cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Čime se bavite ?

clock-img

15.12.2010, 14:26

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

IZVORNA PORUKA: Jele

Profesorica engleskog jezika plus 'prevodilica' user posted image

Jel možeš da trkneš do kafea. Nešto me zanima. user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

17.12.2010, 14:42

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

nije valjda da smo samo Dunja i ja pravnici user posted image

ne mogu vjerovati, a vazda se žale da je najviše pravnika user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa i jeste najviše, ali ne vise po forumima kao ovi (mi) iz prosvete i zdravstva.user posted image Vidi se da državni sektor još uvek ima najviše slobodnog vremena. Mada, pomalo zaboravljate da u oblasti prosvete po broju glasova dominiraju jezičarke. Njima i jeste u opisu posla da pričaju, pa kad niko više neće da ih sluša, moraju na forumu.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

17.12.2010, 22:34

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Nešto nas slabo ima s tehničkih fakulteta user posted image
Ja branim boje FON-a, a trenutno se bavim BZR-om (bezbednost i zdravlje na radu)

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

17.12.2010, 22:35

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

nije valjda da smo samo Dunja i ja pravnici user posted image

ne mogu vjerovati, a vazda se žale da je najviše pravnika user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

17.12.2010, 22:35

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

ja sam komercijalista na robnoj berzi user posted image user posted image user posted image

trenutno na 2-godišnjem porodiljskom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

17.12.2010, 22:42

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Viši asistent na Katedri za psihologiju, tj. magistar psihologije, a nadam se da ću uskoro (ako djeca dozvole) biti dr. 

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

clock-img

17.12.2010, 22:52

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: Mishica 77

IZVORNA PORUKA: Jele

Profesorica engleskog jezika plus 'prevodilica' user posted image

Jel možeš da trkneš do kafea. Nešto me zanima. user posted image

Ijuu mišice, tek sam sad videla tvoju poruku, sorry. Odoh da nađem taj Kafe...

clock-img

17.12.2010, 22:54

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

I ja sam pravnik Vucko! user posted image

clock-img

18.12.2010, 13:05

clock-img

Cekili

pencil-img

71

Ovde uposte nema zanatilija koliko sam mogla da primetim...Ja sam zenski frizeruser posted image

clock-img

18.12.2010, 13:37

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Super Cekili, pričaj kakav papir se stavlja ispod onih viklera crva?

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

18.12.2010, 13:41

clock-img

Cekili

pencil-img

71

Mislis namotace za mini val?

clock-img

18.12.2010, 13:47

clock-img

Cekili

pencil-img

71

Zovu se papirici za mini val, od materijala su e pa sad... priblizno onom sto se stavlja na pleh kada se peku kore..mada i nisu, ali recimo da su takvi.user posted image Otkud to pitanje Snjeska?user posted image

clock-img

18.12.2010, 14:04

clock-img

snješka

pencil-img

1611

IZVORNA PORUKA: Cekili

Zovu se papirici za mini val, od materijala su e pa sad... priblizno onom sto se stavlja na pleh kada se peku kore..mada i nisu, ali recimo da su takvi.user posted image Otkud to pitanje Snjeska?user posted image

Ma hoću da kupim te viklere, jer ne mogu stalno da idem na feniranje, a od moje kovrdžave kose nema više ništa (ispravila se od dojenja). Pa me zanimalo kakav je to papir i da li on dođe uz viklere?
Hvala ti.

clock-img

18.12.2010, 14:15

clock-img

Cekili

pencil-img

71

IZVORNA PORUKA: snješka

IZVORNA PORUKA: Cekili

Ma hoću da kupim te viklere, jer ne mogu stalno da idem na feniranje, a od moje kovrdžave kose nema više ništa (ispravila se od dojenja). Pa me zanimalo kakav je to papir i da li on dođe uz viklere?
Hvala ti. ahahahahaha sada si me nasmejala, pa sta ce tebi zi namotaci, oni bey preparata koji se nanosi na kosu dok se namotavaju nemaju efekta tj. imaju ali do sl. pranja kose. oni se posebno uzimaju.. veruj mi da to nije za kucnu upotrebuuser posted image ..a sto se tice kose posle trudnoce, hormoni su uredili svojeuser posted image koji stepen kovrdzavosti si imala, ja imam afro loknice a ti?user posted image

clock-img

18.12.2010, 17:32

clock-img

red sonia

pencil-img

633

profesor razredne nastave odnosno uciteljicauser posted image

clock-img

15.01.2011, 16:20

clock-img

strahinja11

pencil-img

156

ekonomista... trenutno profesionalna trudnicauser posted image

clock-img

19.02.2011, 00:55

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

gagi da li sam nešto pomešala ili se tvoj muž bavi kamenorezačkim radovima?

ako se bavi, pitaj ga molim te koja je cena nadgrobnih spomenika kod vas.

clock-img

19.02.2011, 00:58

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

nicim user posted image

clock-img

19.02.2011, 01:06

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Ha, ha kad sam ovo ovo videla user posted image

MM je kamenorezac... Ima svoju radnju... Ne mogu da verujem da se na RR trazi kamenorezac user posted image
Ako te zanima nesto da bi mogla da uporedis cene, pitacu ga da pomogne user posted image

clock-img

19.02.2011, 01:16

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Ha, ha kad sam ovo ovo videla user posted image

MM je kamenorezac... Ima svoju radnju... Ne mogu da verujem da se na RR trazi kamenorezac user posted image
Ako te zanima nesto da bi mogla da uporedis cene, pitacu ga da pomogne user posted image

jao divno, draga trebam praviti spomenik babi i dedi, ali mi treba neka optimalna varijanta (jeftinija) jer ću sve sama isfinansirati (jako teško jer mm ne radi, samo ja radim) a opet ne bi da bude nešto loše i da spomenik propadne. Ako ti nije problem pitaj supruga za cene nekog manjeg spomenika u više varijanti; zanima me i sa celom pločom, i samo sa ramom a da unutra bude zemlja za cveće itd.....

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.2.2011 1:17:13 >

clock-img

19.02.2011, 01:21

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Dunja, to sa celom pločom je jako skupo. Mi smo tati pravili samo sa vencima okolo, a unutra nasuli kamen u istoj sivoj boji. Mogu ti reči da lepo izgleda. Mislim, baš onako-kulturno.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

19.02.2011, 01:24

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Vazi sutra cu ga zamoliti, nije problem user posted image
Poslacu ti poruku na pp

clock-img

19.02.2011, 01:28

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

IZVORNA PORUKA: liliana

Dunja, to sa celom pločom je jako skupo. Mi smo tati pravili samo sa vencima okolo, a unutra nasuli kamen u istoj sivoj boji. Mogu ti reči da lepo izgleda. Mislim, baš onako-kulturno.

da, pretpostavljam ali ajde rekod da uporedim, ali verovatno ću ovu drugu varijantu samo sa ramom............

clock-img

19.02.2011, 01:29

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Vazi sutra cu ga zamoliti, nije problem user posted image
Poslacu ti poruku na pp

super draga, hvala ti user posted image

clock-img

02.03.2011, 12:45

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Ja sam menadzer u hotelijerstvu i tim poslom se i bavim u Grckoj user posted image