cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Čime se bavite ?

clock-img

08.04.2011, 19:48

clock-img

Tea2

pencil-img

1014

profesor srpskog jezika

clock-img

08.04.2011, 19:48

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Medicinski Tehnolog na imunohematologiji (banka krvi).

Od avgusta ako bog da, magistar embriologije.

Ja nisam znala da se ovim bavis. Uvek sam mislila da si u nekom tehnickom svetu. Bas sam se odusevilauser posted image

clock-img

08.04.2011, 19:52

clock-img

nencydrew

pencil-img

843

Profesorka muzike

clock-img

09.04.2011, 00:30

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

nesudjeni fizijatar user posted image , radim kao apotekar-farm.tehnicar

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

clock-img

09.04.2011, 02:45

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image

IZVORNA PORUKA: verolino

Medicinski Tehnolog na imunohematologiji (banka krvi).

Od avgusta ako bog da, magistar embriologije.

Ja nisam znala da se ovim bavis. Uvek sam mislila da si u nekom tehnickom svetu. Bas sam se odusevilauser posted image

clock-img

09.04.2011, 06:52

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: LillyT

Nešto nas slabo ima s tehničkih fakulteta user posted image
Ja branim boje FON-a, a trenutno se bavim BZR-om (bezbednost i zdravlje na radu)

evo mene - imam tri diplome sa tehnickog faksa user posted image + jednu iz sredje tehnicke (razumite me malo bolje - nemam nesto puno drugarica, vise sam u muskom drustvu) user posted image

clock-img

09.04.2011, 08:35

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Profesor engleskoj jezika i knjizevnosti, uskoro magistar ali turizma, i licencirani turisticki vodic za engleski i spanski jezik.

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

19.04.2011, 09:22

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

Bas nas ima raznih...
pa ubuduce, ako nam treba prevod, med. pomoc...ili pak savet oko finansijskih ili pravnih pitanja imamo kome da se obratimo user posted image

clock-img

19.04.2011, 09:25

clock-img

Anoniman

Diplomirani ekonomista na smeru Marketinga - NIKAD radila u svojoj struci, zarobljena u dosadnoj administraciji (otkad sam se vratila na posao samo visim na FB i RR user posted image ), za koji mesec planiram upisati kurs za profesionalnu šminku (to obožavam), pa bih radila u kozmetičkom salonu koji drži moja mama 

clock-img

19.04.2011, 11:36

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: n i n a

Diplomirani ekonomista na smeru Marketinga - NIKAD radila u svojoj struci, zarobljena u dosadnoj administraciji (otkad sam se vratila na posao samo visim na FB i RR user posted image ), za koji mesec planiram upisati kurs za profesionalnu šminku (to obožavam), pa bih radila u kozmetičkom salonu koji drži moja mama 

U zadnje vreme svi bi da budu sminkeri user posted image

clock-img

22.04.2011, 00:13

clock-img

mama na kub

pencil-img

56

Pravnik-policijski sluzbenik user posted image

clock-img

22.05.2011, 15:09

clock-img

oxy7

pencil-img

1123

Baš mi je super ova tema, još jedan način da vas na brzinu bolje upozna.
Ja sam prof. književnosti, a radim kao novinar. Doduše, na porodiljskom do daljnjeg...

clock-img

22.05.2011, 15:44

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Mr farmacije, na porodiljskomuser posted image

clock-img

23.05.2011, 17:39

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Ha, ha kad sam ovo ovo videla user posted image

MM je kamenorezac... Ima svoju radnju... Ne mogu da verujem da se na RR trazi kamenorezac user posted image
Ako te zanima nesto da bi mogla da uporedis cene, pitacu ga da pomogne user posted image

Hej draga, vidim da si tu. Naručila sam spomenik, 750 eura sa pločom, od Impale. Našla sam čoveka po preporuci, prijateljima je radio pre par godina, i zaista je najpovoljniji a odlično radi - videla sam ono što je radio. Kasnije se ispostavilo, sasvim slučajno da je on porodični prijatelj sa roditeljima moje dobre drugarice, koleginice sa fakulteta.

