodju da potpale vatru. A i, iskreno, uvek su mi sumnjivi ti sto na sav glas uvek vicu "JA? NIKAD?"
Rado, ne mislim na tebe, ti obecavas, pocela si da se preispitujes
svoje...