cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Brusnica

clock-img

30.01.2010, 09:40

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

buhla draga ja stavim brusnicu plod da se skuva kao kompot i to popijem.Sada sam cak i Moniki dala tako kuvanu normalno pre toga sam pitala pedijatar i rekla mi je da mogu slobodno jer je veoma zdrava, cak joj pomesam sa pahuljicama.

clock-img

30.01.2010, 09:41

clock-img

Anoniman

Kandiranu si kupila?

Stavi supenu kašiku brusnice, zali ključalom vodom, poklopi i ostavi da stoji 2 sata. Tako su meni rekli u Zdravoj hrani kada sam kupovala.

clock-img

30.01.2010, 09:42

clock-img

buhla

pencil-img

2564

hvala... sad na pijaci imam kupim malo vise... ovih 200gr mi trajalo dan ipo user posted image
kandiranu kupila.

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

30.01.2010, 10:34

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Zar necemo dobiti od nje vise dobrog ako je pojedemo, a ne prelijemo vrucom vodom? Dobro, nesto tek onda pusti sto treba, ali ne znam za brusnicu....

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

08.07.2010, 18:35

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Ja je redovno pijem već duže vreme. Zbog E. coli user posted image . Kupujem instant, u kesicama, u Rodiću... celo pakovanje, ima 25 komada pa sam mirna neko vreme.   

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

10.05.2011, 21:17

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

ja volim čaj od Brusnice.
Kupovala sam u apoteci, onu sušenu verziju "Josif Pančić".

Ali danas na pijaci, mi prodavac kaže da kašiku sveže brusnice prelijem vodm i ostavim 12h, pa je onda pijem..kaže da je delotvornijeuser posted image jel ima neko iskustva?

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

10.05.2011, 22:49

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

ja volim čaj od Brusnice.
Kupovala sam u apoteci, onu sušenu verziju "Josif Pančić".

Ali danas na pijaci, mi prodavac kaže da kašiku sveže brusnice prelijem vodm i ostavim 12h, pa je onda pijem..kaže da je delotvornijeuser posted image jel ima neko iskustva?

Ja sam kupovala 'svjeze', ali nekako caj bude previse voden od njih. A opet onaj u kesicama je sve samo ne brusnica user posted image Najbolje da ih jedes svjeze ako mozes user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

22.06.2011, 21:30

clock-img

blueeye

pencil-img

17

Pozdrav svima. Kupila sam za dete sok od brusnice, posto ima e. coli, probala sam ga, kiseo je i blago gorak, rok trajanja mu je u redu pa me zanima da li ukus treba da bude takav?

clock-img

22.06.2011, 21:32

clock-img

Anoniman

Ne znam. Ja sam kupovala kandirane brusnice u zadravoj hrani, prokuvala, procedila i tako pila. Bilo je... slatko bljutavo.