cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Letovanje 2011

clock-img

14.06.2011, 12:47

clock-img

jance

pencil-img

6439

vidi vrlo moguce.. posto je mm na godisnjem, nemamo kud da zurimo, mozemo da ostanemo i duze od planiranih 4 dana, mozda se na kraju i dogovorimo... user posted image
jooj ne mogu da opisem kolko sam sada srecna.. vec sam se bila pozdravila sa morem za sledece 2 godine..

Bez dece kuća ne raste

clock-img

14.06.2011, 12:49

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

super,ja se bogami ne pozdravljam sa morem tako lakouser posted image user posted image user posted image sva sreca da mi je sestra rodjena na moru! i uvek cu imati gde da se kupam..mada mi tamo moramo i da pomognemo,jer se bave poljoprivredom,ali zdravo i korisno spojimo!user posted image user posted image

clock-img

14.06.2011, 12:54

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

IZVORNA PORUKA: Alexis79

I ja sam zaljubljena u Grcku jos dok sam bila malji deca user posted image .
Stvarno ima puno toga da se vidi .
Mi smo krenuli po ostrvima pa cemo videti koje je sledece.

Ja sam sve skontala da ces ti u Spaniju ovo godine user posted image
Taman cu da cujem o Skiatosu iz prve ruke pa da ga planiram za sledecu godinu.

Prošle godine smo bili, možda opet nekada u futuru, ali samo Barsa, malo mi je bilo Barse:)

clock-img

14.06.2011, 12:59

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

A kad ides ti na more?

Mi palimo za 10 dana i ne mogu da docekam.
Greece here I am user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

14.06.2011, 13:03

clock-img

Anoniman

i konacni izbor (nadam se) je pao na Afitos, mesto na pocetku Kasandre, otprilike na pola puta od Soluna do Pefkohorija. Mesto je malo drugacije od ostalih na Halkidikiju, a relativno nam je blizu tako da mozemo i kolima.
user posted image

user posted image

clock-img

14.06.2011, 13:04

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Alexis sitnouser posted image

Mi tek za 2 meseca.
Mi uglavnom idemo sredinom ili krajem avgusta, i svaki put kazem da cemo sledece godine u junu, da ne cekam toliko i opet se na kraju odlucimo za avgust.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

14.06.2011, 13:07

clock-img

Suncepravde

pencil-img

610

Ja sam bila prosle godine na Kefaloniji, u mestu Skala. Kupali smo se na toj plazi gde je sniman film. Bilo je super!!

clock-img

14.06.2011, 13:12

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

Joj kseno kazes blizu ...pa lako je tebi kad si vec u Grckoj  user posted image .
Celog svog zivota mastam da zivim na moru ili makar da imam neki svoj kucerak blizu neke plaze

clock-img

14.06.2011, 13:14

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

gagana mi jedva docekamo i taj kraj juna.
Mi praktikujemo tako da uhvatimo kraj juna za dalje destinacije  ,pa da pocetkom septembra odemo negde blize.

clock-img

14.06.2011, 13:50

clock-img

Anoniman

alexis, nemoj da mislis da se ja kupam nesto mnogo cesce od vas. i prethodnih godina do halkidikija smo mogli samo vikendom i to obicno subotom malo odemo do grada, a nedeljom na kupanje. e, onda se tu potrefi da ili pada kisa (prosle godine skoro svaki vikend je padala, a radnim danima padas u nesvest od toplote), a onda je i to mucenje jer svi iz soluna krenu u isto vreme ka halkidikiju pa put za koji ti inace treba pola sata prevalis za sat i po. jedne subote je mom bivsem uceniku trebalo vise od 4 sata do pefkohorija user posted image

clock-img

14.06.2011, 14:39

clock-img

nina26

pencil-img

3303

Ksenci, Athitos je super mesto ja ga isto obozavam, i jeste drugacije od ostalih mesta. Samo je mnogo malo, ali dobro ko voli nek izvoli user posted image

Imam tamo jedan hotelcic sa bazenom gde idemo stalno, ako hoces mogu da ti dam kontakt. Mi smo tamo prosle god proslavili godisnjicu, moze da se desi i ove user posted image

clock-img

14.06.2011, 14:54

clock-img

Anoniman

mi smo rezervisali u nekom koji se zove Filoxenia studios, a gledali smo jos jedan mislim da se zove Stratos hotel. Taj drugi ima bazen, ali to meni nista ne znaci jer mi je dr rekla - nikako u bazen user posted image  I po dobroj ceni smo rezervisali za avgust, 55 e po noci.

