cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Spontani pobačaj

clock-img

19.10.2019, 09:44

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Kako vam nista nisu rekli?
Kako su i oni neodgovorni. To je veliki gubitak za jednu zenu, potrebno je objasnjenje i uteha i mnogo vise od "desava se"...

clock-img

19.10.2019, 09:54

clock-img

kamičak

pencil-img

1401

Moj utisak je, Bebo, da te to sto ne znas detalje dodatno razdire i plasi u isto vreme. Svakako ti otezava psihicki oporavak. Napisala sam ti vec da se bez pojave pravnog zastupnika ne moze uraditi bilo sta, ali to zahteva dodatne napore i finansije. Proceni sta ti je ciniti. Pozdravljam te.

clock-img

13.11.2019, 15:02

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Evo i mene u ovoj temi. Trudnoća po ciklusu tačno 10 nedelja, po ultrazvuku 6+5, fetus bez srčane radnje. Dijagnoza missed abortion. Za sutra mi je zakazana kiretaža. Bila sam na ultrazvuku pre nedelju dana i tada je ustanovljeno da nema srčane radnje, ali je moj ginekolog hteo da sačeka još nedelju dana. Danas je ponovo gledao i on i dvojica kolega i slažu se da više nema razloga za čekanje. A ja iz bolnice došla na posao, i sedim tu bez veze, ne mogu da sredim misli. Najgore mi je zbog mog deteta koje već mesecima priča da želi da bude sestra. Mislila sam da ćemo to i ostvariti, tako smo se radovali mm i ja.  Nikakvih naznaka nije bilo da nešto nije u redu.

clock-img

13.11.2019, 15:32

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Joj,milena,bas mi je zao..

clock-img

13.11.2019, 15:49

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Milena :( jako mi je žao, na žalost bila sam u identičnoj situaciji :( želim ti brz oporavak...

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.11.2019, 15:50

clock-img

mama ivane

pencil-img

1902

Milena , mnogo mi je zao 😔 ali nadaj se najboljem mozda je to tako morali biti ,prosla sam kroz slicnu situaciju znam kako ti je

clock-img

13.11.2019, 16:00

clock-img

nata11

pencil-img

9224

😭

clock-img

13.11.2019, 16:45

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Milena, jako mi je zao. 

clock-img

13.11.2019, 20:03

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

O, Milena 😞
Bas mi je zao. Jako... drzi se draga 😘

,,Carpe diem"

clock-img

13.11.2019, 20:38

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Milena, grlim te jako. 😣Sigurna sam da će joj se ispuniti želja. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

13.11.2019, 22:16

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Milena, bas mi je zao, drzi se... Skoro sam negde pisala da sam primetila da su gotovo sve devojke sa foruma imale po sp. Sve je to jako stresno za zenu i treba se nekako pomiriti sa tim da priroda odradi svoje kad nesto nije u redu. Malo da se oporavis, pa pokusajte opet. 🍀🍀🍀

clock-img

13.11.2019, 22:38

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Milenice, grlim teuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

13.11.2019, 22:48

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Milena, zao mi je. Budi jaka, obavi sutra intervenciju, pripazi se do novog ciklusa i pocnite ponovo radite na bebi. Mene je nakon misseda tek nova trudnoca oporavila.

clock-img

14.11.2019, 10:26

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Samo da se javim posle obavljene intervencije. Prošlo je dobro, jeste bolelo jer su mi radili u lokalnoj anesteziji (naša bolnica trenutno nema anestetike za totalnu anesteziju, valjda smo u 19. veku, šta li), ali je makar kratko trajalo. Sada sam već kod kuće, odmaram.
Hvala vam svima na podršci. Kao i ranije kada mi je bilo teško, i sada sam ovde našla utehu.
Ana, znaš li da sam pomislila na tebe onog dana kada su mi saopštili dijagnozu :(

clock-img

14.11.2019, 10:37

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Joj Milena, u lokalnoj... zaista ne mogu da verujem, kao da ženi nije dovoljno sve kroz šta mora da prođe...

IZVORNA PORUKA: Milena18

Ana, znaš li da sam pomislila na tebe onog dana kada su mi saopštili dijagnozu :(

user posted image taj osećaj nemoći mislim da nikad neću zaboraviti... 8.mart mi je ostao upamćen po tome :(

Šaljem ti veliki zagrljaj user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 14.11.2019 10:57:50 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

14.11.2019, 10:48

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Milena, žao mi je što je sve tako ispalo. Šaljem ti i ja veliki zagrljaj. 

clock-img

14.11.2019, 11:15

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Milena draga, odmaraj i zelim ti brz oporavak. Puno te grlim 😘

,,Carpe diem"

clock-img

14.11.2019, 14:00

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Milena,mislim na tebe. Bice lepotica uskoro sestra,sigurno. Ljubim te,drzi se ❤️

clock-img

14.11.2019, 16:11

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Milena jako mi je zao sgo ti se to desilo. Meni su pre mesec i 6 dana istu takvu intervenciju izvrsili, na moju srecu u totalnoj. Znam da ti je mnogo tesko i to sto moras maloj da kazes. Meni se srce cepalo svaki put kada bi ove dve rekle nasa beba, a onda se set_e pa da nema mama vise bebu. Mnogo je teako, ja se cesto set_im pa placem, ali izguraces to sa tvojom maleckom i muzicem. Ja sam se sad naostrila da posle ove menstr ponovo pocnemo da radimo na bebi. Ojacaj oporavi se pa opet. Grlim te i ljubim

clock-img

15.11.2019, 21:17

clock-img

flamingos

pencil-img

25410

Milena,baš mi je žao.Drži se,oporavi se,pa da uskoro podeliš lepu vest sa nama.Grlim te i ljubim❤Žao mi je svih...

clock-img

15.11.2019, 21:38

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Milena zao mi je dragauser posted image Uvek je sokantno i kod misseda obicno nema nikakvih naznaka problema. Odatle mu i ime..... Prosla sam kroz isto i mislim isto sto i lesli. Jedini nacin da se prevazidje je nova trudnoca. Oporavi se, pa polako. Bice sve ok ! Puno puno te pozdravljam.

clock-img

16.11.2019, 12:00

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Милена, жао ми је. Прошла сам два пута кроз то и знам колико је тешко. Али, мени су доктори говорили да је то бар показатељ да могу да останем у другом стању, а следећа ће бити школска. Дај себи времена колико ти треба и нов јуриш. user posted image

clock-img

16.11.2019, 13:56

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Milena nerado otvaram ovu temu i sada kada sam procitala mogu samo da ti posaljem jedan zagrljaj, najveci na svetu, mnogo mi je zao. Sada mala pauza pa u novu akciju, dobice M sestricu, kako zeli.user posted image user posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

16.11.2019, 14:16

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Hvala vam, drage user posted image

Khaleesi, verujem da je tebi bilo još teže što se dece tiče jer su veća od moje M. Ona nema još pojam o vremenu, a ni o tome kako stvarno izgleda kad je žena trudna, zna samo da želi bebu. Ja sam joj rekla da sada nemam bebu u stomaku, ali da ću možda imati uskoro, i ona je to fino prihvatila. Ono što mene boli je njeno "kad ja budem velika sestra", a to izgovori sto puta u toku dana.
Teško je mnogo, ali ne odustajemo.

clock-img

16.11.2019, 14:16

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Milena, žao mi je 🙁

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu