cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nega mlečnih zuba

clock-img

01.04.2017, 00:10

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image Ank...tako su i mom srednjem sinu povadili korenje kada su morali,a ja ga puno puta vodila da mu te mlečne popravljaju,a oni ,stomatolozi, kažu to su prvi zubi sami će ispasti,pa kad se sve upalilo onda su vadili sve odjednomuser posted image poludela sam

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

01.04.2017, 07:21

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

user posted image Ne znam koliko je to pametno ostavljanje pokvarenih tj. otvorenih zuba, jedni kazu tako treba dok su drugi protiv. Nije mi logicno ali... ne razumem se mnogo.

clock-img

01.04.2017, 10:39

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja sam se uverila da ostavljanje takvih zubiću nije baš pametno,jer tako su mi govorili za Viktora da nema potrebe ni da mu popravljuju zube,ja nisam mogla da verujemuser posted image jer navodno oni će mu ispasti sami...e kad je dobio upalu i kada je počelo da ga boli onda su me grdili,,pa šta ste čekali do sada,, svašta sam im rekla.Tada je morao da vadi 4 korena i naravno kada su počeli da niču stalni zubi krenuli su svako na svoju stranu...zato sada mora da nosi protezu,ali hvala bogu počeli su da mu se ispravljaju ti zubi

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

01.04.2017, 10:45

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Viki, i mi cemo morati protezu. Kako je sin prihvatio? Jel nosio stalno?

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.04.2017, 11:26

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

On je nosi preko noći i u toku dana 4 sata,ali u toku dana se obično izvuče jer nismo u istoj smeni pa je ne nosi kolikop bi trebalo,a u toku noći je redovno nosi jer ga ja svako veče teram da je stavi,ali najvažnije mi je da ima efekta.Non stop se žali na protezu ali mu prija kada se na ogledalu pogleda i sam vidi koliko mu se zubić ispravio.user posted image

< Poruku je uredio vikiveki -- 1.4.2017 11:29:47 >

clock-img

01.04.2017, 12:41

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

A koliko dugo je vec nosi?

clock-img

01.04.2017, 13:54

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ma super i sve je lakse kad su mali i lakse se isparvljaju!

clock-img

04.04.2017, 13:23

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Jeste koristili neke cetkice za bebe, ja stvarno devojcicama nisam ali sad razmisljam V da uzmem nesto. Videla sam da ima nesto za prst...

clock-img

04.04.2017, 17:48

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Jesu moji. Ja sam i u pocetku trljala sa onima sto idu na prst, onda sam uzimala u DM čini mi se neke malene kao gumene szu skroz, dođu dvije u paru jedna okrugla a jedna kao obicna cetkica...Ako nađem sliku na netu postavicu. A sad I koristi prave one male čestkice za djecu.

Evo ove KLIK

< Poruku je uredio choopa choops -- 4.4.2017 17:49:34 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

04.04.2017, 20:50

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Choopo ne radi mi link 😢 al pogledacu bas kad odem.

clock-img

04.04.2017, 21:09

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Cim su dobile zubice uzimala sam, ali nisam stavljala pastu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

04.04.2017, 22:25

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Evo ne znam vidi li se sad...
user posted image

MAda to je više onakoza prve zubice cini mi se, kad ih vec dosta izađe onda su bolje prave cetkice...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

05.04.2017, 10:08

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Choopo, odoh sutra da kupim, hvala na slici :) Mislim da ce biti ok za nasa tri ipo zubauser posted image

clock-img

05.04.2017, 12:22

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Super, moramo uzeti. Videh neki dan kao mala naslagica na zubima, ipak da probamo. Mada ko zna hoce me ovaj bebac i pustiti al probacemo!

clock-img

08.04.2017, 20:21

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kupili smo malisi cetkicu za zube, nije ova iz DM-a neka druga je ne znam koja marka.
Jaaako mu prija, valjda mu ceska desni i bas voli da mu cistim zubice user posted image
ja sklonim ruku a on je ustima vija...mnogo je smesan user posted image

clock-img

08.04.2017, 21:51

clock-img

Duškić

pencil-img

9626

Bas interesantno izgledaju ove cetkice..Mogu i kao glodalice da posluze ..😊

clock-img

08.04.2017, 22:33

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Mene interesuje kako detetu od 26 meseci objasniti da treba da pljune pastu. Muku mucimo sa pranjem zubica. Stisne usta, a onda kao trlja cetkicom. Neki put mi podje za rukom da je nasmejem i da na brzinu predjem malo preko zubica, ali uglavnom se svede sve na sisanje paste sa cetkice i gutanje

clock-img

08.04.2017, 23:01

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Duskic.mislim da.ih tako i prave. Ova nasa.nije stapicasta nego kao neka glodalica okrugla i na vrhu cetkica...bas zanimljiva za grickanje user posted image

clock-img

08.04.2017, 23:34

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Daca, ni moja H sa 2 godine još nije znala da pljune pastu već je gutala, sad sa 30meseci već zna i pljune je. Zna i da ispere zube vodom, da promućka u ustima. Pomaže puno što ima stariju sestru koju imitira. Koja joj pokaže kako da nešto uradi.
Peri zube i ti sa njom pa joj pokazuj na sebi kako treba da ih pere, da ispljune pastu.

clock-img

09.04.2017, 09:12

clock-img

Duškić

pencil-img

9626

Bas cu da idem da kupim, pa neka glodje ove cetkice..Ima lom glodalica ali sam sigurna da ce mu se ove svideti...I taman neku novu cerki da kupimuser posted image

clock-img

09.04.2017, 10:27

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

ja cu ovih dana kupiti Davidu cetkicu,pa kad izraste ovaj zubic da ga cistimo user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

09.04.2017, 21:26

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Hvala Marya, tako i radimo, peremo zubice zajedno i vidim da pokusava da me kopira, ali nikako da pljune. Ja ispljuvah celi lavabo, a ona se samo smeje, ne pada joj na pamet kako to da uradi

clock-img

09.04.2017, 21:37

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa zato su te decije paste dosta blage bas zato sto deca ne znaju lepo da.ispljunu. Ni moja H nije znala da pljune ..polako naucice 😆

clock-img

09.04.2017, 21:45

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Hvala, malo mi je lakse kad vidim da je to normalno u njihovom uzrastu. Mi koristimo Chicco 12+ pastu i na njoj pise da nije preporucljivo gutanje, pa zbog toga stavim bas mrvicu na cetkicu

clock-img

09.04.2017, 22:04

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Davno sam citala neki clanak da je bitnije samo cetkanje zuba, pasta vise ujutru za lep dah i da osvezi zube za citav dan. Tako da ja decu iz te neke navuke naj vise ujutru forsiram sa pastom , kasnije mi je bitnije da dobro iscetkaju a pasta manje vise. Mislim koriste je oni i to bas onako na siroko user posted image ne moze im se nakupovati ali eto..cisto jedna info. Ne znam ..nek mw neko ispravi ako gresim.