cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Voleti kao u romanima?

clock-img

18.07.2014, 18:40

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja sam imala više romana u svom životu, svaki je počinjao burno, vatreno, silovito... i završavalo se.
Sa mm je počelo potpuno drugačije, prijateljski, naivno, spontano, nežno, barem sa moje strane, on je od početka goreo user posted image Kako godine prolaze sve je bolje, i dalje klecnem kad osetim njegov miris, stomak mi se zgrči kad me zagrli s' leđa i poljubi u vrat... ponekad mi je neverovatno da me i posle 10 godina gleda sa istim žarom u očima user posted image

jao Ana kako divno to je prava ljubav. Ja jos uvijek vijerujem u ljubav iako su mi sve bile nekako sa nesretnim zavrsetkom.

clock-img

18.07.2014, 22:50

clock-img

amelia

pencil-img

1666

IZVORNA PORUKA: Verolina

Zivimo bajku uvek kada smo spremni da se usudimo i kada imamo dovoljno toplu dusu da tu bajku ponese.
Ja svog muza volim toliko da se ne bih dvoumila da uradim bilo sta za njega-umrem ili ubijem. Nikada pre njega nisam volela muskarca dusom. I mnogo puta sam definisala ljubav dok ga gledam kako spava i molim boga da umrem pre njega, jer moj zivot bez njega ne bi bio zivot u to sam sigurna.

Potpisujem svaku rec i jos milion drugih. da kazem volimo se kao u romanu trah me da ne uvredim nasu ljubav jer u mom zivotu nije postojao drugi muskarac ne znam kako je voleti jednog pa drugog tako je i za mm upoznali smo jos kao klinci ja sam imala samo 12 a on 16 godina od tada smo uvek zajedno ne mozemo jednog bez drugog pre 3 godine smo se vencali sve je kao u bajci sada radimo nauser posted image jos kad bi nam se ovaj san obistinio i bilo bi sveuser posted image

Ayan <3

clock-img

19.07.2014, 08:52

clock-img

branki*

pencil-img

20828

amelia,bas je lepa ova vasa bajka,bice i bebica,sigurna samuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

29.07.2016, 08:38

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Uvek sam govorila je da je nasa "uvodna radnja" bila kao u romanima user posted image i da mislim da je nasa ljubav bila ( moram reci bila jer mislim pre braka) bas takva !
Sad kad su dosla deca nije bas kao u romanima user posted image ali i dalje mi srce zaigra kad vidim mm user posted image

Jos uvek je tako. A i jos uvek vidim zar u njegovim ocima ponekad kao kad smo bili momak i devojka.

clock-img

29.07.2016, 15:31

clock-img

amelia

pencil-img

1666

IZVORNA PORUKA: amelia

IZVORNA PORUKA: Verolina

Zivimo bajku uvek kada smo spremni da se usudimo i kada imamo dovoljno toplu dusu da tu bajku ponese.
Ja svog muza volim toliko da se ne bih dvoumila da uradim bilo sta za njega-umrem ili ubijem. Nikada pre njega nisam volela muskarca dusom. I mnogo puta sam definisala ljubav dok ga gledam kako spava i molim boga da umrem pre njega, jer moj zivot bez njega ne bi bio zivot u to sam sigurna.

Potpisujem svaku rec i jos milion drugih. da kazem volimo se kao u romanu trah me da ne uvredim nasu ljubav jer u mom zivotu nije postojao drugi muskarac ne znam kako je voleti jednog pa drugog tako je i za mm upoznali smo jos kao klinci ja sam imala samo 12 a on 16 godina od tada smo uvek zajedno ne mozemo jednog bez drugog pre 3 godine smo se vencali sve je kao u bajci sada radimo nauser posted image jos kad bi nam se ovaj san obistinio i bilo bi sveuser posted image

Haha potpisujem ovo sve. dobili smo najdivnije stvorenje na svetu.. Hvala dragom Bogu na takvom divnom daru. Zato sam mu dala i ime Ayan na hebrejskom -arapskom znaci dar od boga isto sto i srpsko ime Bozidar user posted image Osecam da Nikad necu moci dovoljno da se zahvalim... Osim toga bih dodala ovaj put bilo bi zaista kao u bajci i kao u romanima da mm ima stalan posao i da zivimo sami tj da ne zivimo u zajednici narocito ne sa svekrvomuser posted image

< Poruku je uredio amelia -- 29.7.2016 15:36:23 >

Ayan <3

clock-img

20.05.2017, 12:19

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Kad vidim kako me mm gleda osjetim se bas kao u romanu.Kad se vraca sa posla uglavnom ga docekam na prozoru,ks ga vidim leptirici se probude svaki put user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

20.05.2017, 12:43

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Nedo Bog da volim kao u romanima. Jos ako je roman Daniele Stil user posted image user posted image ...
Volim racionalno i srazmerno tome ko koliko mene ceni i voli.

clock-img

20.05.2017, 22:01

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Da, moguce. U pocetku je to ljubavni roman sad je drama sa tendencijom prelaska u krimi roman user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

20.05.2017, 22:46

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Choopo ja te obozavam user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

21.05.2017, 08:51

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Choopa je kraljica, definitivno. I love youuser posted image !

clock-img

21.05.2017, 09:23

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Da ne uvredim nečiji ukus,meni se od toga "povraća" sada i "povraćalo"čak i u pubertetu.Niti mi se svidjalo to da čitam niti sam imala želje da me neko tako "bljutavo voli".Više mi se svidja choopina krimi završnica😃Mama pokojna je pokušala jedno leto da mi "uvali" Mirjam umesto Sidni Šeldona ali posle pet stranica i nekoliko deminutiva na početku(ručica,nožica...i sl) znala sam da sam "operisana"

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

21.05.2017, 10:16

clock-img

degu

pencil-img

11332

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Da, moguce. U pocetku je to ljubavni roman sad je drama sa tendencijom prelaska u krimi roman user posted image

Hahaha pronasla sam se u svakom delu s nadom da cemo izbeci krimi roman user posted image
Ja bas kazem mm kako sam se setila nekog tamo dogadjaja pre 15 godina i kako me je jako voleo, kaze on Volim te i sad! Reko ne volis me onako jako. Kaze pa jel lepo rekla maticarka da rasporedimo nasu ljubav, da ne potrosimo odmah sve user posted image
Meni nekad bas falimo mi onako zaljubljeni, nadam se sa kad prodje malo i deca malo odrastu da cemo uspeti opet da provodimo vreme sami. Ovako nemamo intimu uopste, jos malo i bicemo drugari user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

21.05.2017, 12:13

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Degu, pronasla sam se u tvom postu. I mi smo kao cimeri. Svako u svojoj sobi sa jednim detetom.

< Poruku je uredio jess021 -- 21.5.2017 12:14:42 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

21.05.2017, 13:43

clock-img

degu

pencil-img

11332

Bas tako i mi, svako sa svojim detetom user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

21.05.2017, 19:44

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Pa i mi smo podjeljeni ali nadjemo na pola puta-u dnevnoj user posted image
Nismo ni mi onaj fazon samo da se cmacemo,milion puta na dan govorimo volim te,obozavam te ali jos uvjek me gleda onim istom pogledom kao na pocetku,imamo trenutke obozavanja(ne po cijeli dan)

clock-img

21.05.2017, 20:37

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja mogu slobodno da kazem.da.je nasa ljubav kao u romanima! Pored troje dece i zilion obaveza uvek nadjemo neku sekundu za zagrljaj podrske, poljubac na brzaka kad su tu deca...gledamo se i dalje onako zaljubljeno i posle 16 godina..i ono stp osetim.da.je uvek zeljan i ne zasit user posted image I dalje mi srce preskoci....ljubav nije manja ni za zrno!

clock-img

21.05.2017, 22:39

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Mnogo je lepo reci takve stvari Anck, nije sve kao kada nismo imali drustvo, vremena za nas dvoje uvek imamo, obozavamo iste stvari, zato sam srecna sto ga imam. Obojicu naravno. Sto kaze Emica, pogled je isti kao i tada na pocetku.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

28.02.2018, 16:58

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Ja verujem da tako nesto postoji samo u romanima, nazalost :)

clock-img

28.02.2018, 17:08

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ljubavi ima, za trenutke se borimo ...

clock-img

28.02.2018, 17:15

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Početak veze sa mm je bio takav da smo se odmah skontali. To je ona ljubav da padneš u nesvest. Tad sam shvatila da ni jednog momka pre njega zapravo nisam volela. Stalno smo se ljubili, grlili, držali za ruke i sl kao neki klinci. Godine prolaze, gomilu divnih i manje lepih trenutaka smo proživeli zajedno, formirali smo porodicu i imamo lep porodični život. I dalje se mazimo, češkamo, posvećujemo pažnju jedno drugom. I dalje mi srce zatreperi kad me poljubi. Volim ga više nego pre deset godina.

Sreća prati hrabre.

clock-img

28.02.2018, 20:27

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Verujem i ja da postoji i verujem da je ljubav mm i moja takva ❤

,,Carpe diem"

clock-img

02.03.2018, 00:46

clock-img