cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj

clock-img

10.01.2011, 23:09

clock-img

Iwana87

pencil-img

1180

sad sam videla,sva sam se najezila.Mam*** im bezobraznu nenormalnu,samo im je jos to falilo

clock-img

10.01.2011, 23:18

clock-img

Anoniman

Uf, bre, baš je tužno user posted image user posted image user posted image , dok oni rešavaju birokratske probleme, jadnu decu ne može niko da zagrli, poljubi user posted image

clock-img

10.01.2011, 23:28

clock-img

Brana

pencil-img

4456

Najstrasnije sto su ljudi postali bezosecajni mislim na lekare njima nazalost postaje normalno da ljudi umiru oko njim bez i malo grize savesti dali su oni doprineli tome da neko umre,njih nije briga sto ce njeni andjei i ko zna koliko jos decice koji su na taj nacin izgubili roditelja ostati obelezeni za ceo zivot,bez majcinske ljubavi,paznje,kontakta....user posted image user posted image

clock-img

11.01.2011, 10:01

clock-img

Anoniman

Uz duzno postovanje cestitim lekarima, u poslednje vreme su se pojavile negativne predrasude na sam pomen reci lekar upravo zbog onih koji svoje ili greske svojih kolega kriju. Gresiti je ljudski, greske lekara imaju katastrofalne posledice,ali ne smeju se prikriti, gde nestade savest??

clock-img

11.01.2011, 10:21

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

Meni lično je najstrašnija smrt MLADE žene.
A onda mi je najstrašnije to, što ni jedan medij nije to objavio, 27. dec.
Juče sam, čitala u Novostima, Presu, ali zato što ljudi nisu venčani, pa šta ako nisu. Da vidim tu birokratiju koja će mom mm da (ne daj Bože) zabrani da uzme našu decu.
Pa ova naša zemlja nije normalna, a ni mi u njoj.

Velika sramota i tuga, verujem, najveća.

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

12.01.2011, 08:45

clock-img

Anoniman

Bio je jutros prilog na TV. Tata Rajko je konačno rešio birokratske probleme, priznali su mu očinstvo. Milan i Marta danas izlaze iz bolnice, i konačno će biti medju ljudima koji ih vole.

clock-img

12.01.2011, 08:47

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Napokon user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

12.01.2011, 08:52

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

IZVORNA PORUKA: snek

Bio je jutros prilog na TV. Tata Rajko je konačno rešio birokratske probleme, priznali su mu očinstvo. Milan i Marta danas izlaze iz bolnice, i konačno će biti medju ljudima koji ih vole.

ooooooooo divna novost,tata uzivaj u svojim andjelima

clock-img

12.01.2011, 08:54

clock-img

Kvrkac

pencil-img

226

Boze dragi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zasto se desavaju ovakve stvari user posted image zasto?Tako su slatke bebe user posted image
Stvarno ne znam sta reci...kad je sve suvisno!user posted image

clock-img

12.01.2011, 08:55

clock-img

Anoniman

Blizanci ce prvo biti s bakom, a zatim ce ziveti s ocem. Nek su zivi i zdravi i radost svom ocu, baki i ujaku.
http://www.rtvzona.com/index.php?section=news&subsection=show_news_details&news_id=4266

clock-img

13.01.2011, 08:21

clock-img

Anoniman

Prelepe bebe su stigle svojoj kuci,konacno. Videla sam slike na FB, neka su im zdravi,veseli i najveca radost. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2011, 08:32

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Gledah i ja slike i zaplakah kad videh Milana sa portiklicom ''mamin mali anđeo'' 

I flunked anger management! }:->

clock-img

13.01.2011, 08:43

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Neverovatno,neka su decica konacno sa najblizima i onima koji ih najvise vole...Trco,gde si videla slicice,volela bih i ja da vidim?

clock-img

13.01.2011, 08:53

clock-img

Anoniman

Na FB, na zidu Bojaninog brata - Lazar Crnjakovic.

clock-img

13.01.2011, 08:58

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Hvala ti Magi,sad sam videla i ja lepote male user posted image !Uh...neka ih Bog cuva...

clock-img

13.01.2011, 09:10

clock-img

Anoniman

Rasplakah se na slike user posted image Svi u crnini..a puni ljubavi prema malim andjelima ...dusha me boli user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2011, 09:14

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Rasplakah se na slike user posted image Svi u crnini..a puni ljubavi prema malim andjelima ...dusha me boli user posted image user posted image user posted image

user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

13.01.2011, 09:16

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

user posted image user posted image user posted image i meni suze idu ..

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

13.01.2011, 09:16

clock-img

Anoniman

Kakva mi knedla u grlu stoji. Zivot nije fer..Nijeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2011, 09:17

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Dobro , stigle su bebice kuci .
Pre neki dan sam u vecernjim novostima citala komentare gde su bas napljuvali jadnog coveka , totalno ljudima promice sustina , tragedija je sto je mlada zena umrla a ne sto je on ostavio prvu zenu i troje dece

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.01.2011, 09:31

clock-img

Kvrkac

pencil-img

226

Ljudi su bre zli....sram ih bilo.
Velika tuga...ogromna! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2011, 09:46

clock-img

Kvrkac

pencil-img

226

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Gledah i ja slike i zaplakah kad videh Milana sa portiklicom ''mamin mali anđeo'' 

Takodje
Ne mogu prestati da placem!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2011, 09:47

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: olga75

Dobro , stigle su bebice kuci .
Pre neki dan sam u vecernjim novostima citala komentare gde su bas napljuvali jadnog coveka , totalno ljudima promice sustina , tragedija je sto je mlada zena umrla a ne sto je on ostavio prvu zenu i troje dece

Strasno je i to ,ali ipak nisu komentatori prozvani da sude.
Meni je uzasno uzasno zao njene majke. Prvo je izgubila muza,a onda i dete, ne daj Boze nikome. A onda je dobila dva mala zlatna andjela. Kao sto rekose u clanku, i sreca i tuga.

clock-img

13.01.2011, 09:52

clock-img

Anoniman

I razumem to sto nisu mogli da ih daju ocu,zbog propisa,ali ZASTO nisu mogli da ih daju baki?!?!?!user posted image user posted image user posted image