cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Spontani pobačaj

clock-img

21.12.2010, 13:38

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Gospode...
user posted image user posted image user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

21.12.2010, 13:40

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

21.12.2010, 13:43

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

O Boze... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.12.2010, 13:44

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Bebolino user posted image user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

mnogo , mnogo mi je zao user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

clock-img

nala

pencil-img

479

clock-img

21.12.2010, 13:49

clock-img

viking

pencil-img

6644

Bebolino, veoma mi je žao, svima nama je. Budi jaka i hrabra. Uz tebe smo user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

21.12.2010, 13:56

clock-img

bebolino

pencil-img

106

hvala na podršci, znam da nisam jedina kojoj se to desilo i da je puno žena na ovom forumu koje su to isto prošle ali se pitam zašto meniuser posted image ,, toliko sam bila srećna i jedva čekala svog bebolina da zagrlim a sad ne znam šta da radim od svog života

clock-img

21.12.2010, 14:00

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

IZVORNA PORUKA: bebolino

hvala na podršci, znam da nisam jedina kojoj se to desilo i da je puno žena na ovom forumu koje su to isto prošle ali se pitam zašto meniuser posted image ,, toliko sam bila srećna i jedva čekala svog bebolina da zagrlim a sad ne znam šta da radim od svog života

isplači se draga, nažalost teške situacije se dešavaju u životu. samo ti znaš kako ti je sada, tuđa bol ne boli, ali mislimo svi na tebe i svima nam je žao. želim da ostaneš jaka, ovakve stvari očvrsnu čoveka user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 21.12.2010 14:02:25 >

clock-img

21.12.2010, 14:09

clock-img

bubisarba

pencil-img

482

Bebolino, jako mi je zao user posted image . Nazalost, i tako grozne i teske stvari se desavaju. Budi jaka. Uz tebe smo user posted image .  

clock-img

21.12.2010, 14:10

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

user posted image user posted image

clock-img

21.12.2010, 14:17

clock-img

bebolino

pencil-img

106

znam da moram biti jaka, nemam izbora, ali boli user posted image došlo je bilo do samog kraja a ja sad opet na početku

clock-img

21.12.2010, 14:20

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

joj Boze bas mi je zao....user posted image
a jesu li rekli sta je, po njima, uzrok?

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

21.12.2010, 14:20

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

znam da moram biti jaka, nemam izbora, ali boli user posted image došlo je bilo do samog kraja a ja sad opet na početku

Reci su ovde zaista suvisne....mnogo mi je zaouser posted image

clock-img

21.12.2010, 14:26

clock-img

bebolino

pencil-img

106

još ne znamo šta je uzrok, nalaz posteljice je u redu, čekamo patološki nalaz bebe, ne znam šta je gore, da li da postoji neki uzrok ili da ne nadju ništa pa da bude- desilo se

clock-img

21.12.2010, 14:28

clock-img

nala

pencil-img

479

Draga, znaj da sam uz tebe. user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.12.2010, 14:29

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Uzrok mora da postoji. Mojoj mami je drugo rođeno dete (pre mene), umrlo posle porođaja, ali ona je na to bila spremna jer je dobila herpes zoster u nekom mesecu trudnoce. Mislim da uzrok uvek mora da postoji user posted image  nece ti biti nikakva uteha, ali mislim da je bolje znati

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

21.12.2010, 14:45

clock-img

caca81

pencil-img

642

Joj bebolino, jako mi je žao...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.12.2010, 14:53

clock-img

bebolino

pencil-img

106

uzrok sigurno postoji ali pitanje je dal će se otkriti, i dr su mi rekli da u većini slučajeva ne nadju uzrok, nešto je dovelo do toga to je sigurno ali da li će naći šta je u pitanju, šta god da bude ništa nije uteha

clock-img

21.12.2010, 19:39

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image  bebolino moje srce ide k tebi...nemam reci utehe, strasno strasno mi je tesko i zao...

Ne znam ni da li imam snage da sve ovo napišem, danas je bio dan mog termina porodjaja a ja umesto da sam srećna sedim sama, očajna , uplakana jer moje bebe nema. Mnogo mi je teško, bila trudna  9 meseci, porodila se a bebu nisam donela kući. Ne znam zašto se to desilo ne znam da li ću dobiti ikakav odgovor na to, da je postojao razlog ili ću na kraju morati da kažem da je bila Božja volja a to ne mogu nikako da prihvatim. Trudnoća je bila u redu, bebbica je lepo napredovala , sve je bilo savršeno a onda samo, malo srce je prestalo da kuca i moja beba više nije bila živa. Pre 21 dan sam morala da rodim svog sina koji nije bio živ. Bol i tugauser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.12.2010, 22:48

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

kako nekoj od nas to u potpisu piše, Bebolino, Žena je stena![/b]

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

21.12.2010, 23:17

clock-img

bucika_bg

pencil-img

37

user posted image user posted image user posted image jako mi je zao user posted image

Moj sin-moja radost !

clock-img

22.12.2010, 10:50

clock-img

potyi

pencil-img

38

Evo i mene user posted image user posted image danas je nedelju dana kako sam imala prekid trudnoce u 19. nedelji. Moja prva beba. Sa 38. Jos uvek nemogu da disem. Osecam se uzasno. I razumem vas sve sa kojima delim to najbolnije iskustvo....
Ja sam ostala sama u 2. mesecu trudnoce. Sve strepnje zbog pregleda, rezultata, iscekivanja RAC sam prolazila sama. I jako me raduje da bar vi imate dobre momke, muzeve.

Ja bih zamolila malo bebinskog praha.... i jenog normalnog, razumnog muskarca koji ce jedan dan biti otac moje nove, zdrave user posted image

clock-img

22.12.2010, 10:59

clock-img

minna

pencil-img

3196

Uh bebolino, potyiuser posted image user posted image user posted image Budite jake, izdrzite

clock-img

22.12.2010, 14:11

clock-img

bubisarba

pencil-img

482

user posted image    user posted image