cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Jutarnji sex

clock-img

17.10.2013, 10:36

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: Torbica

user posted image Meni treba nekih sat dva da dodjem sebi, uopste ne funkcionisem po tom pitanju odmah po budjenju. Ne znam zasto.

Ma ko kaže da moraš da dođeš sebiuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

17.10.2013, 10:43

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

e jedino u tom slucaju bih i mogla luuser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

17.10.2013, 11:34

clock-img

Zdravko Čolić

pencil-img

29

Bas tako user posted image

IZVORNA PORUKA: Lu

user posted image Meni treba nekih sat dva da dodjem sebi, uopste ne funkcionisem po tom pitanju odmah po budjenju. Ne znam zasto.

clock-img

17.10.2013, 12:06

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Moze jutarnji sex ali pre toga poseta kupatilu, pranje zuba, tusiranje... hm-onda to i nije jutarnji user posted image
Vise sam za varijantu jutarnje mazenje i grljenje user posted image

clock-img

17.10.2013, 14:47

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

pranje zuba

da ovo meni najvise fali da bih bila raspolozena za jutarnji seks..

don't shit where you eat :))

clock-img

17.10.2013, 15:11

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Paaaa, osecaj mi je kao da gospoja nije moja! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

17.10.2013, 15:43

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Nekad smo ga rado upraznjavali . Sad bas rijetko,samo u slucaju da je M na selu i da imamo vremena da se razvlacimo do podne. . Jedino da navijem sat u pola 5 . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

17.10.2013, 20:38

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Nisam ja završila rečenicuuser posted image ...najljepše je kad dođeš sebi u sred radnje, ono budiš se i postaješ svjesna situacijeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

19.05.2017, 13:01

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jedva stignem navece a kamoli ujutru user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

19.05.2017, 14:24

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Paaaa, osecaj mi je kao da gospoja nije moja! user posted image

E, ovako i kod mene user posted image
Nisam neki ljubitelj, ja ujutru ne znam ni kako se zovem.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.05.2017, 18:26

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Ovo je kod mene, rado ga se sjecam, jer je sad nemoguca misijauser posted image !

clock-img

19.05.2017, 19:59

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Eco pa zasto zeno nemoguca misija 🙀

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

19.05.2017, 22:22

clock-img

degu

pencil-img

11332

Kod nas je svaki postao nemoguca misija user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

20.05.2017, 14:21

clock-img

eca89

pencil-img

3753

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Eco pa zasto zeno nemoguca misija 🙀

Jutrnji Emiceuser posted image , pa on rano ustaje na posao, dijete je sa nama u sobi, a nedeljom se ona prvo budi i tada nastaje šouuser posted image !

clock-img

20.05.2017, 15:11

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

A mislila samda ne mozete uopste.A mi ne koristimo sobu za te radnje user posted image

clock-img

05.07.2017, 23:39

clock-img

Andrea W

pencil-img

57

Uopste ne volim jutarnji seks. Em sam ja nikakva, em je ovaj moj pospan i u podne.
Jednom prilikom sam resila, ima tome par godina, da ga "castim" ujutru jednim oralnim. On je jos spavao. Podignem ja jorgan, da ga prvo malo rucno obradim, kad on vec dignut! Bila sam u soku. Posle se "informisem" da je to normalna i cesta pojava. Uglavnom, tad se vec probudio, odradim ja to, on svrsi, ali bez uzdaha, kao da je zombiran. Ja ga pitam u cemu je fora, kaze da je osecaj nekako bezveze, kao da nije njegov. I od tada to ne radimo ujutru...

clock-img

06.07.2017, 08:35

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Eco. ..nemoguca misija😉

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

06.07.2017, 08:39

clock-img

Belgrade1976

pencil-img

52

IZVORNA PORUKA: Andrea W

Uopste ne volim jutarnji seks. Em sam ja nikakva, em je ovaj moj pospan i u podne.
Jednom prilikom sam resila, ima tome par godina, da ga "castim" ujutru jednim oralnim. On je jos spavao. Podignem ja jorgan, da ga prvo malo rucno obradim, kad on vec dignut! Bila sam u soku. Posle se "informisem" da je to normalna i cesta pojava. Uglavnom, tad se vec probudio, odradim ja to, on svrsi, ali bez uzdaha, kao da je zombiran. Ja ga pitam u cemu je fora, kaze da je osecaj nekako bezveze, kao da nije njegov. I od tada to ne radimo ujutru...

Razumem čoveka,ja brate ujutru ne znam gde se nalazim..A jeste normalno,ujutru je podignuta zastava uglavnom uvek! user posted image

Više volim kad podignem radnu temperaturu,pa da vidimo kom opanci,kom obojci..:)

clock-img

06.07.2017, 08:46

clock-img

Sandricak

pencil-img

1090

Nisam ja protiv jutarnjeg,. cak onaj pred zoru mogu da preporucima, lagan, tih, uzbudljiv user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

clock-img

06.07.2017, 16:39

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Ne volim.Svaki drugi deo dana,može.

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

06.07.2017, 17:14

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Ni ja nemam ništa protiv, dok nismo dobili decu upražnjavali jesmo, sada dok one spavaju i mi koristimo priliku ili ustajemo jako rano za posao pa mi tada sigurno nije do seća.

< Poruku je uredio suzi kju -- 6.7.2017 17:15:12 >

clock-img

15.07.2017, 22:05

clock-img

degu

pencil-img

11332

Ne volim jutarnji i ne praktikujemo ga nikada, volim ujutru da popijem kafu i iskuliram, sva su mi cula ujutru prenaglasena do te mere da bi mi cak bilo neprijatno da mi jos neko ceprka po culima user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

15.07.2017, 22:34

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mi smo praktikovali samo dok smo bili u vezi,on dolazi jednom mjesecno na vikend.Tad smo budi jedno drugo i u sred noci user posted image

clock-img

15.07.2017, 23:12

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: degu

Ne volim jutarnji i ne praktikujemo ga nikada, volim ujutru da popijem kafu i iskuliram, sva su mi cula ujutru prenaglasena do te mere da bi mi cak bilo neprijatno da mi jos neko ceprka po culima user posted image

Bravo! Kod nas je slicno, samo nijenda ga bas nikada ne praktikujemo, mm malo poljdi ponekad kada dodje iz nocne smene user posted image . Ali je to jaaaaako retko. Jutro mi sluzi da pijem kafu u tisini i nista vise mi ne treba... Kakav sex , kakvi bakraciuser posted image

clock-img

16.07.2017, 21:04

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Moze ali retko, nemam nista protiv, ali nije ni da sam striktno jutarnji tip, ali zasto da ne.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!