IZVORNA PORUKA: marinak
Idem kod privatnika po preporuci prijateljica. Nije previse ni skup,zaista niti napadan u smislu da vas upucuje samo u odredjene laboratorije ili vam prepisuje samo odredjene lekove. Pre toga sam bila odlucna da idem u DZ jer sam mislila da se vecina trudnica prenemaze i preteruje kad govori o negativno o DZ. Nazalost, na svojoj kozi sam oset_ila da je sve to istina,tj da su uzasni. Zakazala sam pregled kod dr Tabsa po preporuci ovog foruma. Ovo mi je prva trudnoca, informisana sam,ali ipak ima stvari koje bi trebalo da cujem od ginekologa. Nista od toga, dao mi je upute, rekao da dodjem s rezultatima i to je to. Kad sam pocela da poracam u 7.nedelji, slali su me kuci jer je to normalno i poslali me na bolovanje. Kad sam pocela da povracam krv ,a sestre opet "dodjite sutra, smirice se to,procice,danas je bas guzva kod doktora", pukao mi je film. Halo ljudi, pa jel postoji nesto za prestanak krvarenja, jel mozda treba da izvadim krv jer mesec i po dana ne jedem nista ,samo povracam?!Neko ce pomisliti da sam se okomila na sirotog dr.Tabsa,ali samo da napomenem da mi je na jednoj od brzinskih seansi koje ja nazivam pregledima preporucio lek motilijum protiv povracanja i to ovako - 5 min je listao onu svoju knjizicu s lekovima da bi ga nasao. Da se razumemo, ne trpam se tamo gde mi nije mesto i nisam najpametnija na svetu,ali pitala sam lekara specijalistu ginekologije i akuserstva o terapiji hyperemsis gravidarum-a,a ne o nekoj koznoj bolesti pobogu?! I znate sta je epilog? Taj lek se kod nas ne proizvodi,a nije ni registrovan.Sta reci... Pa valjda bi neko s toliko godina i iskustva to trebalo da zna napamet...od sad kod DR TODOR..VICA, nezamenljiv je! ps. znate, kad mi neko za Tabsa kaze da je "dobar lekar i veliki strudnjak", to me podseca na one profesore matematike koji su bili izuzetni studenti,ali ne i predavaci,tj ne znaju to da prenesu