E sada, uskoro on to završava, ali me pita da li hoću i neku kućicu za "plastičnu sveću". Kaže da tu ne može da stane obična sveća iz crkve, voštana, nego neka plastična. Na šta on to misli (nije mi pokazao)? Kakva je to kućica, da li možda znaš, ili možda imaš sliku?

clock-img

23.05.2011, 17:42

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Boze kako su skupi spomeniciuser posted image

clock-img

23.05.2011, 17:44

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Ovo je Verka još i jeftino. Takav nisam mogla naći ispod 900 eura (tražim mesecima), a to je je najjeftiniji i najskromniji spomenik, taj koji sam ja naručila......

clock-img

23.05.2011, 17:45

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Dunja,to je obicno "staklena kutija" sa ramovima u koju se stavi ona plasticna crvena kutija u kojoj se nalazi sveca.Verujem da si vidjala to.Mi imamo na tatinom spomeniku isto.Samo su te svece neprakticne,hoce da se ili ugasi odma ili izgori plastika.Tako da mi palimo samo redovne vostane svece.

clock-img

23.05.2011, 17:46

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

U stvari imaju neki kineski za malo manje pare, ali su krš, videla sam našta liče posle mesec dana user posted image

Ova impala je dobar kamen, a čovek odlično radi - sa armaturama ne samo sa lepkom.

clock-img

23.05.2011, 17:47

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: JMPM

Dunja,to je obicno "staklena kutija" sa ramovima u koju se stavi ona plasticna crvena kutija u kojoj se nalazi sveca.Verujem da si vidjala to.Mi imamo na tatinom spomeniku isto.Samo su te svece neprakticne,hoce da se ili ugasi odma ili izgori plastika.Tako da mi palimo samo redovne vostane svece.

Ali ovo nije stakleno, nego baš od kamena od koga je i spomenik - i to dobijam u okviru cene od 750 eura.

A on mi je rekao da u tu kućicu što on pravi ne može sveća obična? To me buni.

clock-img

23.05.2011, 17:50

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Strasno Dunja!  3 prosecne plate!

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ovo je Verka još i jeftino. Takav nisam mogla naći ispod 900 eura (tražim mesecima), a to je je najjeftiniji i najskromniji spomenik, taj koji sam ja naručila......

clock-img

23.05.2011, 17:51

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Strasno Dunja!  3 prosecne plate!

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Baš tako, strašno, jedva sam skupila, a znam da moram.....

clock-img

23.05.2011, 17:53

clock-img

Anoniman

Mašimo temu, ali realno, pitanje je koliko ćeš ti zaista paliti "plastične " sveće, i koliko ti kućica koja služi samo za plastične zaista i treba. Ja bih se pogodila da ti za tu cenu umesto kućice napravi recimo bokal ili stalak za cveće ili slično, a kupiš bilo gde običnu kućicu za sveće, nisu skupe, pa možeš da stavljaš koje god želiš. 

< Poruku je uredio BubaMira -- 23.5.2011 17:54:41 >

clock-img

23.05.2011, 17:55

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

znam da spamujem ali mi nije jasno sta hoce da ti proda u tu kucicu user posted image
inace matori je popravku spomenika i ploce ( u pitanji je zidana grobnica   ) platio 800 eura a vaze su bile stare , kamenorezac ih je samo pricvrstio i na spomen-plocu je upisao jedno ime ali ta ploca je mogla da se iskoristi , on je prakticno popravio " krov " grobnice tj . stavio je nov postament
al ' sam ga zakomplikovala
sustina je da su kamenoresci skupi user posted image
zao mi je za ot ali nema tema : groblje , grobnice i sl .
mislim da i ne treba da postoji

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

23.05.2011, 17:55

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Inače, na Bežanijskom groblju ne stavljaju više spomenike sa ramovima, samo sa pločama. Zvala sam i radnje u Aranđelovcu ali su tamo spomenici sa ramom 800 eura, a ja sam dobila kod ovog čoveka sa pločom za manje pare. Ovakvi su u Aranđelovcu preko 900 eura....

clock-img

23.05.2011, 17:58

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: Olga RR

znam da spamujem ali mi nije jasno sta hoce da ti proda u tu kucicu user posted image
inace matori je popravku spomenika i ploce ( u pitanji je zidana grobnica   ) platio 800 eura a vaze su bile stare , kamenorezac ih je samo pricvrstio i na spomen-plocu je upisao jedno ime ali ta ploca je mogla da se iskoristi , on je prakticno popravio " krov " grobnice tj . stavio je nov postament
al ' sam ga zakomplikovala
sustina je da su kamenoresci skupi user posted image
zao mi je za ot ali nema tema : groblje , grobnice i sl .
mislim da i ne treba da postoji

slažem se, zato i pišem ovde....

Neće on da mi proda, to dobijam gratis; kao i vazne - ali ja sam rekla da neću vazne, nego žardinjeru u kojoj ću zasaditi cveće.

On me samo pita, pošto uskoro završava spomenik, da li da stavlja tu kućicu ili ne, jer neki ljudi žele bez toga.