cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Problemi u glavi

clock-img

15.04.2011, 16:30

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Joj, hvala vam svima puno! Jako vas volim!

Always look on the bright side of life...

clock-img

15.04.2011, 16:31

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Nego sta! Treba samo malo vremena,a prednost jeste to sto je ona mala, brze ce sve to prevaziciuser posted image

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Ribizla, ne pijem ja lekove na svoju ruku, nikad. To su mi sve dr davali.

Verus, u pravu si. NAjgore je iza nas. Kada smo preživeli taj grozan pregled, sad je sve ok. Bilo je teško i Daria mi se opet malo istraumirala, ali ovaj put su bili malo više fer, dali su joj sedativ i pustili i mm da bude sa nama na pregledu, ali da ne skrećem sa teme, sve je mnogo bolje, i izgleda da će ići još više na bolje.

clock-img

15.04.2011, 16:36

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Nego sta! Treba samo malo vremena,a prednost jeste to sto je ona mala, brze ce sve to prevaziciuser posted image

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Ribizla, ne pijem ja lekove na svoju ruku, nikad. To su mi sve dr davali.

Verus, u pravu si. NAjgore je iza nas. Kada smo preživeli taj grozan pregled, sad je sve ok. Bilo je teško i Daria mi se opet malo istraumirala, ali ovaj put su bili malo više fer, dali su joj sedativ i pustili i mm da bude sa nama na pregledu, ali da ne skrećem sa teme, sve je mnogo bolje, i izgleda da će ići još više na bolje.

Upravo tako, ona se toga ničega neće sećati kad poraste, a kao što smo preživeli taj pregled prvi put, i traume posle njega, preživećemo i ovaj put.

Always look on the bright side of life...

clock-img

15.04.2011, 18:58

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Lepo kažu nadrealisti, petak je najradosniji dan (ili tako nekako user posted image )

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

05.10.2012, 09:36

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: ksena

mislim da psihijatri samo prepisuju lekove, a psiholozi su ti koji se bave podrskom i resavanjem tih dubljih problema. jedna moja drugarica je imala slicnih problema, na psiholoskoj bazi je sebi prouzrokovala mnogo fizickih problema (jako ubrzan puls, osecaj gusenja i cak osecaj da dozivljava srcani napad). posete psihologu ili psihijatru (ne secam se) su joj jako pomogle.

Ne, psiholozi mogu da obave razgovore i pomognu razgovorom ako su problemi lakše prirode ali ne mogu da propišu lijekove niti da rade  psihoterapije
Nakon razgovora s pacijentom ako procijene da su im potrebni i lijekovi i terapije, upućuju ih psihijatru.
Otprilike je takva procedura.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!