cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: PAKOST koju smo uradili

clock-img

22.01.2011, 16:05

clock-img

minna

pencil-img

3196

IZVORNA PORUKA: olga75

minna , sasvim dovoljno user posted image

user posted image
user posted image

clock-img

22.01.2011, 16:25

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Da se nadovezem na Minninu pricu posto je slicna,na ekskurziji u Italiji smo drugarica i ja kupile nekoliko onih kretina(to je kao loptica unutra punjena brasno,bilo je toga i kod nas da se kupi)nasa soba se nalazila na 6-om spratu i tako smo nas dve gadjale sa tim kretinima prolaznike user posted image ...ima jos tih pakosti ali mi sad ne padaju na pamet,javicu se ja jos user posted image

clock-img

22.01.2011, 20:04

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

I ja sam s drugaricama kad sam bila u pubertetu tako reci user posted image  poljevala prolaznike sa kantom vode sa 5 sprata user posted image user posted image user posted image . Bas nam je bilo zanimljivo kad bi koji prolaznik prosao ispod zgrade mi bi prosule kantu vode na njih. I tako smo se smjenjivale nas 4. Kad odjednom grupa ljudi stoji dole i gledaju prema zgradi i prema spratovima, Zatim dolazi policija mi se da izvinete u gace s....., a drugarici treba doci mama s posla u to vrijeme. Skontali su oni odakle je voda i sada zvone na vrata nas 4 placemo kontamo da ce nas u zatvor odvesti. jao boze nikad to necu zaboraviti user posted image  Otvara drugarica vrata a ispred vrata deset_ak ljudi sa policijom. Govori policija zasto ste to radile. Kazem ja bila je poplava u kuci sa cesme pa smo morale vodu kroz balkon da prosipamo. I ja to tako pricam i placem. Kaze policajac sad cu da vidim jel to razlog. Kazem ja cika policajac evo nikad vise necu biti zla i posipati ljude i necu vise nikad lagati samo me nemojte u zatvor voditi. Da samo znate koliko sam ja tada jecala. Kasnije je policija zvala nase roditelje i rekla sta smo radile. Naravno dobile smo zasluzenu kaznuuser posted image

clock-img

26.01.2011, 13:53

clock-img

Anoniman

Blokirala jednu "prijateljicu dusebriznicu" koja uziva da komentaris emoje postupke iako ja njene ama bas nikad nisam. Jos mi pise poruku kako me nema na skype user posted image bas sam bezobrazna,ali intenzivno je ignorisem user posted image

clock-img

13.06.2013, 13:19

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Hhehe nadjoh ovu temu... ima interesantnih dogadjaja..pa da je osvezimo! user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 13.6.2013 13:20:32 >

clock-img

13.06.2013, 13:32

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Jedne veceri sam se pokacila sa mm i kada je legao da spava sakrila sam mu karticu za posao user posted image
u stvari nisam je sakrila, samo sam je stavila izmedju ves masine i zida.... hihihiihihih
poenta price je da on bez te kartice ne moze da ruca na poslu user posted image

clock-img

13.06.2013, 13:35

clock-img

Dani.kv

pencil-img

1634

Kuvala rucak za dva dana a neko ne jede podgrevano ma maze pastetu ili istu gospodju budila zvukom usisivaca

clock-img

13.06.2013, 13:35

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Poenta priče: Nikad nemoj nervirati svoju ženu jer ćeš ostati gladan! user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

13.06.2013, 13:37

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: minnica

Poenta priče: Nikad nemoj nervirati svoju ženu jer ćeš ostati gladan! user posted image

Hihihihihiii user posted image

clock-img

13.06.2013, 13:39

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

user posted image user posted image
lude ste

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

13.06.2013, 13:47

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Ja uzimam one reklame prodavnica, liflete, iz sanduceta nekih koji su me izuzetno iznervirali ..
pa sigurno je da ima nesto interesantno sto sam uradila..seticu se.. sad mi stao mozak..

