cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Spontani pobačaj

clock-img

11.11.2011, 18:30

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

franceska,neverovatna prica!!!user posted image
nadam se da ce sve biti u redu  za 5 dana! definitivno je kasnije zaceta beba,a oni ubrzali sveuser posted image

clock-img

12.11.2011, 00:29

clock-img

franceska89

pencil-img

14

hvala vam svima puno na lepim zeljamauser posted image
Bea zao mi je zbog tvog iskustva user posted image
javicu vam naravno sta je na kraju bilo....
Ljubim vasuser posted image

clock-img

12.11.2011, 01:18

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

IZVORNA PORUKA: franceska89

vi ne biste verovale sta se meni desilo....
Juce u 12 i 10 imala sam zakazanu kiretazu,dosla sam u 12... i cekam doktorku...ona izlazi i kaze meni ajde udji samo jos jednom da uradimo ultrazvuk...
i ja usla onako nervozna,u glavi mi svasta...i pregleda ona mene i kaze mi - ajde malo primiri se... ja se smirim i ona meni
kaze evo ga...Ja reko sta???? Ona kaze pojavilo se srce.... Ja u soku.emocije pomesane.... spremala se za jedno i sad odjednom opet sok.... Nista mi nije bilo jasno.... Ona kaze necu da radim kirertazu....dodjite za 5 dana da opet proverimo stanje...
Meni nista nije jasno... U ponedeljak mi kazu mrtav plod,u utorak odem kod drugog lekara koji mi isto kaze mrtav plod plus mi napise izvestaj , u sredu zakazem kiretazu, i u certvrak dodjem i 10 minita pre inertvencije ono ozivi....
Dozivela sam 100 sokova za 4 dana....
za 5 dana cu tacno znati sta i kako .... samo da me opet ne sokiraju.
Ja ovo nisam cula da se ikada ikom desilo........

Ja zaista iskreno želim da malo srce u tebi pobedi user posted image

clock-img

26.11.2011, 18:27

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Nažalost i ja se prebacujem u ovu temu.
Posle koliko ste mogle ponovo da mućkate,kakva su vaša iskustva? Neki mi kažu posle 3 meseca,al većina posle 6..
Koliko vam je trebalo da prebrodite? user posted image

clock-img

26.11.2011, 18:49

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Joleuser posted image Tek sad videh da si nažalost ovdeuser posted image
Koja si bila nedelja?Jel si morala na kiretažu ili je otišlo prirodno?
Ako je mala trudnoća i nije bilo kiretaže, ne moraš dugo da čekaš, jedan ili dva ciklusa da se sve vrati u normalu i možete ponovo da mućkate. Mi smo čekali 3 meseca jer sam ja morala na kiretažu i bila sam već 9ta nedelja...
Brzo se oporaviuser posted image

clock-img

26.11.2011, 19:07

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Hvala na podršci mila user posted image
Bila sam sedma nedelja,samo je otišlo ali sam ipak morala na kiretažu...Nažalost,sam Bog zna zašto je tako trebalo.
Ako je par meseci onda mi je lakše,6 mi zvuči punooo user posted image

clock-img

26.11.2011, 19:10

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Nema na čemu, nažalost samo mi koje smo prošle ovo znamo kako jeuser posted image
Ja sam se fizički baš brzo oporavila, ali psihički....Nadam se da ćeš ti brže i da ćeš uskoro opet biti u prvom tromesečjuuser posted image Tri meseca je sasvim dovoljno

clock-img

26.11.2011, 19:14

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Začudila sam samu sebe koliko sam jaka,stisla sam srce.
Lakše mi je što imam vas,koje ste prošle kroz to,pa se nekako prebrode ovi dani.
Još uvek imam bolove,pa ću u ponedeljak na kontrolu...i nadam se vrlo brzo da ponovo dođe dan da mućkam user posted image
Muke naše,ženske...user posted image

clock-img

26.11.2011, 19:15

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Drži seuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.11.2011, 19:17

clock-img

nina26

pencil-img

3303

Uh, rekla sam sebi da necu dolaziti vise na ovu temu, i slucajno opet videh da se pise...

A tek kad vidim koliko nas je, tuga me uhvati...

Nadam se da ce nas biti sve manje na ovoj temi, i da cemo je zakljucati na kraju, a kljuc bacitiuser posted image

clock-img

26.11.2011, 19:18

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

I ja se nadam da ćemo da je zaključamo.
Neka se ovo što se desilo nama,više ne ponovi nijednoj...user posted image

clock-img

30.11.2011, 12:48

clock-img

majared

pencil-img

1565

Evo i mene na temi....opet. 22 nedelja, dobila sam kontrakcije, otvorila se 1 cm i posle dva dana me porodili. Na žalost bebica nije izdržala. Pustili su me iz bolnice, fizički se dobro osećam ali ne mogu da dođem sebi od bola. Valjda će vremenom biti bolje

clock-img

30.11.2011, 13:11

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

user posted image  Majo user posted image

clock-img

30.11.2011, 13:13

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

30.11.2011, 13:15

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Majouser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

30.11.2011, 13:19

clock-img

jacagoga

pencil-img

502

Majo user posted image user posted image user posted image . Kazes opet, jel to bio drugi? Sta su ti rekli dr?

clock-img

30.11.2011, 13:20

clock-img

^iva^

pencil-img

1979

user posted image user posted image

iva

clock-img

30.11.2011, 13:23

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

Majo..ne postoji  nista pametno i utesno  sto se moze reci u toj situaciji..Drzi se, jaka si ti, dosta si toga pregurala. Zna li se razlog? Znam da je jako kratak period  izmedju 2 trudnoce bio...

clock-img

30.11.2011, 13:28

clock-img

lanica82

pencil-img

137

Majo tako mi je žao!! user posted image

clock-img

30.11.2011, 13:29

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Majo user posted image Drzi se,moras to da preguras user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

30.11.2011, 14:06

clock-img

franceska89

pencil-img

14

Majo mnogo mi je zao user posted image drzi se i samo razmisljaj pozitivno sve iz glave ide i bices dobro onda polako u nive pobede....
Meni je sad glupo,al ja samo da javim da je moja bebica ipak ziva,sad sam 8,6 nedelja i sve je u najboljem redu....tako da zamalo greskom lekara moje bebce ode....
Pozdrav svima i hvala vam na lepim zeljamauser posted image user posted image

clock-img

30.11.2011, 14:09

clock-img

Mivica

pencil-img

866

Ja sam se naježila, franceska, ne mogu ni da zamislim kako je tebi.
Bravo za bebicu, ja bukvalno plačem od sreće!

"Zeko, zeko, zeko...
tape meke...gude usi...lep...
zeko, zeko, lep!" :)

clock-img

30.11.2011, 14:11

clock-img

lanica82

pencil-img

137

Pravi borac! user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.11.2011, 14:18

clock-img

franceska89

pencil-img

14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubim vas!!!!!!!!!!!

clock-img

30.11.2011, 14:20

clock-img

jacagoga

pencil-img

502

IZVORNA PORUKA: franceska89

Majo mnogo mi je zao user posted image drzi se i samo razmisljaj pozitivno sve iz glave ide i bices dobro onda polako u nive pobede....
Meni je sad glupo,al ja samo da javim da je moja bebica ipak ziva,sad sam 8,6 nedelja i sve je u najboljem redu....tako da zamalo greskom lekara moje bebce ode....
Pozdrav svima i hvala vam na lepim zeljamauser posted image user posted image

Super, bas mi je drago, bas sam razmisljala sta je s tobom posto se nisi javila. Bravo za tackicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image