cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Manastir Koporin

clock-img

15.06.2015, 10:47

clock-img

marija vlada

pencil-img

2

Ako imas broj ostavi molim te,jer ja ova dva sto sam nasla niko se nejavlja.Predpostavljam da se za vreme posta ne cita molitva ali da proverim za radne dane ili vikend jer uglavnom radim po ceo dan,pa taman posle 12 jula kad zavrsava post imam par dana godisnjeg pa bi rado otisla. hvala

clock-img

28.06.2015, 10:23

clock-img

sunce86

pencil-img

40

Ja sam zvala u petak, rekli su mi da dodjem posle posta, mogu i 12jula. Molitva se cita posle liturgije, samo nedeljom, koja pocinje u 8 i traje do 9. Mi smo malo dalje, morali bi oko 6 da krenemo da stignemo. Nisam pitala ako ne stignemo, da li citaju molitve posle ako ih zamolimo...

clock-img

07.07.2015, 00:52

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Vredi probati.Ja sam iz tog kraja i svakodnevno dolaze turisti iz ovog ili onog razloga.Predivno je tamo.KAD SE UDJE OSECA SE SMIRENOST,NEKA CISTOTA,dodjite obavezno,necete se pokajati.

clock-img

07.07.2015, 00:53

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Mogu da vam nabavim broj ako ste zainteresovane!

clock-img

07.07.2015, 07:58

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Gde se tačno nalazi manastir Koporin,ja sam čula za njega ali ne znam gde se nalaziuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

07.07.2015, 17:48

clock-img

sunce86

pencil-img

40

Mozes adresu da nadjes na internetu, i mislim da je neko u ranijim komentarima napisao gde se tacno nalazi.
Ja idem sad u nedelju, i jedva cekam user posted image Volela bih da jos neko napise svoje iskustvo, posle koliko od molitve ste ostale u drugom stanju...
Ja se nadam da cu ubrzo ugledati user posted image , posle dve godine cekanja...

clock-img

07.07.2015, 17:57

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Aha, nisam znala zbog čega se ide tamo...znači imaju specijalne molitve za zatrudnjivanje,ja mislila da se to onako ide.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

07.07.2015, 18:03

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Pravi odgovor je u tvojoj glavi,misli pozitivno,radi srcem,prati svoje zelje,uzivaj u zivotu,opusti se,sve ce doci na svoje mesto tek kad se opustis i prepustis carima ovog sveta.

clock-img

07.07.2015, 18:12

clock-img

sunce86

pencil-img

40

Iskreno se nadam da cu posle molitve i posete manastiru uspeti da se opustim i strpljenja user posted image

clock-img

07.07.2015, 18:21

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Molitve se citaju sami vencanim parovima. Moji prijatelji bili a kako nisu u braku-crkvenom nije im citana molitva

clock-img

08.07.2015, 00:16

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Naravno,veruj u sebe,zivot je pun izazova i lepote,desice se onda kad se najmanje budes nadala.Poseti manastir da osetis mirnocu,smirenost i duh prirode.user posted image

clock-img

08.07.2015, 18:57

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Strpljena je potrebno puuuno.Uzivaj u svakodnevnim stvarima,Bog zna kad je pravi momenat,bila sam vise puta do dna ali mi nije dao da potonem,ustalaja sam iz pepela i zivim zivot punim plucima.user posted image

clock-img

05.08.2015, 23:39

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

Naš korisnik je zamolio za broj telefona manastira, bićemo zahvalni ako neko podeli ovde na temi.
Pozdrav

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

06.08.2015, 17:40

clock-img

marketing RR

pencil-img

5064

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Naš korisnik je zamolio za broj telefona manastira, bićemo zahvalni ako neko podeli ovde na temi.
Pozdrav

Još jedno pitanje korisnika iz Podgorice - da li se citaju molitve za vrijeme posta?

clock-img

23.11.2015, 12:25

clock-img

marinchica

pencil-img

663

Samo da napravim update jer sam pisala u maju u ovoj temi na 4.strani. Zatrudnela sam krajem avgusta, pa ko veruje da je imalo veze-veruje. Ja verujem svim srcem! user posted image

clock-img

23.11.2015, 13:13

clock-img

World

pencil-img

4234

Cestitam Marincice user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

23.11.2015, 14:03

clock-img

marinchica

pencil-img

663

HVala Worlduser posted image

clock-img

23.11.2015, 14:31

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Marinchice, ja takođe vjerujemuser posted image !

clock-img

23.11.2015, 22:04

clock-img

superm

pencil-img

3244

Da da... Ja verujem. Čestitam!

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

23.11.2015, 22:11

clock-img

degu

pencil-img

11332

Čestitam Marinchice user posted image
Naravno da verujem, to sam pisala već i na prethodnoj strani user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

14.04.2016, 23:12

clock-img

ludača

pencil-img

2

Drage moje, čitala sam komentare i moram da priznam da sam se učlanila samo zbog teksata devojke
http://www.ringeraja.rs/forum/showProfile.asp?memid=46961
tvoja priča me je rasplakala skroz, devojko ne znam ni ko si ni šta ši ali ti si mene dirnula do srži, želim ti sve najbolje i čestitam ti od srca user posted image
Hoću da odem do tog manastira ali moram da sačekam da prodje post,
moje user posted image čekam već 3 god i prikupljam papire za VTO

bila bih vam zahvalna za broj telefona manastira, sve sam pazljivo pročitala ali niko ga nije napisao (predpostavljm da ne sme ovako javno) ako neko zna bila bih vam baš baš zahvalna od srca

sve najbolje svima i zelim vam uskoro user posted image i zamotuljke
pozdrav

clock-img

15.04.2016, 00:17

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ja prvi put vidim ovu temu, divno! Zaista za sve vjernike ova tema je stvarno posebna. Želim vam žene puno uspjeha!

I sama sam poslije prvog spontanog (iako nisam pokušavala odmah da ostanem trudna, nego mi je jednostavno trebalo nešto kao duhovna hrana) išla na jedno divno mjesto (Crkva Sv. Petke u jednom prilično zabačenom selu u Boki), pa tačno mogu da razumijem o kakvom osjećaju blagostanja pričate. Na takvim mjestima čovjek prosto osjeća nekakav poseban mir, da mislim da svi koji imaju djecu ili ih žele, trebaju to da dožive.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

15.04.2016, 19:29

clock-img

sunce86

pencil-img

40

Ja sam bila 12.jula 2015.god, taj dan se taman zavrsio Petrovdanski post, i citali su molitvu.
Mislim da je ovo broj telefona: 026/511-380.
Na zalost, jos uvek cekam moje dve crtice, ali ne gubim nadu.
U manastiru je predivno, planiram opet da odem posle Uskrsa...

clock-img

15.05.2016, 18:07

clock-img

tasicaaa

pencil-img

1

Zdravo...Muz i ja zelimo bebu,imamo vec cerkicu,i zelimo da nam ocitaju molitvu i da dobijemo blagoslov.Da li znate da li se molitva za porod u manastiru Koporin cita samo nedeljom ili i ostalim danima?

clock-img

04.10.2016, 14:26

clock-img

Divnica

pencil-img

186

Bila sam jednom u manastiru Koporin i mnogo je lepo.