IZVORNA PORUKA: lovens
Ivaj, da li je Jeca pocela da jede gnjeceno, ako jeste, kako si presla na to? Koliko ona sada pojede, kako sada napreduje?
Ona nikad nije htela gnjeceno.Sa pasiranog smo odmah presli na seckano
Tamo negde sa devet meseci. Poceli smo npr od krompirica pa meso i sve tako dalje.Pa npr bela corbica i povrce u njoj,nisam pasirala nego ostavljala sitne komadice.Pa supa sa rezancima i vecim komadicima sargarepe.
Eto tako je krenulo,jedno po jedno.Na pocetku su to bile male kolicine,po par zalogaja.
Nemam pojma kako sad napreduje jer nas pedijatar ne meri nju cesto.Sa 13 meseci imala je blizu 10 kg,tako nesto.A sto se kolicine tice-ne znam sta da ti kazem.Zavisi kakav joj je period.Moze danima da jede slabo,a onda da joj naidje pa pojede dve manje visrlice za dorucak ,celu bananu za uzinu i cinijicu supice ubrzo posle toga.
Ma ona je sad super! Kao da nista nije bilo.I ne sekiram se koliko pojede jer non stop nesto zvace.Probala sam da ima samo glavne obroke i uzine ali ne vredi,sama trazi.
Verka,cim su stolice takve meni to lici na alergiju.Ne mogu da verujem da te je kod oboje dece snasla takva muka