Iv ja zapravo stavljam fiksnu protezu sa 47 ipo , zubi su mi hvala Bogu svi zdravi, pa je dr iz doma zdravlja insistirala da stavimo protezu, da bi smo sačuvali zube jer su krenuli da se rotiraju i prave džepove. Želi da mi sačuva zube jer su dobri, veliki zubi, a mala vilica. Ubedila me da stavim, i ona je skoro nosila sa 45, sada je skinula i svi zubi su joj sada super i ona se jako raduje što sam pristala
Ali trošak oko 2200 eur , uzeću onu protezu što se manje vidi, ne skroz metalna, već sa belim gumicama, ona je malo skuplja, samo ću plaćati na rate, jer mi radi mama Savinog najboljeg druga, a i ona sada nosi fiksnu sa 45 I kod nje nema nošenja dugo, oko 1,5 godinu, maksimum 2 i skida se, sve preko toga kaže da je besmisleno i nije ok za zube.
A kad ja skine, onda će Sava staviti svoju fiksnu (sada nosi običnu), pa se nadam da će mu obična što više ispraviti, i da će fiksnu kratko nositi. On ima vilicu na mene, ali ipak je blaži slučaj, ja sam najgori , baš baš malicu vilicu imam a velike zube, nema gde da stanu. Vadiće mi verujem neki, iako sam umnjake davno sve povadila.
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.3.2024 17:05:20 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir