cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Spontani pobačaj

clock-img

10.05.2010, 21:55

clock-img

Anoniman

Šta je bre ovo ...? Uf što mrzim ovu temu !

Jacagogo draga drži se...
odboluj i daj sebi vremena....
vreme leči sve, videćeš ..
a posle kiše dođe sunce.......  user posted image

clock-img

10.05.2010, 21:58

clock-img

Anoniman

Maky moj topao savet .. pre sledeće trudnoće SVE POTREBNE analize uradi ... to je poznija trudnoća bila u pitanju ... postoji neki jači razlog.Nema tu straha ni ničega već glavu gore i vršljaj dok ne vidiš i ne budeš sigurna da je tvoje telo spremno za sledeću trudnoću.Nemoj da žuriš.Vredno je sačekati..Ljubim te, mala... user posted image

clock-img

10.05.2010, 22:00

clock-img

AtenA

pencil-img

685

joj boze...strasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sve me boli kada cujem ovako nestouser posted image user posted image user posted image user posted image
drzi se zeno...uf,za ovako nesto stvarno treba biti jak
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2010, 22:03

clock-img

JULIE

pencil-img

624

Jacagogouser posted image user posted image user posted image Drzi se,mogu samo da pretpostavljam kako ti jeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.05.2010, 13:53

clock-img

kikamika

pencil-img

10

Zdravo svima,

Sad na ovu temu pre nedelju dana imala sam spontani u 10 gestaciskoj nedelji, i grozno se osecam i pitam se zasto bas meni to da se desi. Neznam kako cu dalje psiha me ubija, a i bojim se da ponovo ostanem trudna.

clock-img

11.05.2010, 13:55

clock-img

jacagoga

pencil-img

502

24 nedelja, svi dr i privatno i u frontu neznaju da mi kazu razlog zasto je bebi stalo srce

clock-img

11.05.2010, 13:58

clock-img

jacagoga

pencil-img

502

nego za neki mesec cu opet u crtice, ne gubim nadu

clock-img

11.05.2010, 14:01

clock-img

jacagoga

pencil-img

502

Da li neko zna sta znaci trombocitopenia, non specificata (D696) to sam procitala na nalazu sa 4D

clock-img

11.05.2010, 14:02

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: jacagoga

evo i mene, nazalost ovde. Kazu dr da je bebi stalo srce. Razlog? Nemaju pojama, jednostavno desilo se... a ja??? mene nema...

Draga user posted image user posted image U šoku sam. user posted image

Poznanica moja je tako izgubila bebu, na sred trudnoće, isto je srce stalo. Ispostavilo se da je bio citomegalo virus.

Drži se...

clock-img

11.05.2010, 14:05

clock-img

Anoniman

Da li neko zna sta znaci trombocitopenia, non specificata (D696) to sam procitala na nalazu sa 4D

Google kaže: Smanjenjenje broja krvnih plocica,neoznaceno

KLIK otvori 3će od gore, taj PDF dokument i nađi dijagnozu D696.

< Poruku je uredio Tasha RR -- 11.5.2010 14:07:59 >

clock-img

clock-img

Anoniman

Draga, rado bih ti pomogla, ali ne znam kako... Za ovu dijagnozu ni na ''''Google''''-u nista ne nalazim. Ja sam to dozivela u 10.nedelji, pa znam kako mi je bilo, a tek tebi....
Daj sebi fore da se izduvas, pa kreni sa analizama....  

< Poruku je uredio Nejtiri -- 11.5.2010 14:06:08 >

clock-img

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

jaco malo sam cackala po netu..svi spominju neki nedostatak trombocita ...user posted image user posted image
ne znam sta drugo da kazem..user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

11.05.2010, 14:06

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

nego za neki mesec cu opet u crtice, ne gubim nadu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.05.2010, 14:09

clock-img

jacagoga

pencil-img

502

ok, hvala devojke, imala sam trombocite snizene u krvi, vrlo malo ispod granice i dr su rekli da to nije problem, mislila sam da je to dijagnoza u vezi necega sa plodom pa sam pomislila da je zato stalo srce

clock-img

11.05.2010, 14:10

clock-img

Veca77

pencil-img

879

Jaco, mila, drzi se!!!

Sledeci put kad budes isla kod lekara pitaj za tu Dg, jer jedino oni mogu da ti pojasne te stvari! Mi o tome nemamo pojma!
Mnogo mi je zao sto se to desilo, i to u poznoj trudnoci!user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo nemoj da posustajes duhom! Mi smo ovde na rr jedna za drugu i pruzicemo ti maksimalnu podrsku!!! Ljubim te! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

clock-img

11.05.2010, 14:12

clock-img

jacagoga

pencil-img

502

IZVORNA PORUKA: Veca77

Jaco, mila, drzi se!!!

Sledeci put kad budes isla kod lekara pitaj za tu Dg, jer jedino oni mogu da ti pojasne te stvari! Mi o tome nemamo pojma!
Mnogo mi je zao sto se to desilo, i to u poznoj trudnoci!user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo nemoj da posustajes duhom! Mi smo ovde na rr jedna za drugu i pruzicemo ti maksimalnu podrsku!!! Ljubim te! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image

clock-img

11.05.2010, 14:12

clock-img

Mivica

pencil-img

866

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga moja, uz tebe smo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Zeko, zeko, zeko...
tape meke...gude usi...lep...
zeko, zeko, lep!" :)

clock-img

11.05.2010, 14:13

clock-img

Iva979

pencil-img

590

Jaco, mnogo mi je zao sto ti se to dogodilo. user posted image
Ja takodje ne znam nista o tom problemu.
Drzi se user posted image
user posted image

clock-img

11.05.2010, 14:16

clock-img

minna

pencil-img

3196

drzi se user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.05.2010, 14:42

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

Ovakve teme ne obilazim, jer mi je jako strasno, i kada je to polovina trudnoce, malte ne, jacagoga, budi hrabra drzi se!user posted image user posted image user posted image user posted image

kikamika, ne gubi nadu, ja sam u prethodnoj ranoj trudnoci imala spontani i pshicki me je to ubilo, ali kada prodje neko vreme, veruj kada ostanes trudna zelis da mislis samo dobro i tog ruznog da se ni ne setis, tako da sa verom i pozitivnoscu ulazis u trudnocu, jer od starta znas da je tvoja pozitiva dobra za bebu.user posted image user posted image user posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

11.05.2010, 14:48

clock-img

Maza82

pencil-img

440

Jaco ja sam tek sada ovo pročitala. Šokirana sam stvarno i ne znam ni šta bih ti rekla dušo user posted image user posted image user posted image user posted image  Jako mi je žao.

svako zašto, ima svoje zato......

clock-img

11.05.2010, 14:55

clock-img

Nana*

pencil-img

405

Jako mi je zao Jaco user posted image user posted image   Nedaj se...

" No Martini, No Party" :))))

clock-img

11.05.2010, 14:57

clock-img

jacagoga

pencil-img

502

ma izboricu se, a onda opet u crtice pa sve ispocetka, samo mi treba vremena...

clock-img

11.05.2010, 14:58

clock-img

Maza82

pencil-img

440

Jooooj dušo moja user posted image user posted image user posted image user posted image  

svako zašto, ima svoje zato......

clock-img

11.05.2010, 15:00

clock-img

kleopatra*

pencil-img

629

Mila moja mnogo mi je zao zbog tebe,moras biti jaka i izdrzati sve samo tako ces moci sve ispocetka nazalostuser posted image
Uz tebe smo duso draga uvekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "