cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Manastir Koporin

clock-img

25.05.2017, 03:54

clock-img

gigaticko2509

pencil-img

2

Dobro vece htela bih da vas pitam da li neko zna kojim danima i u koje vreme se odrzava vencanje u manastiru Koporin? I kako se moze zakazati? Suprug i ja smo vencani u opstini ali po vasim porukama vidim da nije moguce citanje molitve za zacece bez crkvenog vencanja pa bih hteli da to uradimo sve u tom danu ...? Vec 3 godine pokusavamo da se ostvarimo kao roditelji ali ne uspeva. Da li je do mene ili do supruga ne znamo ali bih voleli da potrazimo neku pomoc i uz veru da pokusamo jer od doktora ne dobijamo nikakvu vrstu pomoci ni rezultate. Hvala vam unapred...:)

clock-img

26.05.2017, 07:54

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Na prethodnim stranicama napisan je broj telefona. Ako nema ja cu vam poslati privatnu poruku. Najbolje telefonom da kontaktirate i pitate.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

26.05.2017, 16:26

clock-img

gigaticko2509

pencil-img

2

Hvala vam mnogo. Nadam se da cu uspeti da kontaktiram nekog. U svakom slucaju hvala vam puno. Svako dobro ☺☺☺

clock-img

24.07.2017, 00:36

clock-img

Kabi

pencil-img

1

Ovo je broj telefona: 026/511-380 zvati uvece posle devet.
Nama se molitva citala u avgustu za Gospojinu 2012 a u martu 2013 sam ostala trudna. Posle smo cerku tu i krstili. A cetiri meseca posle njenog krštenja ostala sam trudna sa sinom i dali smo mu ime Stefan. Njemu smo zakazali krstenje za 19avgust
U vreme posta nema čitanja molitvi.

clock-img

15.02.2021, 23:27

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

Volim da slušam oca Predraga Popovića, on sad čini mi se četvrtkom i prima ljude na razgovor u manastiru Koporin.
Kaže da ima preko 400 Koporinske dece, čiji roditelji nisu mogli da dobiju decu, a nakon molitve u manastiru su se desila čuda, čak i ženama od 50 godina.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir