cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Letovanje 2011

clock-img

05.06.2011, 14:17

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Pa znaci nekih 500 eura extra avionom...nije malo...a koliko dugo izadje put busom?  Neki lud broj sati jel da..pa hvatate trajekt do ostrva?

Nije baš 500, oko 400-450 (kraj avgusta) je prevoz avionom+takse +smeštaj (ono što sam napisala 180 eura je povratna)
Dosta se putuje, ja sam do Krfa putovala 16 sati ali je put fenomenalan i zaista nismo oset__ili, prespavali smo a Skiathos je bliži od Krfa, samo što se trajektom ide 2.5 sata (do Krfa 1.5 sat); mada kažu da je uživancija put trajektom do Skiathosa, mi smo takođe uživali na brodu do Krfa.

< Poruku je uredio dunja RR -- 5.6.2011 14:21:00 >

clock-img

05.06.2011, 14:20

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Bice vam divnouser posted image

clock-img

05.06.2011, 14:24

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Bice vam divnouser posted image

Hvala Veruškice, nadam se:)

Koliko studiozno biram mesto letovanje svake godine, nekako očekujem da se podrazumeva da bude lepo (kao nagrada mom trudu)....ali ja to mnogo volim da radim jer tako produžim sebi letovanje-besplatno:

1. planiram, zamišljam, organizujem, iščekujem
2. letujem
3. uživam u uspomenama

user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 5.6.2011 14:25:46 >

clock-img

05.06.2011, 14:27

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Low cost kompanije lete do aerodroma Volos. Volos je grad izmedju Soluna i Atine.

IZVORNA PORUKA: Jele

To je baš širok pojam... Postoje i ostrva sa aerodromima, kopneni deo, itd... A cene avio karata ne znam, mislim da ima tih low cost aviokompanija i letova dosta...

clock-img

05.06.2011, 16:14

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ja mislim da sam se definitvo odlučila za Skiathos, to je ono što mi treba i što mi odgovara. 

user posted image user posted image user posted image  neces zazaliti!

clock-img

05.06.2011, 16:15

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: isidora88

koji aerodrom u grckoj je najblizi primorju i kako se krecu cene avionskih karti?

na mnogim ostrvima postoje aerodromi i leti ima mnogo charter letova, npr. Krf, Krit, Rodos, Skijatos.

clock-img

05.06.2011, 21:01

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Evo malo zagrevanja pred Grčku, ko ide:)

KLIK

clock-img

05.06.2011, 21:03

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

05.06.2011, 21:06

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Aha gagi, pisala sam već ali evo da ponovim. Bila sam nekoliko puta u Grčku, ali trenutno sam zaljubljena u Skiathos....evo i zašto

Ja mislim da sam se definitvo odlučila za Skiathos, to je ono što mi treba i što mi odgovara. Nemam auto a i inače ne volim da provodim na moru puno vremena u vožnji. Istražila sam sve, ali baš sve što sam mogla o Skiathosu i našla lokaciju odakle mogu pešaka da obilazim jednu po jednu plažu (i više plaža u toku dana, nižu se jedna za drugom), ne zna se koje je lepša, jesu slične ali opet svaka je specifična. Treba mi aktivan odmor, i želim skroz da iscrpim svoj avanturistički duh ovog leta, u smislu i plivanja i pešačenja/istraživanja. Parga može da ostane za, ako Bog da koju godinu i mirniju varijantu sa decom. To ne znači da se na Skiathos ne može sa decom, može i tekako ali ovaj put želim maksimalno da iskoristim sve kapacitete ovog prelepog ostrva. Polazna tačka  - regia oko plaže Vromolinos (kraj avgusta, 10 noćenja, put busom i smeštaj su oko 170-180 eura, ali juriću ja last minutre i za manje pare kao i uvek user posted image ):

Ambelakia:
user posted image

Lalarija:
user posted image

i opet ta Lalarija:)

user posted image

Mandraki:
user posted image

Vromolinos:
user posted image

i opet Vromolinos:

user posted image

Tzaneria:

user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 5.6.2011 21:08:43 >

clock-img

05.06.2011, 21:09

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

05.06.2011, 21:34

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ja sam zaljubljena u Krit. Bili smo pre 2 godine, kolima, i prešli sve tamo uzduž i popreko (što nije malo, jer je ostrvo nekih 650km X 160km). Baza nam je bila u Retimnu.
Imaju i čarter letovi ili opcije da se ide do Atine ili Soluna, pa trajektom.
Plaže su sve divne, svaka za sebe je posebna.
Elafonisi:
user posted image
user posted image
Preveli:
user posted image
Knosos Palata (gde je bio Minotaurus):
user posted image
Matala:
user posted image
Vai:
user posted image
user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

05.06.2011, 21:55

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Izbor je u mom slučaju pao na Skiathos jer nijedno ostrvo nema toliko plaža, sve su jedna do druge, sve su prelepe i specifične i nema vozikanja (može ali ne mora), što je meni najbitnije; iskreno se nadam da ćeme videti ovog leta ovo predivno ostrv:)

clock-img

05.06.2011, 22:05

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Pisala sam već da nam je "glavni" odmor na Kipru, mesto Pafos, 10.07., 15 dana (i jeeedva čekam).
Međutim sad nam došla mogućnost da imamo "zagrevanje", tako da sad 23. idemo do Paralie na 10 dana.
Uželela sam se mora, jedva čekam!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