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

13.06.2013, 13:50

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Shishi to i ja radim,nisam mislila da je to pakosno user posted image

clock-img

13.06.2013, 13:56

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja kad vidim nesto od tih reklamnih papira od komsije u sanducetu, ja uzmem ako istiog nema kod mene user posted image
naravno i ja sam polivala ljude vodom sa 5.sprata, gadjali smo ih i krompiromuser posted image
trenutno jedina onako bas prava pakost je kada sam jednoj iz skole dok se penjala uz stepenice, ja isla iza nje, nogu joj zakacila svojim kisobranom, prosula se kao tikva, ali sam se i uzasn uplasila kad je pocela da place je nisam htela da mi zovu mamu i tatu u skoluuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

13.06.2013, 13:56

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Joooj, setila sam se jos necega user posted image
uvod: kada predajem dokumenta trudim se da budu uredno naslagana!

trebala sam da predam papire za zdravstvenu knjizicu preko socijanlog.. e sad, par puta unazad sam predavala ta i ta dokumenta za mamu, tatu i mene... ko je vadio to zna da ide gomila papira: izvodi za sve, kucna lista, dokaz o imovini... da nemamo nikakva primanja, fotokopije lk, radne knjizice... ne znam ni ja sta sve i tog dana meni kaze sluzbenica: a sta su D. i T. (jasno se vidi iz papira da su mi to roditelji, jer pise na mom izvoduuuuuuu) ja joj kazem sta su mi i ona mi doda da joj donesem i njihov izvod iz knjige vencanih user posted image

i onda ja tu gomilu papira tako lepo ispreturam... izokrecem.... da je bilo ovako: fali ti... a tu je... fali ti-a tu je i to... a ja se smeskam user posted image

clock-img

13.06.2013, 16:25

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: isidora88

ja kad vidim nesto od tih reklamnih papira od komsije u sanducetu, ja uzmem ako istiog nema kod mene user posted image
naravno i ja sam polivala ljude vodom sa 5.sprata, gadjali smo ih i krompiromuser posted image
trenutno jedina onako bas prava pakost je kada sam jednoj iz skole dok se penjala uz stepenice, ja isla iza nje, nogu joj zakacila svojim kisobranom, prosula se kao tikva, ali sam se i uzasn uplasila kad je pocela da place je nisam htela da mi zovu mamu i tatu u skoluuser posted image

o Boze user posted image user posted image

clock-img

13.06.2013, 16:31

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

znate ona gotova jela ? jednom sam zamenila u gulas stavila grasak sa fasiranim mesom i vratila na policu user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.06.2013, 16:37

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Ja nisam nikada nesto tako uradilauser posted image Sto sam ja finaaauser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

26.02.2018, 18:27

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Ostavila sam mm da se celu noć smrzava u dnevnoj, nisam ga probudila da pređe u spavaću jer me naljutio. Sutradan je bio resetovan

Sreća prati hrabre.

clock-img

26.02.2018, 18:28

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Zlobniceuser posted image

clock-img

26.02.2018, 18:30

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Nije mu to prvi put, ali zimi jeste user posted image

Sreća prati hrabre.

clock-img

26.02.2018, 18:32

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ja mog , kad me naljuti , ne konstatujem , pita me pet puta ja cutim, on pop .user posted image

clock-img

26.02.2018, 18:32

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

hahahha isto nam se bas skoro desilo jos me ujutru pita sto sam ga ostavila...zasluzio si user posted image

clock-img

26.02.2018, 18:35

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Ma zna zašto to radim i ne pita ništa. Inače ga svake, ali svake večeri budim da pređe

Sreća prati hrabre.

clock-img

26.02.2018, 18:36

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kao klinci smo zvonili po zgradi i bezali

clock-img

26.02.2018, 18:38

clock-img

Mala Elena