cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Letovanje 2013

clock-img

21.02.2013, 00:01

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Ja mislim da se nasa zvala Chrisa,bela zgrada ,puno dvoriste cveca ,isto skoro na plazi,pored nekog kanala koji je prazanuser posted image ,,mozda je ista..mrzi me sad da trazim,a ova pplaza divlja je super znam da se ide preko nekog brda..a vec ce vas neko uputiti,ne sumnjam,svi su strasno ljubazniuser posted image

clock-img

21.02.2013, 17:06

clock-img

viking

pencil-img

6644

Hoće li neko ići na Sajam turizma? Ja se nešto razmišljam sutra da skoknem, ali kako uvek rezervišemo nešto preko neta ne znam da li vredi da se cimam... Mi ove godine planiramo neko grčko ostrvo.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

21.02.2013, 19:35

clock-img

MASHKA

pencil-img

1517

drugarice treba mi pomoć, da li znate neko mesto u Grčkoj da ima prirodan hlad a da nam je bliže da možemo da odemo sa malom decom? znači Solunska regija i halkidiki

clock-img

21.02.2013, 21:38

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

da li je neko letovao u mestu nea vrasna, nesto sam se zainteresovala?

don't shit where you eat :))

clock-img

21.02.2013, 22:34

clock-img

sarti

pencil-img

328

Da, mi smo letovali pre jedno 4-5 godina. Lepo je mestasce, nama se svidelo, ali mislim da nije za nasu decurliju jer je vrlo brzo duboka voda.

clock-img

21.02.2013, 23:48

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

koje bi mesto preporucili u grckoj za porodicu plus da moze nesto okolo zanimljivo i da se vidi? znaci nije nam bitno da je mesto neko napucano, ali makar da bude blizu nekih zanimljivosti... a sto se tice direktno mesta bitno mi je naravno da bude ok plaza i sve ostalo sto je potrebno za decu...
i zanima me nesto oko tri prsta, nikako onaj prvi deo paralija, leptokaria i sl..

clock-img

22.02.2013, 08:08

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Sa puno zelenila vam je Sitonija.. puno manjih mesta ima lepe plazice a za decu super! A ako ste kolima svaki dan mozes na drugo mesto i obici je celu user posted image
Ja sam prosle godine snimala Metamorfozi jer je sav u borovini, al smo se ipak na kraju ( u ulazu u Grcku user posted image ) predomislili user posted image

clock-img

22.02.2013, 15:31

clock-img

Trbica

pencil-img

118

http://www.virtualzakynthos.gr/laganas/apartments/delfini-apartments.html Evo odlicnog virtualnog obilaska vecine grckih letovalista. Tako smo mi izabrali gdecemo ove godine, u koju ulicu u koju vilu :) Imate gore padajuci meni u koji ukucate mesto koje vas interesuje i prosetate se kroz njega.

clock-img

22.02.2013, 15:33

clock-img

Trbica

pencil-img

118

Ups izvinjavam se, ovo je samo za Zakintos. Nisam istrazivala da li ima i za druga mesta. Sad cu da pogledam i to...

clock-img

22.02.2013, 15:35

clock-img

Trbica

pencil-img

118

Nema, ovo je samo za Zakintos user posted image

clock-img

22.02.2013, 17:11

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ja se sad dvoumim izmedju PARGE i ASPROVALTE meni se vise svidja parga... deluje kao da ima bas sve i svasta za videti i more i priroda su mi nekako posebno lepi na slikama
ali opet asprovalta deluje pristupacnije zbog dece. ne znam koliko je u pargi nezgodno sa malom decomuser posted image
molim brze odgovore.. moramoda rezervisemo sto pre..
i zanima me da li je neka od vas putovala preko agencije TRAVEL LAND? imaju super ponudu za pargu, zvala sam ima i mesta, ali opet nova je agencija i ne znam nikog ko je putovao preko nje...

clock-img

22.02.2013, 17:19

clock-img

sarti

pencil-img

328

Parga je nezgodna zbog stepenica. Bili su nasi prijatelji prosle godine sa decakom od godinu dana i zapalo im je. Asprovalta je lepa, spojena je sa Nea Vrasnom za koju si juce pitala.

clock-img

22.02.2013, 17:21

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: viking RR

Hoće li neko ići na Sajam turizma? Ja se nešto razmišljam sutra da skoknem, ali kako uvek rezervišemo nešto preko neta ne znam da li vredi da se cimam... Mi ove godine planiramo neko grčko ostrvo.

Ići ću ja sutra. Nisam do sada bila iako po pravilu u ovo doba rezervišemo letovanje.
I isto gledamo grčka ostrva ili eventualno opet Kipar.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

22.02.2013, 17:22

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

viking, sad vidim da si juče pisala ovaj post. Jesi li išla onda danas? Je l' vredi?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

23.02.2013, 09:54

clock-img

viking

pencil-img

6644

Draga, nisam na kraju stigla, imala sam trista čuda da obavim i nisam stigla... Ako budeš ti išla, javi.

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

23.02.2013, 10:02

clock-img

viking

pencil-img

6644

Pošto je tema stara i eć ima 96 strana, otvaramo novu temu Letovanje 2013, koja se nalazi ovde KLIK

< Poruku je uredio Olga RR -- 23.2.2013 10:04:41 >