cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Rajin doček 2011.

clock-img

01.01.2011, 12:50

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja sam dobila milion tih porukicauser posted image

Srećna vam nova godina, curke drageuser posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.01.2011, 13:31

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

drage ringerajke, srecna svima nova godina, sve najbolje!!!!!!

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

01.01.2011, 13:44

clock-img

simke

pencil-img

2713

Srećna vam Nova 2011. ženeuser posted image

clock-img

01.01.2011, 14:12

clock-img

bebać

pencil-img

2235

od mene sve najbolje curke.....trenutno i nemam neku inspiraciju za čestitku pa s tim neću ništa ni počinjatuser posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

01.01.2011, 14:34

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Drage žene želim vam srećnu 2011., zdravlje deci, vama, mužićima i porodicama, puno sreće, ljubavi, kraj krize, bolje poslove, veće plate, više sexa, veselja i osmeha!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.01.2011, 16:32

clock-img

minna

pencil-img

3196

Srecna nova godina svima!!!! user posted image

clock-img

01.01.2011, 16:33

clock-img

Anoniman

Zdravo - živo , žene user posted image

Nadam se da ste fino dočekale Novu user posted image
Meni je baš bilo lepo , jedva sam čekala ponoć da raskupusam poklone user posted image
. Ovoga puta je muž potrefio sa parfemom , inače mi se na njegove cvetne note do sada bljuckalo user posted image user posted image

Eto , šta da vam poželim ? Već napisah na FB profilu - na prvom mestu , želim da se u buduće manje opterećujete da li je vaša čaša do pola puna ili prazna - budite zadovoljne što imate čašu (tu "poentu života" sam skontala juče posle 2 gutljaja Bejlisa user posted image ) . Putujte svetom i tražite male stvari koje nose velike radosti . Rasipajte ljubav i osmehe , meni jedino to nije žao da rasipam . Novca nemam , a i Deda Mraz je nešto utajio , moraćete da zarađujete same user posted image . Taj novac nek se bar u zdravlju potroši . Živeliiii ! user posted image

clock-img

01.01.2011, 16:46

clock-img

Vučko.ba.

pencil-img

7065

sretna vam nova godina drage moje rr jaranice

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

01.01.2011, 16:59

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Svim ringerajkama, mamikama, trudnicama, trudilicama i cekalicama, malim ringerajcima i ringerajcicama, puno zdravlja, srece, smeha, uspeha i para!

* S * R * E * C * N * A *
* N * O * V * A *
* 2 * 0 * 1 * 1 *
* G * O * D * I * N * A *

user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.01.2011, 17:12

clock-img

aleksandrova

pencil-img

1051

Srecna Nova svima,sve najbolje u 2011 user posted image user posted image user posted image

mozak mi je otiso na odmor

clock-img

01.01.2011, 17:16

clock-img

eni26

pencil-img

3380

★˛˚˛*˛°★SRETNA NOWA 2011 I SWE NAJBOLJE ♥ ★* 。*★* ˛.*.★*.˛* .˛。*.★.*˛.¨*.★ ♥ .*.*★*.★*
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛ * * . ★˛˚˛*˛ *. ★ ♥
˛. (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛*★* ˛.*.★*.˛* .*˛
*(...'•.. ) *♫˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ...★..*.*★*.★*

clock-img

01.01.2011, 17:17

clock-img

Vika

pencil-img

1767

U čašu zdravlja da se dolije,
ljubavi, para da se prolije!
Osmehe sreće svi da delimo,
jedno drugom dobro  želimo

clock-img

01.01.2011, 18:33

clock-img

Sonreir

pencil-img

855

Drage zenice, zelim Vam sve najlepse u Novoj 2011. Jos puno bebica, zdrave decice, sto manje problema, sto vise radosti i puno decijih neiskvarenih osmeha!!!

P.S. Nensi, sto ti je frka da popijes casu vina, i ja dojim pa sam popila punu casu vina, i posle toga je sve bilo tako lepoooooooooouser posted image a bebac spava i sisa normalno kao i inace user posted image

clock-img

02.01.2011, 12:11

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Drage moje srecna vam nova godina i zelim vam sve najbolje user posted image

SRECNA NOVA 2011 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image