Gde ste odlucili ici Mina? U koji kraj?
IZVORNA PORUKA: minavb
Eto, nagovorile ste me. A taman sam juče skakala mužu po ganglijama da to nije za nas.
Bebilina, kako si hranila dete, koje mleko je pilo tada?
Moja je mala svastojed i bila je na kravljem mleku, al da si je pitao mogla je na tresnjama da zivi 2ned
Mi smo isli u porodicnu vilu pa smo imali izbor da jedemo u restoranima i da spremamo kod kuce. Ja ne mogu stalno u restoranima jer hrana ume da bude jaka... Istrazivali smo i nalazili restorancice sa tradicionalnom kuhinjom jer taj je kraj "western-izovan" pa ima cesto vise meksickih, italijanskih i britanskih restorana nego turskih. Mi smo cesto jeli na ribljoj pijaci u Fetijama jer ima fenomenalnih restorana za koje ribu biras tu na pijaci, a u restoranu ti spreme. Pronasli smo i fenomenalnu kafanicu u podnozju Kayakoy-a. Jeli na jastucima pod onim kucercima, uzivali i u ambijentu i hrani.
Mi volimo te varijante- lokalno, tradicionalno. Odsedamo i all inclusive i u puno zvezdica, al obozavamo da istrazujemo lokalne obicaje i kulturu.
Ne znam, Turska mi je u najlepsem secanju. Svasta smo obisli, svakog drugog dana nova ekskurzija i iako meni nije bio prvi put da idem jos mi je ostalo da vidim. Ako te interesuju ekskurzije kucni- tu ima svaceg za videti