cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Greška lekara u Višegradskoj

clock-img

16.02.2011, 09:43

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Ne mogu da verujem da takvi lekari postoje, stvarno sam zgranuta, kad sam se ja poprađala sa drugim detetom imala sam 39 godina i dokaz od ortopeda da imam suženje izmeđe L5-S1 pršljenova, na konzilijumu na koji sam bila i ja pozvana prof. Radunović me je bezobrazno pitao a što Vi želite CR ja sam mu odgovorila da imam indikacije za tako nešto (inače to suženje sam zaradila na prvom porođaju kada su mi uključili indukciju i porodili me za sat vremena.) Mi smo zemlja sa najvišom stopom CR u Evropi a kada treba i postoje indikacije, kao što je bilo kod Andrijane to se ne uradi. Andrijana drži se, a da li postoji mogućnost da tužite i lično tog doktora?

clock-img

18.02.2011, 17:33

clock-img

winieana

pencil-img

45

DANAS SU BILI NOVINARI SA PRVE TV IZ EXPLOZIVA TAKO DA IZLAZIMO SLEDECE NEDELJE I NA TV. inace stigao je rezultat lekarske inspekcije i NARAVNO oni tvrde da je sve po proceduri uradjeno!!!!!!!!!!! VRANA VRANI NE KOPA OCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

18.02.2011, 17:35

clock-img

Verus

pencil-img

11942

nadam se da cete isterati neku pravdu....kako je bebica? ima li napretka?

clock-img

18.02.2011, 17:39

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

Andrijana bas mi je zao zbog svega sto vam se desavauser posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

18.02.2011, 17:58

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Mislim da bih ja lično odrobijala tog soma!

I flunked anger management! }:->

clock-img

18.02.2011, 18:02

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Jako mi je žao zbog svega što doživljavate tvoja porodica i ti!  ležeći skoro 2 meseca u istoj bolnici čula sam priče žena koje su imale užasna iskustva i samo ih je slučaj spasao. Ni moje iskustvo nije dobro- iako je bilo i stručnih i ljubaznih, bilo je i onih drugih.

clock-img

19.02.2011, 22:05

clock-img

winieana

pencil-img

45

STIGAO JE NALAZ LEKARSKE KOMISIJE ALI......... MORAM POLAKO DA VAM OTKUCAM NAVOD NECETE VEROVATI STA SE DOGODILO......

clock-img

19.02.2011, 22:07

clock-img

Anoniman

Zivo se nadam da ces napisati da ce bebica biti ok.

clock-img

19.02.2011, 22:08

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Takodje...

clock-img

19.02.2011, 22:10

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Čekamo

clock-img

19.02.2011, 22:13

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Joj draga,bas sam nestrpljiva,nadam se iskreno da ces nam reci neke lepe vesti!

clock-img

19.02.2011, 23:04

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Iiiii?

clock-img

19.02.2011, 23:14

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

joj, kako sem se zaplakala!

Želim ti svu snagu sveta!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

19.02.2011, 23:23

clock-img

marince1

pencil-img

4824

joj ajde nam javi sta se dogodilo

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

19.02.2011, 23:58

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

Nadam se da ce mrvicak da bude dobro,ali mi se sve cini da je lekarska komisija naravno nasla kako je sve ucinjeno kako je trebalo,samo je dokumentacija kriva za sveuser posted image Vrana vrani oci ne vadi....

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

clock-img

20.02.2011, 00:03

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

I ja se nadam lepim vestima...

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

20.02.2011, 10:48

clock-img

winieana

pencil-img

45

svi znate da sam se porodila 13.1.2011. u 01:50h. e citiram iskaz dr. milicevica komisiji: " PRVI PUT SAM SE SUSREO SA PACIJENTKINJOM DANA 21.1.2011. KADA SAM BIO DEZURAN IZMEDJU 20 I 21H PRIVUKLA ME JE VRISKA DOTICNE PACIJENTKINJE U BOKS 8 GDE SAM ZATEKAO BABICU VESNU ZIVKOVIC KOJA JE NADZIRALA PACIJENTKINJU; PORED BABICE ZATEKAO SAM I STUDENTE MEDICINE IZ INTERNATA. ZAPOCEO SAM RAZGOVOR SA PACIJENTKINJOM SA CILJEM DA JE UMIRIM, KOMUNIKACIJA JE BILA SKORO NEMOGUCA, PACIJENTKINJA JE ODBIJALA SARADNJU. POSLE PONOVNOG RAZGOVORA SA PACIJENTKINJOM I OBJASNJAVANJA POTREBNE NJENE SARADNJE U PORODJAJU BOI SAM ZADOVOLJAN KADA SAM OBAVESTEN OD STRANE BABICE NEPUNIH POLA SATA KASNIJE DA JE PACIJENTKINJA POCELA DA SARADJUJE, IAKO ZELIM DA NAGLASIM DA JE TOKOM BORAVKA U BOKSU 8 ISCUPALA CETIRI PUTA BRAUNILU IZ RUKE."

LJUDI KAKO SAM MOGLA DA SE SUSRETNEM SA NJIM 21.1.2011. KAD SAM SE PORADJALA 12.1.2011. OD 06H A PORODILA SE 13.1.2011. U 01:50H ??????????? TAJ DAN JE DOSAO SA POPODNEVNOM SMENOM!!!!!!!!!!!! I BILA SAM U BOKSU BROJ 9!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JEW NJEGOVA ZVANICNA IZJAVA KOJU JE POTPISALA INSPEKTORKA MINISTARSTVA ZDRAVLJA ODELJENJA ZA ZDRAVSTVENU INSPEKCIJU I ZDRAVSTVENI NADZOR  BRANKA NENADIC

clock-img

20.02.2011, 11:01

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ovo je bilo za ocekivati, da bi sprali ljagu sa sebe napisace svasta, samo da bi svoje du*e izvukli. To je opste poznato, samo ne mogu da vjerujem kako on bez pardona daje izvjestaj, strasno...Kako ti je sin, ima li kakvih poboljsanja?

clock-img

20.02.2011, 11:05

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Nema vajde od inspekcije.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

20.02.2011, 11:28

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

privatna tuzba jedino.nadam se da ces uspeti da isteras pravduuser posted image
inace bih pre toga tog debila od dr sacekala negde i posteno ga izlupala i sasila mu takvu krivicnu prijavu da ga ni najbolji advokat ne bi spasio i gledaj da se sto cesce njegovo ime blati u javnosti.skotina jedna kako ga nije sramota,jako sam besna i ljuta zbog nepravde koja ti se dogodila user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

20.02.2011, 13:06

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Sramota!Skotovi neodgovorni........mmmmmmmm,pukla bih od besa zbog ove nepravde koja ti je nanesena!Tuzi bezobraznike!Uf zelim ti svu snagu ovoga svetaa!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.02.2011, 15:01

clock-img

Malecka074

pencil-img

875

Strasno! Ma, prestrasno!!!! Nadam se da ces imati snage da izdrzis sve i da isteras pravdu! I molim se da decak izdrzi!user posted image
Saljem ti mnogo pozitivne energije!

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

clock-img

21.02.2011, 15:48

clock-img

winieana

pencil-img

45

Bebac je preksinoc imao krizu srce je stalo pa su ga ozivljavali!!!!!! polako odlazi!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2011, 15:49

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Uh Andrijana user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2011, 15:51

clock-img

minna

pencil-img

3196

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image