clock-img

14.06.2011, 15:03

clock-img

nina26

pencil-img

3303

IZVORNA PORUKA: ksena

mi smo rezervisali u nekom koji se zove Filoxenia studios, a gledali smo jos jedan mislim da se zove Stratos hotel. Taj drugi ima bazen, ali to meni nista ne znaci jer mi je dr rekla - nikako u bazen user posted image  I po dobroj ceni smo rezervisali za avgust, 55 e po noci.

e ovaj hotel se zove Stamos. Poznat mi je i taj tvoj ali ne mogu da se setim koji je bese.

dobro ste to nasli, mada je meni i to mnogo 55 eu, sobzirom da im hoteli, pansioni, sobe i nemaju neki standard.
Npr. kakve hotele imaju Turci, ne moze da se poredi sa Grckom, pogotovu sa Halkidikijem.

clock-img

14.06.2011, 15:07

clock-img

Anoniman

znam, ali mi u avgustu nikad nismo nasli nista jeftinije jer je to visoka sezona, a ne bismo bas u neku rupu da idemo. user posted image  hotele smo gledali preko booking.com i za datum koji smo naveli nam je dao samo par mesta.

evo sad sam gledala u tom Stamos hotelu, ne daje da postoje slobodne sobe, a cena je 70 evra.

< Poruku je uredio ksena -- 14.6.2011 15:10:08 >

clock-img

14.06.2011, 15:39

clock-img

nina26

pencil-img

3303

juuu 70 eu, hororuser posted image

nama daje jeftinije, a tamo obicno idu stranci pa su mu zato cene nabudzene.

clock-img

14.06.2011, 15:42

clock-img

Anoniman

ne znam, mozda je i do perioda. kad vi obicno idete tamo?

clock-img

14.06.2011, 15:53

clock-img

nina26

pencil-img

3303

IZVORNA PORUKA: ksena

ne znam, mozda je i do perioda. kad vi obicno idete tamo?

pa nama je godisnjica braka 5.07 pa tada pocetak jula

clock-img

14.06.2011, 16:01

clock-img

Anoniman

mislim da od sredine jula pocinju da rastu cene. u svakom slucaju, zadovoljna sam sa ovih 55 e, ionako mi nikad ne idemo na nesto mnogo dana. user posted image

clock-img

14.06.2011, 16:30

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Evo naidjoh na jedan dobar link za sve roamingerke  user posted image

Uporedni pregled cena roaminga

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

14.06.2011, 16:45

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: Alexis79

gagana mi jedva docekamo i taj kraj juna.
Mi praktikujemo tako da uhvatimo kraj juna za dalje destinacije  ,pa da pocetkom septembra odemo negde blize.

Eh, tako smo i mi nekad radili - kraj juna pa kraj avgusta, ali od kako se Una rodila idemo samo jednom. Nema se vremena(citaj para)

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

14.06.2011, 17:06

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

55 e u avgustu je super deal user posted image

clock-img

14.06.2011, 17:08

clock-img

nencydrew

pencil-img

843

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Kad bar jedna baba bude slobodna da ide sa nama da je cuva user posted image Ja moju planiram tek one druge godine, tada ce imati oko godinu i po. Mislim kad je mala da je njoj svejedno a meni je smor, pa mi se varijanta sa starijom bebom cini super.

IZVORNA PORUKA: nencydrew

Devojke, kada biste najranije vodili bebu na more?
user posted image

I ja ovakouser posted image bar godinu dana da ima, da prohoda po mogućstvuuser posted image

A baka servis je dobar i za neki izlaz uvečeuser posted image

< Poruku je uredio nencydrew -- 14.6.2011 17:09:14 >

clock-img

16.06.2011, 10:38

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Jecka jel ideš u Calellu? Moramo uskoro da pijemo kafu da mi ispričaš o Skiatosu a ja tebi o Calelli user posted image

clock-img

16.06.2011, 10:46

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Dogovoreno! user posted image
Calella nam je prvi izbor. Ne mozemo sad da uplatimo, zbog posla i silnih privatnih obaveza, ali rizikujemo da cemo uspeti da nadjemo to sto zelimo koju nedelju pre odlaska na odmor. Valjda nece svi tamo user posted image
ura za skijatos...necete pogresiti user posted image user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

16.06.2011, 10:49

clock-img

viking

pencil-img

6644

Gagana, ako ne nađeš poslaću ti ja busom....

IZVORNA PORUKA: gagana83

E ja bas sad gledam da narucim negde knjigu.
Bas je lep film, svidja mi se muzika, a predeli Kefalonije su....ufff. A volim i Nikolasa Kejdza.
Ja sam gledala bez prevoda, a onaj engleski sa grckim akcentom nikako ne razumem pa mi je muz prevodiouser posted image
I ja se polako zaljubljujem u Kefalonijuuser posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla