Ja sam bila u bolnici pre 3 dana, missed u 9 nedelji plod je prestao da se razvija oko 6 ili 7 ali smo cekali ali ipak nije uspelo.
Meni se uopste vise ne ide na preglede, nemogu da smislim da sam u bolnici, pre 2 godine laparskopija(6meseci ponovljenih nalaza dok sve niej bilo uredu), diferelin i livijal 6 meseci, kontrole na svakih 6 meseci naredne 2 god, pre toga punktacija grlica nema hpva, onda svi doktori da moram sto pre da zatrudnim jer se jedino tako nevraca endometrioza, zatrudnim, pa sad na pocetku trudnoce sline provere, hcg, pa ultrazvuk da se vidi da li je vanmatericno, pa posle to je bilo uredu, onda dobijem progesteron inekcije preventivno, doktorka u DZ mi nadje polip na grlicu, posle 5 dana on otpadne, na sledecem ultrazvuku vec novi problem embrion je malecan, cekanje sedam dana da li ce porasti, ipak je embrion premali i nema otkucaje srca, skupljanje onda dokumenta za bolnicu, pa cekanje par dana jer me zadesio vikend a ja se brinem koliko plod koji nije ziv sme da stoji unutra, pa kiretaza srecom sa anestzijom...i sada sam kuci imam samo jednu zelju da ne moram vise na ni jedan pregled...treba ce mi vremena da se odlucim na na novu trudnocu.
Da li se mozda neko seca koliko dana je pio kapi za skupljanje materice , meni je dobro imala sam krvarenje samo taj dan po izlasku iz bolnice i uvece je nestalo. Ali ove kapi su bas neprijatne, uvek kad ih popijem, posle stomak boli kao da sam dobila, ali prodje za par sati. Pijem ih vec 3 dana da li ih je neko pio duze?
< Poruku je uredio Amber -- 29.12.2010 17:59:39 >