Zene meni treba vasa pomoc,mozda najbolje od onih sto su u Banja Luci(jer sam cesto dole pa cu moci da ga kupim),a mogu i one iz B.G.,naime meni treba bar jedan kupaci kostim,ali problem imam veliki,grudi su mi ogromne u odnosu na ostali dio tijela,kupim najveci sto nadjem,42 broj,donji dio prevelik-mogu jos 2 moje guze stati u njega,a gornji cak mali...Grudi su mi i siroke i duge,glupo to kazem,al ne znam kako da vam objasnim,znate ono kad buckastije zene imaju ispod ruke,ispod pazuha ono da im iskoci,kao malo salceta,e meni se to pravi od grudi,pa i kad obucem i 42 od modela koji je trouglast,ispadne mi ili naprijed ili ispod pazuha to,a to me jako nervira.Ne biram neki ekstra dezen jer nisam u poziciji da biram,bitno mi je da je sto dublji model,da ne ispadaju sike,mislim da bi mi najvise odgovarao model koji se moze kupiti u rasparu,gornji sto veci,donji sto manji,da su prazne korpe,da imaju samo zicu ispod grudi,najobicniji oni poput grudnjaka za zene...Kuma mi je udata u B.G. u Lazarevac pa ako ima gdje u B.G, javite da mi ona kupi,ako ja ne odem nikako ove godine tamo,a zene iz B.L. ako znate gdje dole ima javljajte pod hitno,par godina zaredom sam trazila,ali nisam nasla nikako da mi odgovara,ebem ti sise!!!!