cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta najviše mrzite da radite po kući?

clock-img

29.09.2013, 10:46

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

trenutno sam umorna od svega a uvek posla,sd sudova svaki dan kao da imam 100 ukucana i veša user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

29.09.2013, 16:26

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Mrzim da peglam muževe hlače na peglu i košulje.user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

29.09.2013, 16:47

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Od kada smo kupili usisivac sa vodom mrzim da usisavam.Prvo usisam,pa moram onu posudu da ispraznim u vc solju,pa da je operem u kadi,pa da oribam vc solju,pa da oribam kaduuser posted image A posto sam opterecena bakterijama,sve mislim kako na kadi od toga ostane svasta pa je ribam domestosom svaki drugi dan,jednom cu se ugusiti od onih isparenja...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

29.09.2013, 18:11

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Riješi se toga Figarouser posted image
Ja sam se riješila pegle, jer zaista baš ne volim da peglam. Jednostavno mokru odjeću dobro rastegnem kad stavljam da se suši i skoro ništa ne peglam osim nekih majica od mm i R.
Košulje ne nosimouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

29.09.2013, 18:51

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Usisavanje, definitivno! Sreca pa to mm radi. On mrzi peglanje, pa smo taman u ravnotezi.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

29.09.2013, 18:59

clock-img

Наташица

pencil-img

283

пеглање! просто мислим да је губљење времена. кад је малена напунила 6 мјесеци нисам ни њој више пеглала.
остало ми ништа више не пада тешко да урадим. и стално нешто лицкам, чистим...волим да ми све буде на свом мјесту, угланцано и под цртом.

"timeo hominem unius libri"

clock-img

30.09.2013, 01:07

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

IZVORNA PORUKA: big mum

Mrzim da peglam muževe hlače na peglu i košulje.user posted image

Pa neka ih pegla onda sam user posted image
Mm se izvestio kao tinejdzer, placala ga majka da pegla oceve user posted image tako da sam mu ja peglala samo u prvo vreme, dok nije dosla beba i otad sve sam sebi. E jeste da mu se tad i u izbor programa na tv-u ne mesam, nek uziva i u sportu dok radi user posted image

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

30.09.2013, 05:07

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Ja ne peglam uopste, koristimo susac...

Ali u prinicpu mrzim sve, volim da se odmaram po kuci i druzim sa porodicom. Ali srecom ne volim krs pa prevazidjem to sto mrzim...

clock-img

30.09.2013, 13:09

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

sve mrzimuser posted image ali ne bas jako.. trenutno sam samo srecna zato sto imam masinu za sudove, koja me spasava. bila sam nedelju dana kod mame, njena masina ne radi... boze koliko je tesko prati sve sudove, potpuno sam zaboravila... dobro je da sam se podsetila, sada jos vise volim svoju masinu za sudoveuser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

30.09.2013, 13:16

clock-img

jole82

pencil-img

5141

IZVORNA PORUKA: jovicaa

sve mrzimuser posted image ali ne bas jako.. trenutno sam samo srecna zato sto imam masinu za sudove, koja me spasava. bila sam nedelju dana kod mame, njena masina ne radi... boze koliko je tesko prati sve sudove, potpuno sam zaboravila... dobro je da sam se podsetila, sada jos vise volim svoju masinu za sudoveuser posted image

user posted image i ja ubedjujem moju da kupi masinu
Al preterase ga u onoj reklami za neke tablete za pranje, gde keva samo dupetom gurne trpezarijski sto i sudovi udju u masinu...hahahaha...kad bi jos to moglo, gde bi nam bio krajuser posted image

Enyoj the silence!

clock-img

30.09.2013, 16:12

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

sanjam o tome joleuser posted image

clock-img

30.09.2013, 17:17

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

IZVORNA PORUKA: jole82

user posted image i ja ubedjujem moju da kupi masinu
Al preterase ga u onoj reklami za neke tablete za pranje, gde keva samo dupetom gurne trpezarijski sto i sudovi udju u masinu...hahahaha...kad bi jos to moglo, gde bi nam bio krajuser posted image

i da ih vrati na mesto posle pranja... user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

30.09.2013, 17:22

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Hahaha i jos da ti u cistoj solji zamuti jedan nesquick user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

30.09.2013, 17:26

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

user posted image user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

30.09.2013, 21:14

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: 17 joka

sudova svaki dan kao da imam 100 ukucana i veša user posted image

e ovo i kod nas. Kao da nas ima ne znam ni ja koliko a samo nas troje i ujutru kad se probudim bude redovno bar jedan sud u sudoperi plus mm ima naviku da kasno jede. To me izludjuje.

A sto se tice peglanja ne volim ga ali ja imam sve sto se pegla. Imam strasno oset_ljivu kozu i odeca mi je sva od prirodnih materijala tako da sve moram da peglam a pogotovo kad radim jer uvek nosim kosulje. Srecom mm nosi majice jer da imam i njegove kosulje svisnula bihuser posted image

Zivot sa masinom za sudje sam zaboravila, davno je nisam imala (samo godinu dana nazalost u svom zivotu) ali imam taj skrnavi usisivac na vodu i isto me izludjuje to pranje kao i Figaro se tripujem ako ga perem u kupatilu da su bakterije svuda ostale. Srecom samo zimi perem usisvac u kupatilu a inace napolju na cesmi to odradim.

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 30.9.2013 21:19:37 >

clock-img

30.09.2013, 23:14

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

redovno bar jedan sud u sudoperi plus

eh jedan sud... davno to bese, kod nas je uvek krtog, cesto uhvatim sebe kako ceo dan nesto spremam i dalje je krtog svuda.

clock-img

14.10.2013, 10:59

clock-img

lesica

pencil-img

12015

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Peglanje i ribanje  rerne.

I da se ponovim, plus na sve to da pridom i pranje sudova.

A za rernu... ma neću ni da razmišljam o tome- čeka me danas, fino karamelizovano zapekla rerna... mislim da mi se više isplati nov šporet da kupim user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

14.10.2013, 11:28

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

L, to od američke pite?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

14.10.2013, 11:31

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Da, prokleta bila user posted image

clock-img

14.10.2013, 11:37

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Ih bre jbg, toliko strašno znači

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

14.10.2013, 11:40

clock-img

lesica

pencil-img

12015

O daaa, pola testa i pola što jabuka što soka je curelo i curelo i fino iskaramelizovalo i takoooo... uglavnom utepaću se danas user posted image

clock-img

14.10.2013, 12:15

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Po 100x usisivac ufffff user posted image user posted image brisala bih pod 10 puta samo da ne moram da usisavam. A ves obozavam. Uzivam u sklapanju i sirenju, bas me smiruje. Peglanje ne volim bas nikad ne peglam sve od jednom nego po potrebi, svaki dan po nekoliko stvarcica.

clock-img

02.05.2014, 11:34

clock-img

Nevenka Nena

pencil-img

6

Mrzim da kuvam! Potpuno mi je besmisleno da kada se vratim mrtva umorna sa posla zasučem rukave i tu nešto kuvam. Hvala bogu sada mogu da poručim ketering i jednom pozivom skuvam ručak za celu porodicu user posted image

http://www.menda.rs/

clock-img

22.11.2014, 16:02

clock-img

snezap

pencil-img

96

ribanje kupatila, to mi je definitivno najgoreuser posted image

Moja sreca je dva puta veca <3 Filip i Mihajlo <3

clock-img

22.11.2014, 16:06

clock-img