cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Greška lekara u Višegradskoj

clock-img

22.02.2011, 18:16

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

user posted image user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

22.02.2011, 21:11

clock-img

winieana

pencil-img

45

clock-img

22.02.2011, 21:12

clock-img

winieana

pencil-img

45

SUTRE SMO U KURIRU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAVILI SU MI SAD!!

clock-img

22.02.2011, 21:27

clock-img

Anoniman

winieana,ima li napretka kod bebice?user posted image

clock-img

22.02.2011, 21:28

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Citamo sjutra...Stvarno ima li napretka ikakvog?

clock-img

23.02.2011, 09:10

clock-img

eni26

pencil-img

3380

user posted image user posted image

clock-img

23.02.2011, 18:47

clock-img

winieana

pencil-img

45

nazalost danas nismo izasli u novinama i ako mi je javljeno ali sam imala strasnu traumu kad sam otisla u bolnicu jer kako su presvlacili bebca neko mu nije zatvorio oci pa kad sam ga videla pala sam u nesvest a kad su me povratili objasnili su mi da je on u dubokoj komi i da se nece probuditi nazalost, to je samo bila glupa greska sestara jer ni one nisu primetile inace bi mu zatvorile oci. doneli su me kuci....

clock-img

23.02.2011, 18:48

clock-img

winieana

pencil-img

45

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2011, 18:50

clock-img

Anoniman

O Boze!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Winieana, uzasno mi je zao i tesko sto je tako, sve sam se nadala nekom cudu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Uh Andrijana, ima li Boga da plate oni koji su te doveli u ovu strasnu situaciju? Jako mi je zao zbog svega sto prolazis, zbog tudje greske. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2011, 18:51

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

23.02.2011, 18:54

clock-img

Brana

pencil-img

4456

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ovo je nevidjeno gresna im dusa user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2011, 19:02

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Joj zivote user posted image user posted image user posted image
Srce me boliuser posted image

clock-img

23.02.2011, 19:04

clock-img

marija32

pencil-img

1413

Ovo je strasnouser posted image user posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

clock-img

23.02.2011, 19:17

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: winieana

nazalost danas nismo izasli u novinama i ako mi je javljeno ali sam imala strasnu traumu kad sam otisla u bolnicu jer kako su presvlacili bebca neko mu nije zatvorio oci pa kad sam ga videla pala sam u nesvest a kad su me povratili objasnili su mi da je on u dubokoj komi i da se nece probuditi nazalost, to je samo bila glupa greska sestara jer ni one nisu primetile inace bi mu zatvorile oci. doneli su me kuci....

Ne razumijem jel jos uvijek ziv bebac.
Joj mila svaka ti cast koliko hrabrosti imas i da pises o tome. Bori se do kraja a ja se molim bogu da posalje cudo neko i da sve bude dobro user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2011, 19:26

clock-img

winieana

pencil-img

45

AKO IMA NEKI ADVOKAT KOJI BI POGLEDAO DOKAZE KOJE POSEDUJEM I AKO IMA OSNOVA DA SE TUZE I TRAZI IM SE ODSTETA NUDIM 50% OD DOBIJENE ODSTETE

clock-img

23.02.2011, 19:29

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Pa sigurno da ima advokat ima ih puno obidji sve ustanove izadji na televiziju ne daj da se presuti ovo. Nikakva ti odsteta ne moze nadoknaditi bebu user posted image  nazalost daj ako treba cijelu odstetu advokatu samo nek kazne govna. 

< Poruku je uredio indy_25 -- 23.2.2011 19:31:35 >

clock-img

23.02.2011, 19:55

clock-img

mirks

pencil-img

299

svaki put kada dodjem na ovu temu bude mi iznova i iznova isto tesko kao i prvi put kada sam je procitalauser posted image user posted image user posted image ...iako kazes da nema nade ja u dubini srca zelim da verujem da ce Bog dati tvom malom borcu da prezivi i da sazna kako se njegova majka borila za njega...drzi se draga...svi smo uz tebe

clock-img

23.02.2011, 20:04

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Andrijana , da li je Stefan ziv?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

23.02.2011, 20:07

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: olga75

Andrijana , da li je Stefan ziv?

Malo pre sam procitala na fb, ziv je jos uvek... ovo je napisala pre 11h user posted image

posle krize koju je imao radili su mu skener mozga i rekli su mi da se ne nadam da ce se probuditi jer je ostecenje veliko

clock-img

23.02.2011, 21:29

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2011, 08:57

clock-img

bojana86

pencil-img

296

Joj majko moja milauser posted image user posted image user posted image user posted image ,dusa me boli...... svaka ti cast na hrabrosti i istraj u tome da istina izadje na vidjelo... dusa mala i nevina ispasta zbog idiotizma doktorskog!!!!

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

clock-img

24.02.2011, 10:14

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Nazalost, ne želim da obeshrambrim Andrijanu ali znam za   bar tri slučaja ovakvih grešaka ginekologa a nisam čula da je iko osuđen, zatvoren, kažnjen oduzimanjem licence, mislim da su pravda, zakon, moral odavno napustili ovu zemlju.

clock-img

24.02.2011, 10:21

clock-img

Jele

pencil-img

1863

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image