cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Čime se bavite ?

clock-img

18.02.2012, 01:13

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Nesudjeni psiholog, trenutno propali novinar, pisac u pokusajuuser posted image

zaista? cool ...

clock-img

18.02.2012, 09:22

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

Cini mi se da sam jedina user posted image Po struci sam socijalni radnik ili kako to ovdje kazu, socionom. Radila sam (prije nego sam ostala trudna) na odobravanju kucne njege za starije od 65 godina.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

18.02.2012, 10:00

clock-img

bebać

pencil-img

2235

i traženje posla je posaouser posted image još uvijek se 'tražim' u medjuvremenu edukujem, nadogradjujem na razne načineuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

18.02.2012, 10:15

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

bavim se pisanjem.

inace sam zavrsila pedagogiju i dramaturgiju.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

18.02.2012, 10:19

clock-img

Anoniman

stiudiram psihologiju.user posted image

clock-img

18.02.2012, 10:40

clock-img

mavi

pencil-img

49

radio spikeruser posted image

clock-img

18.02.2012, 12:04

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Wow! Na kom radiu mozemo da te cujemo?

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

18.02.2012, 12:09

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja sam mastala kao dete da radim u kiosku ili biblioteci,ususkam se i listam novine i knjige citav dan!kao devojcurak,zelela sam jaako da vodim dnevnik,onaj na rts-u.ali....zavrsila sam engleski,radim u skoli.ponekad odrzim neki privatan cas i tako...user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

18.02.2012, 13:14

clock-img

mamamikka

pencil-img

757

trgovac, a po zanimanju hemijsko-tehnološki višak... ovaj, tehničar. Žao mi je što ne radim u struci, obožavam laboratoriju.

clock-img

18.02.2012, 13:29

clock-img

malapufika

pencil-img

804

student-apsolvent na pravnom i kako neko rece rob kuce

clock-img

18.02.2012, 13:38

clock-img

mavi

pencil-img

49

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Wow! Na kom radiu mozemo da te cujemo?

Na jednom radiju u Crnoj Goriuser posted image

clock-img

18.02.2012, 18:33

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Upravo sam intervjuisala osam studenata koji su zainteresovani da studiraju na faksu na kome radim. Sad cu da glasam kome da daju stipendije. E da vidite samo te energije, milina user posted image

clock-img

18.02.2012, 22:29

clock-img

Biserce

pencil-img

942

Lignjoslav (kako moje batice vole da me zovu) tj trgovac nazalost, inace nesudjeni psiholog, teolog, pisac za svoju dusu...ma budala...u sl vreme:-D

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

clock-img

19.02.2012, 01:00

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

dipl.ing biohemijskog inzenjerstva i biotehnologije po struci.. trenutno na bolovanju kao preduzetnik..a cime cu se baviti posle bolovanja jos ne znam..

clock-img

19.02.2012, 01:05

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

Ja sam zavrsila gimnaziju opsti smer,upisala hemijski fax u BL.Nakon pola godine se verila i napustila.....A sada se bavim sedenjem kod kuceuser posted image .Nikada nisam radila a uvek me je interesovalo kako je to ici na posao,bude li dosadno ili fino....a pogotovo sada,kako uspete da se odvojite od deteta na 8 sati ili vec koliko?Dobro sada sam trudna i necu jos raditi nigde dok drugo dete ne doraste za vrtic,pa me sve to sada interesuje.

clock-img

13.03.2012, 22:23

clock-img

sarti

pencil-img

328

Ekonomista-trenutno bez posla

clock-img

23.03.2012, 01:14

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

IZVORNA PORUKA: MicinaMama
Nikada nisam radila a uvek me je interesovalo kako je to ici na posao,bude li dosadno ili fino....a pogotovo sada,kako uspete da se odvojite od deteta na 8 sati ili vec koliko?

Ako imaš dobar posao koji voliš da radiš i dobre kolege onda je super raditi. Ja volim svoj posao i pre nego što sam otišla na trudničko radila sam u tako dobrom društvu da mi se nije išlo kući, toliko dobro nam je bilo na poslu. Stalno sam htela da se vratim da radim ali me dr nije puštao. Meni je muka samo ustajati ujutro. A šta ćemo sa bebom, videćemo za 5 meseci, mislim da ću poludeti , ne znam kako ću izdržati ceo dan bez nje.

clock-img

23.03.2012, 01:44

clock-img

bubilend

pencil-img

30

kod muza domacica user posted image

clock-img

23.03.2012, 09:00

clock-img

Irin@

pencil-img

64

Diplomirani inzenjer telekomunikacionog saobracaja, odgovorni projektant.

clock-img

23.03.2012, 09:09

clock-img

Ognjenka

pencil-img

1152

Nesudjeni arheolog (napustila kao apsolvent).
Posle sam postala dipl. graficki dizajner, i dizajner za web i multimediju.
Honorarisem i kao fotograf.
Full time radim u decijoj modnoj kuci.

< Poruku je uredio Ognjenka -- 23.3.2012 9:11:44 >

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

clock-img

23.03.2012, 09:16

clock-img

meyo

pencil-img

1737

predivno ognjenka kreativno.
mm.je jako volio arheologiju al to su bile nerecne 90-te bez pare i dinara zao mi sto nije uspio da zavrsi ono sto je zelio..
ja htjela psihologiju (pa se sad bavim istom u slobodno vrijeme user posted image )
inace dipl. pravnik radim u administraciji radno i ugovorno pravo trenutno na bolovanju i cekam polaganje pravosudnog pa da postanem svoj covjek da se vratim prekrsajima ili otvorim svoj ofice sad dal ce se snovi realizovati vidjet cemo

clock-img

23.03.2012, 12:02

clock-img

Ognjenka

pencil-img

1152

Meyo, i kod mene su bile nesrecne devedesete... Zao mi je sto sam toliko dugo gurala, umesto da se ranije presaltam, ionako sam se bavila graf. dizajnom i fotkala, i tako se izdrzavala tokom studija arheologije user posted image Gde mi je pamet bila...

Samo ti uzivaj u trudnoci, a posle cemo da drzimo palceve za pravosudni, i za tvoju kancelariju. user posted image

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

clock-img

23.03.2012, 12:37

clock-img

MaryJane

pencil-img

569

Ja sam asistent na kliničkom studijama - ispitivanju lekova.

clock-img

23.03.2012, 17:17

clock-img

branki*

pencil-img

20828

o,maryjane,impresivnouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

23.03.2012, 17:23

clock-img

soni

pencil-img

5581

Inzenjer poljoprivrede, mada se jos uvek ne bavim a tim, u fazi sam ucenja norveskog, ap ako bog da da ovde nadjem posao u struci , nostitifikovali su mi diplomu..U Norveskoj i zivimo

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“