cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Roditeljski strahovi

clock-img

18.04.2021, 18:52

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

I ja sam kao didy...pustim ih svo troje ispred kuce,njih dve kao cuvaju M,i zaista ga paze...na moru sam ih pustale same,ja lezim,oni u plicaku,vidim ih...moja T ide sama i vraca se iz skole od prvog razreda... zna da mora da se javi gde i sa kim ide...

Nas su plasili baba i deda kao male..ne zelim da im prenosim strahove,jer je jako tesko nositi se sa tim..nisam smela da ostajem sama..kako nesto susne,ja sw uplasim...

clock-img

18.04.2021, 20:49

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Von, isti razlog. Znam da je ovaj svet okrutno mesto i da ima svega, ali neću da idu kroz život sa strahom. 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

21.09.2021, 00:28

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Sto su stariji strahovi su sve veci

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image