cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Letovanje 2011

clock-img

03.06.2011, 19:27

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

Ma u Cg ima i po 6-10 eura dnevno u apartmanima, a za Grcku nisam nasla takve ponude + je i prevoz skuplji user posted image
Veceras cemo pokusati da smislimo nesto

clock-img

03.06.2011, 19:32

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Imas Grcku za 100e po osobi, 10 dana, bez prevoza, mislim da to nije skupo.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

03.06.2011, 19:37

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Grcka ima jeftino u predsezoni po agencijama, ili cekaj neki last minute. U sezoni nema sanse da se nadje smestaj za manje od 40 eura na dan, dvokrevetna soba, verovatno bez dorucka ( ovo je u slucaju da sednete u auto i dodjete ovde da trazite smestaj ).

< Poruku je uredio Nina... -- 3.6.2011 19:38:20 >

clock-img

03.06.2011, 19:39

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Pogledajte Argusov sajt, imaju super last minute ponudeuser posted image

clock-img

03.06.2011, 19:45

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Agencija Market Tours iz Novog Sada. Ozbiljni i povoljni, provereno. Rade samo Halkidiki. Imaju svoj smestaj dole. Dosta agencija u BG-u su njihovi subagenti. Letos su imali last minute za Pefkohori 79 Eura po osobi ( smestaj 10 dana + bus ) ... smesne pare.

clock-img

03.06.2011, 23:21

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Mm ipak misli da necemo imati dovoljno novca za Grcku user posted image user posted image user posted image
Mozda Cg user posted image
Bas sam se radovala user posted image

Ja najiskrenije mislim da za Grčku treba manje para Sunči......

I ja, i to iz iskustva govorim. Mm i ja smo 2008. išli na Krf dve smene, znači 20 dana za 144 Eur po osobi - smeštaj. Išli smo kolima, a znam da su u predsezoni i postsezoni nudili besplatan prevoz, kao paket aranžman. Kupovali smo u Lidlu klopu i to upola jeftinije nego u Tempu i Rodi da se razumemo.

clock-img

03.06.2011, 23:22

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

IZVORNA PORUKA: gagana83

Pogledajte Argusov sajt, imaju super last minute ponudeuser posted image

Uhh, moram da iskoristim priliku da napljujem Argus!! Jednom su me zeznuli i nikad vise!!!!!!! Ne znam da li smem da antireklamiram ali ja imam grozno iskustvo sa njima!

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

03.06.2011, 23:59

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Ma i ja ne volim Argus, ali Kontiki nema ponudu za Pargu pa sam se prebacila na njih.
Ali da su jedni od najjeftinijih - jesu.
BTW, imamo temu o turistickim agencijamauser posted image

< Poruku je uredio gagana83 -- 4.6.2011 0:00:21 >

clock-img

04.06.2011, 22:55

clock-img

Tviti100

pencil-img

3

Ja sam iz Crne Gore tako da cu vam ispisati par nasih lijepih destinacija :)

http://www.youtube.com/watch?v=pfJKBwMveNg - u Ulcinju \\\'Velika Plaza\\\' i \\\'Ada Bojana\\\'

http://www.youtube.com/watch?v=gnW-YpgoVb8 - u Budvi \\\'Slovenska plaza\\\'

http://www.google.com/search?hl=en&sugexp=ldymls&xhr=t&q=plaza+jaz+budva&cp=11&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1280&bih=619&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi - na izlazu iz Budve plaza \\\'Jaz\\\'

http://www.youtube.com/watch?v=rgKeFre9sKE - Igalo (Herceg Novi)

http://www.youtube.com/watch?v=iN8lv7kvcVA - Plavi horizonti

http://www.youtube.com/watch?v=0FskbZw5XWk - Zanjice

clock-img

04.06.2011, 23:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Tviti, dobrodošla user posted image

Molim te da baciš pogled u ovu temu i naučiš kako se postavlja lep link:

Kako se napravi lep link KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

04.06.2011, 23:46

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

koji aerodrom u grckoj je najblizi primorju i kako se krecu cene avionskih karti?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

05.06.2011, 01:23

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Opet me nervira MM sa tim kak on ne voli more i kak bi nam bolje bilo na planinu...user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

05.06.2011, 08:27

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: isidora88

koji aerodrom u grckoj je najblizi primorju i kako se krecu cene avionskih karti?

Pa u koji deo Grčke planirate da idete?

clock-img

05.06.2011, 12:52

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

planiramo u CG verovatno ali rekoh i da ispitam druge opcije user posted image
meni je svejedno koji deo grcke,da nam je sto blize,a da nije daleko more od aerodroma user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

05.06.2011, 12:58

clock-img

Jele

pencil-img

1863

To je baš širok pojam... Postoje i ostrva sa aerodromima, kopneni deo, itd... A cene avio karata ne znam, mislim da ima tih low cost aviokompanija i letova dosta...

clock-img

05.06.2011, 13:33

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Ja mislim da sam se definitvo odlučila za Skiathos, to je ono što mi treba i što mi odgovara. Nemam auto a i inače ne volim da provodim na moru puno vremena u vožnji. Istražila sam sve, ali baš sve što sam mogla o Skiathosu i našla lokaciju odakle mogu pešaka da obilazim jednu po jednu plažu (i više plaža u toku dana, nižu se jedna za drugom), ne zna se koje je lepša, jesu slične ali opet svaka je specifična. Treba mi aktivan odmor, i želim skroz da iscrpim svoj avanturistički duh ovog leta, u smislu i plivanja i pešačenja/istraživanja. Parga može da ostane za, ako Bog da koju godinu i mirniju varijantu sa decom. To ne znači da se na Skiathos ne može sa decom, može i tekako ali ovaj put želim maksimalno da iskoristim sve kapacitete ovog prelepog ostrva. Polazna tačka  - regia oko plaže Vromolinos (kraj avgusta, 10 noćenja, put busom i smeštaj su oko 170-180 eura, ali juriću ja last minutre i za manje pare kao i uvek user posted image ):

Ambelakia:
user posted image

Lalarija:
user posted image

i opet ta Lalarija:)

user posted image

Mandraki:
user posted image

Vromolinos:
user posted image

i opet Vromolinos:

user posted image

Tzaneria:

user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 5.6.2011 13:44:01 >

clock-img

05.06.2011, 13:47

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

mi definitivno idemo u Orebic ali sam ja sad u panici ( normalno za mene ) posto idemo autom da nekoj budali ne padne na pamet da ga olupa za nicije babe zdravlje user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

05.06.2011, 13:50

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

I jedna sličkica Skiathosa, grada sa preslatkim uskim uličicama:

user posted image

clock-img

05.06.2011, 13:53

clock-img

MASHKA

pencil-img

1517

jao Dunja kakve plaže, user posted image ajde briši tamo pa da nam preneseš utiske...user posted image

clock-img

05.06.2011, 13:55

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Ja bih jako volela da jednog dana odem u Skiathos, nego, koliko izadje sve?

clock-img

05.06.2011, 13:59

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: Verus RR

170 eura, smeštaj u baš lepoj vili + prevoz busom, bez hrane ali verujem da će spustiti još u avgustu; obično nađem last minut za nekih 130-140 eura.

< Poruku je uredio dunja RR -- 5.6.2011 14:07:47 >

clock-img

05.06.2011, 14:02

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: MASHKA

jao Dunja kakve plaže, user posted image ajde briši tamo pa da nam preneseš utiske...user posted image

user posted image

Plaže su fantazija, ne zna se koja lepša a sve se nižu jedna za drugom - 66 ih ima ukupno; uglavnom su peščane (pesak jako sitan kao puder) izuzev čuvene Lalarije koja ja sa belim krupnim šljunkom i Kastra (crni šljunak);

voda je svuda kristalno čista, ja sam zaljubljena totalno....

clock-img

05.06.2011, 14:09

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Pa to je super povoljno...pitam se, ako letis avionom kako ide?  Oni su ostrvo ne, poluostrvo?

170 eura, smeštaj u baš lepoj vili + prevoz busom, bez hrane ali verujem da će spustiti još u avgustu; obično nađem last minut za nekih 130-140 eura.

clock-img

05.06.2011, 14:14

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Pa to je super povoljno...pitam se, ako letis avionom kako ide?  Oni su ostrvo ne, poluostrvo?

Ostrvo, avionska karta je 180 eura + takse

clock-img

05.06.2011, 14:15

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Pa znaci nekih 500 eura extra avionom...nije malo...a koliko dugo izadje put busom?  Neki lud broj sati jel da..pa hvatate trajekt do ostrva?