cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Letovanje 2011

clock-img

15.04.2011, 09:12

clock-img

marija32

pencil-img

1413

IZVORNA PORUKA: Brana

user posted image
verovatno je tako,ali ja nekako obozavam Grcku prirasla mi je srcu..a i ove godine idemo kolima tako da ce biti super,planiramo negde sredinom jula..
marija gde ti planiras?user posted image

Isto Grcka draga,i ja volim da idem tamo. Mi vec par godina unazad letujemo una Sitoniji, samo menjamo mestauser posted image Ove godine prvi put idemo sredinom Juna zbog malog i nadam se da ce nas vreme posluziti, a ako nas ne posluzi, moracemo opet u avgustu na moreuser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

clock-img

04.05.2011, 16:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Evo, može ovde user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

04.05.2011, 16:47

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Ana gde vam je bila ''baza'' na Lefkadi?

clock-img

04.05.2011, 16:48

clock-img

Brana

pencil-img

4456

Ne znam da li neka od vas bila na ovom mestu kazu da je bozanstveno,a i gledala sam emisiju i odusevila sam se...
SARTI-SITHONIA

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

04.05.2011, 16:48

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

samo nikako nemojte u Stavros, tamo je haos. prosle god. preko prijateljice odemo moj dragi i ja u Stavrsos, smestaj nam je bio extra, ali mesto kao mesto i plaze su uzas, pa posto smo isli kolima, svakog dana smo isli u Asprovaltu.

clock-img

04.05.2011, 16:49

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Lefkada, pogled iz prelepog manastira Faneromeni

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

04.05.2011, 16:50

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Nisam isla na Sitoniju, ali o mestu Sarti sam cula sve najbolje!!!

Ne znam da li neka od vas bila na ovom mestu kazu da je bozanstveno,a i gledala sam emisiju i odusevila sam se...
SARTI-SITHONIA

clock-img

04.05.2011, 16:50

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: Nina...

Nina, mi smo bili u Nidriju (vila po preporuci pa zbog toga). Na žalost, nismo uspeli ni trećinu da obiđemo jer smo se morali hitno vratiti u BG, posle samo 3 dana. Sledeći put ćemo sve obići.

clock-img

04.05.2011, 16:52

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: milenatea

samo nikako nemojte u Stavros, tamo je haos. prosle god. preko prijateljice odemo moj dragi i ja u Stavrsos, smestaj nam je bio extra, ali mesto kao mesto i plaze su uzas, pa posto smo isli kolima, svakog dana smo isli u Asprovaltu.

Moji roditelji su tamo letovali 17 godina i kazu da je tamo bio raj ali sada je bzvz sto ti kazes plaze su uzas i more nije bas cisto,mi smo zadnje dve godine letovali tamo,ali je po cenama najjeftiniji...

clock-img

04.05.2011, 16:53

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Stavros, Neos Marmaras, Leptokarija, Nea Vrasna i sl. se meni ne dopadaju uopste....

clock-img

04.05.2011, 16:53

clock-img

Brana

pencil-img

4456

Nisam isla na Sitoniju, ali o mestu Sarti sam cula sve najbolje!!!

SARTI-SITHONIA

E pa lepo drago mi je da cujem jos neko pozitivno misljenje o ovom mestu,volela bih ove godine ako budemo u mogucnosti da odemo tamo...user posted image

clock-img

04.05.2011, 16:56

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Nidri je lepo mesto, sto se tice nocnog provoda je bolji od ostalih mestasaca, naravno posle Lefkasa. Mi smo bili u Vasilikiju, na zalost samo 5 dana smo mogli da pobegnemo sa posla, obisli smo sto smo vise mogli lokacija, ali nije mi bilo dovoljno... tek 3 dana, sta je to? user posted image  Sve u svemu, bar 10-tak dana bi bilo super...

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Nina, mi smo bili u Nidriju (vila po preporuci pa zbog toga). Na žalost, nismo uspeli ni trećinu da obiđemo jer smo se morali hitno vratiti u BG, posle samo 3 dana. Sledeći put ćemo sve obići.

clock-img

04.05.2011, 16:57

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: marija32

user posted image
verovatno je tako,ali ja nekako obozavam Grcku prirasla mi je srcu..a i ove godine idemo kolima tako da ce biti super,planiramo negde sredinom jula..
marija gde ti planiras?user posted image

Isto Grcka draga,i ja volim da idem tamo. Mi vec par godina unazad letujemo una Sitoniji, samo menjamo mestauser posted image Ove godine prvi put idemo sredinom Juna zbog malog i nadam se da ce nas vreme posluziti, a ako nas ne posluzi, moracemo opet u avgustu na moreuser posted image

i mi cemo tako isto ako vreme bude lose,a kako je krenulo ne gine nam avgustuser posted image
a za to mesto sam cula da je raj...user posted image

clock-img

04.05.2011, 16:58

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

ma ja sam prosle godine isla juna sa sestrom u paraliju. tamo je ok, guzva, ali dobro. avgusta odem sa dragim u Stavros, jer prijateljica mog komsije ima apartmane tamo i stvarno su extra jos svi nahvale super je, prelepo,vazdusna banja, okruzeno borovim sumama odemo nas dvoje i zgranemo se mestom, kao vasariste. vise me nece videti taj deo user posted image

clock-img

04.05.2011, 17:01

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Lefkada, plaza Egremni, odozgo:

user posted image

clock-img

clock-img

Brana

pencil-img

4456

ma ja sam prosle godine isla juna sa sestrom u paraliju. tamo je ok, guzva, ali dobro. avgusta odem sa dragim u Stavros, jer prijateljica mog komsije ima apartmane tamo i stvarno su extra jos svi nahvale super je, prelepo,vazdusna banja, okruzeno borovim sumama odemo nas dvoje i zgranemo se mestom, kao vasariste. vise me nece videti taj deo user posted image

jeste vazdusna banja ali samo na tome sve i ostaje..user posted image

clock-img

clock-img

Brana

pencil-img

4456

jaoj Nina koji raj...user posted image

clock-img

04.05.2011, 17:02

clock-img

viking

pencil-img

6644

Mi smo bili 17 dana, i bilo nam je taman! user posted image  Sve u svemu, Lefkada rules!

Nidri je lepo mesto, sto se tice nocnog provoda je bolji od ostalih mestasaca, naravno posle Lefkasa. Mi smo bili u Vasilikiju, na zalost samo 5 dana smo mogli da pobegnemo sa posla, obisli smo sto smo vise mogli lokacija, ali nije mi bilo dovoljno... tek 3 dana, sta je to? user posted image  Sve u svemu, bar 10-tak dana bi bilo super...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

04.05.2011, 17:03

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

user posted image user posted image user posted image  slazem se!!

IZVORNA PORUKA: viking RR

Mi smo bili 17 dana, i bilo nam je taman! user posted image  Sve u svemu, Lefkada rules!

clock-img

04.05.2011, 17:04

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Lefkada, plaza Porto Katsiki, odozgo.
Boja mora je .... neverovatna.

user posted image

clock-img

04.05.2011, 17:04

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

jeste vazdusna banja ali samo na tome sve i ostaje..

upravo takouser posted image user posted image
a banje imam i u Srbiji user posted image

clock-img

04.05.2011, 17:05

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

Lefkada, plaza Porto Katsiki, odozgo.
Boja mora je .... neverovatna.

Prelepooooooooooooooo

clock-img

04.05.2011, 17:06

clock-img

Brana

pencil-img

4456

upravo takouser posted image user posted image
a banje imam i u Srbiji user posted image

user posted image user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 4.5.2011 17:07:42 >

clock-img

04.05.2011, 17:08

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Ja sad ceprkam po svojim fb albumima, trazim morske slike, da se podsetim... user posted image  jos kad napolju kisa pada kao sad.... milina user posted image

Halkidiki, Kasandra, Sani Beach Hotel, avgust 2009.
user posted image

clock-img

04.05.2011, 17:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Brat mi je imao udes pa smo se vratili za BG.

Poslednji tekstovi

article-img