cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj

clock-img

29.12.2010, 13:22

clock-img

Anoniman

O.....nema Boga user posted image

clock-img

29.12.2010, 13:26

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

citam,i dalje ne verujem..place mi se,iako sam na poslu! sta se desilo,nikada se nece saznati!user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2010, 13:31

clock-img

minna

pencil-img

3196

Toliko tuzno, nemam reci...user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2010, 13:31

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Tuzno,tuzno,tuzno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2010, 13:32

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Strasno je tuzno  user posted image user posted image user posted image Nemam reci...

clock-img

29.12.2010, 13:32

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

Ovih dana samo slusam lose vestiuser posted image user posted image user posted image
Toliko mi je zao...

clock-img

29.12.2010, 13:33

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

Strasno, tuznouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2010, 13:38

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

sad sam bila na bebcu,ne znam sta da kazem,svaka rec je suvisna user posted image

clock-img

29.12.2010, 13:39

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

Bože, toliko sam se zacenula..mene su mnoge muke sastavile poslednjih godina..
Tužno je što čujem da postoje i gore user posted image

mama Bojana, počivaj u miru.
Bebice drage, nek ste žive i zdrave, neka vam gospod Bog blagoslovi put.
mužu mame Bojane, bori se dok si živ..moraš..i moraš.

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

29.12.2010, 13:47

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

pretuzno user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

29.12.2010, 13:58

clock-img

sandrina 85

pencil-img

1079

Nepravedno
user posted image user posted image jadna decica, i njena porodica!

clock-img

29.12.2010, 14:05

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Strasna tuga...mozda su lekari, a mozda je i od retkih situacija gde postoji urodjena alergija na anesteziju: jednostavno te ubije...zato uvek kazu sve o rizicima...

Jadna zenica, deca i muz...user posted image

IZVORNA PORUKA: Rivana

Procitala sam na forumu, jako mi je zao zene, tuga....Sve mi se cini da su opet lekari zabrljali nesto.

clock-img

29.12.2010, 14:13

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Tugoo user posted image user posted image user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

29.12.2010, 14:19

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

jako tuzno a najtuznije je sto nije stigla da vidi i zagrli svoju decicu user posted image user posted image user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

29.12.2010, 14:26

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

Uh, mnogo strašno, tužno...
Žao mi je nje što nije videla svoju decu, a i njih što će odrasti bez majke...user posted image

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

clock-img

29.12.2010, 14:49

clock-img

Anoniman

Sve mi se cini da su opet lekari zabrljali nesto.

Naravno da su zabrljali...Sanse da se neko ne probudi iz anestezije sa 30 godina su 1:1000000 i to u slucaju nekih teskih koronarnih bolesti..Nego ovde anesteziolog nije odradio posao, ili su zabrljali tokom same operacije..skotovi!!!!!!Bitno je da znaju da uzimaju mito..Tu su profesionalno nenadmasni...(naravno cast izuzecima).
Jadna decicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2010, 14:52

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Pretty78 -- 29.12.2010 15:03:17 >

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

29.12.2010, 14:55

clock-img

maslachak

pencil-img

333

jako tuzno user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2010, 15:03

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Mozda su zaboravili da ukljuce aparat za disanje, kao kod one male devojcice..anje ili kako se vec zvala...UZAS!

IZVORNA PORUKA: verolino

Naravno da su zabrljali...Sanse da se neko ne probudi iz anestezije sa 30 godina su 1:1000000 i to u slucaju nekih teskih koronarnih bolesti..Nego ovde anesteziolog nije odradio posao, ili su zabrljali tokom same operacije..skotovi!!!!!!Bitno je da znaju da uzimaju mito..Tu su profesionalno nenadmasni...(naravno cast izuzecima).
Jadna decicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2010, 15:07

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

ja sam šokirana.......ne mogu da se smirim........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

29.12.2010, 15:09

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Mozda su zaboravili da ukljuce aparat za disanje, kao kod one male devojcice..anje ili kako se vec zvala...UZAS!

Sve u svemu-TRAGEDIJA...Boze, kakva tragedijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2010, 15:23

clock-img

Anoniman

Sve u svemu-TRAGEDIJA...Boze, kakva tragedijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...i ja sad treba da idem u tu dolnicu da se porodimuser posted image user posted image user posted image ni malo mi nije svejedno!

clock-img

29.12.2010, 15:40

clock-img

Verus

pencil-img

11942

koji me vrag terao na bebac da citam....sad placem....

umrla je od nekih komplikacija posle cr...ne na samom stolu, jadna zenauser posted image

clock-img

29.12.2010, 15:43

clock-img

eni26

pencil-img

3380

Ja ne bih mogla citati to na bebac.com user posted image  dovoljno mi je sto sam iscitala vase postove,sva sam se najezila user posted image user posted image  Jadna njena porodica .

clock-img

29.12.2010, 15:46

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

koji me vrag terao na bebac da citam....sad placem....

umrla je od nekih komplikacija posle cr...ne na samom stolu, jadna zenauser posted image

i ja..glava ce mi explodirati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image