05.06.2011, 22:07

clock-img

Anoniman

Mi idemo 20.6. u Aspravaltu (Grčka).
A posle... dal će biti CG ili nešto drugo... nemam pojma.

clock-img

05.06.2011, 22:56

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Jao Grcka je divna i ja bi isla user posted image user posted image user posted image But jbg mi ljeti ne mozemo nigdje zbog posla, tek u drugoj polovini septembra, ali to je lutrija da li ce biti lijepo vrijeme (za Evropu mislim) user posted image

IZVORNA PORUKA: Olga RR

mi definitivno idemo u Orebic ali sam ja sad u panici ( normalno za mene ) posto idemo autom da nekoj budali ne padne na pamet da ga olupa za nicije babe zdravlje user posted image

Ne znam sta bih ti rekla. Orebic je malo mjesto mozete svukuda pjeske valjda, pa parkirajte fino vozilo, skinite tablice (i naljepnicu SR), i stavite kad krenete nazad. Evo mi cesto idemo za Du, licno nismo do sada imali problem sa kolima, ali srednjih prstova smo se nagledali za Ginisa user posted image A i mi uvijek parkiramo na isto mjesto, skinemo table i 'ladovina. Nemam pojma. Moja sestra je sad bila tamo (Korcula), ali oni idu kod kuma, tamo parkiraju i sa njima se svukuda voze, tako da ne znam kako bi bilo kad bi se vozikali sa HN tablama.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

06.06.2011, 11:16

clock-img

viking

pencil-img

6644

Dunja se spremila za letovanje kao za diplomski user posted image  Sve si proučila user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

06.06.2011, 11:20

clock-img

daca77

pencil-img

8079

IZVORNA PORUKA: Tash

Mi idemo 20.6. u Aspravaltu (Grčka).
A posle... dal će biti CG ili nešto drugo... nemam pojma.

Bila pre 2 god.u komsiluku, Nea Vrasni i svako vece isla do Asprovalte, jer su spojena ova 2 mesta

clock-img

06.06.2011, 11:20

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: viking RR

Dunja se spremila za letovanje kao za diplomski user posted image  Sve si proučila user posted image

Uvek user posted image

Možda je to zato što na mom faksu nema diplomskog (tj.kada sam položila zadnji ispit diplomirala sam) pa da nadoknadim user posted image

clock-img

06.06.2011, 11:22

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: gagi

Dunja ti i ove godine ides u Grcku?Nisam nikada tamo isla na odmoruser posted image

Zaboravih da napišem - Grčke nikada dosta, bar ja znam da ću joj se, Bože zdravlja, vraćati uvek. Prošle godine smo bili u Španiji ali ove izgleda opet Greece:)

clock-img

06.06.2011, 11:42

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: New Mom

Ja sam zaljubljena u Krit. Bili smo pre 2 godine, kolima, i prešli sve tamo uzduž i popreko (što nije malo, jer je ostrvo nekih 650km X 160km). Baza nam je bila u Retimnu.
Imaju i čarter letovi ili opcije da se ide do Atine ili Soluna, pa trajektom.
Plaže su sve divne, svaka za sebe je posebna.

Isto smo bili u Retimnu. Isli smo avionom a tamo iznajmili auto. Jedva cekamo da Vanja malo poraste pa da idemo opet.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

06.06.2011, 11:46

clock-img

madre

pencil-img

6600

ja ne volim grckuuser posted image ali ove godine mi se zbog bogdana cini kao najbolji izbor. idemo u mesto agia triada i jedva cekam, bas se radujem moruuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

06.06.2011, 11:52

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: Olga RR

mi definitivno idemo u Orebic ali sam ja sad u panici ( normalno za mene ) posto idemo autom da nekoj budali ne padne na pamet da ga olupa za nicije babe zdravlje user posted image

Moaj sestra i zet redovno tamo svracaju kad idu u CG jer sestrina svekrva zivi tamo,nisu imali problema do sada ali zarad njenog daljeg boravka tamo govore da su samo odseli kod njeuser posted image  i da sto manej pricas bolje ti je (al sam te sad utesilauser posted image

clock-img

06.06.2011, 11:54

clock-img

viking

pencil-img

6644

Olga, nisam ispratila, možda si i pisala, zašto idete tamo ako se plašiš? Idete kod nekoga ili...?

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

06.06.2011, 12:45

clock-img

viking

pencil-img

6644

Da li je neko sa Krfa išao na Paxos i Antipaxos?

clock-img

06.06.2011, 13:27

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Mi idemo kod zene kod koje smo godinama letovali , ona ima pansion ali joj je dvoriste sa niskom ogradom i ako parkiramo tamo nas krs videce se tablice ( inace mi imamo zalepljeno V kao onu oznaku  user posted image )
a cula sam svakakvih prica od onoga : niko nista nam nije rekao , auto na ulici parkiran do stali smo na semaforu pa su nam izlupali auto user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !