mi smo isli dva puta, prvi put sredinom juna (mm je dobio 5 dana slobodno zbog vencanja), a drugi put u avgustu. meni je u junu bilo sto puta bolje. u junu smo stalno odlazili na koukounaries, bila je divna i cista plaza, cist wc, cak nismo placali u jednom kaficu ni lezaljke. u avgustu smo dosli i taj prvi dan odemo odmah na koukounaries. bilo je katastrofa! u 7 poslepodne prepuna plaza, naplatili nam lezaljku, prljav wc i jos je bilo i nekih pcela, osa, sta li su...i pritom je bilo toliko ljudi da ako dodjes kolima nemas gde da parkiras, a ako dodjes autobusom pitanje je da li ces moci da udjes u njega. tako da tamo vise nismo odlazili, ali smo istrazili i nasli druge mirne plaze do kojih se ide brodicima, jedna je ahladies, nista posebno, ali sasvim ok i nije pretrpana. nazalost, na tsougria smo otisli tek poslednji dan, a stvarno bi je trebalo bar jos jednom posetiti, skroz je divlja, tj. ima samo neka kantina i lezaljke, voda je fantasticna. srecom, taj drugi dan kad smo otisli na ahladies, ja sam ispitala decka koji vozi taj brodic i on mi je rekao da ne idemo na te ekskurzije dok ne stane vetar, jer prevaranti pokupe pare i tek kad se otisnu iz luke, onda kao "joj, ipak necemo moci ici tamo zbog vetra", kao da to nisu znali pre nego sto krenu. a vredi otici i na taj izlet, mnogo je lepa i ta plaza sa belim kamencicima. inace, sve ostale plaze su pescane.