cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: čoko-bomba

clock-img

18.10.2011, 20:57

clock-img

Leki 77

pencil-img

796

Praila sam juče ovaj kolač i nije mi uspeo. Mislim da sam sve radila po receptu. Fil je ostao redak i posle 24h u frizideru. Mozda je do Imlekove slatke pavlake ili do mog umeća (mada je recept bas jednostavan)user posted image
U svakom slučaju, veoma je ukusan i služim ga prelivenog sa filom koji sipam kašikom user posted image . Čak i deluje lepo aranžiran.

clock-img

18.10.2011, 21:08

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Kako Lekiuser posted image
Fil je jednostavan, pola litre slatkog vrhnja/pavlake da prokuha sa 200 gr čokoladeuser posted image
Meni se uvijek stegne dobro, pravila sam i sa mliječnom čokoladom i sa bijelom isto.
Najukusniji mi je sa mliječnomuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

18.10.2011, 22:17

clock-img

Leki 77

pencil-img

796

Znam, jednostavnije ne možeuser posted image . Ko zna šta sam zabrljalauser posted image . Ali, to gosti nisu znali pa su slatko jeli jer su mislili da tako trebauser posted image . I još sam im dala recept. Ala će se iznenaditi kada ga napraveuser posted image . To neće biti isti kolačuser posted image

clock-img

19.10.2011, 00:34

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

meni je imlekova slatka pavlaka losa,sledeci put uzmi hopla ili meggle i uspece sigurno.
ja na jedinici stavim da se topi cokolada i pavlaka i mesam stalno i cim se sjedini cok. i pav. sklonim sa vatre,znaci ne prokuvavamuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

24.10.2011, 19:26

clock-img

nina26

pencil-img

3303

Jedno pitanjce?

Kod nas je ta slatka pavlaka kaloricna sacuvaj boze oko 40% masnoce jel to ta? Stavlja se i u slana jela?
Ja opet pitam vec sto su pitale, ali jbg ja sam skroz u trecoj drzavi user posted image

I jel mogu da smanjim tu meru od pola litre sl.pavlake, imam osecaj kako joj se budem priblizila, nabacicu 5kg momentalnouser posted image

clock-img

24.10.2011, 19:38

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Ja ne bih rekla da je ista kao ona koja ide u slana jela. Ova je baš slatka. Naslikan umućen šlag ili neki kolač npr.

< Poruku je uredio snješka -- 24.10.2011 19:39:09 >

clock-img

24.10.2011, 19:40

clock-img

snješka

pencil-img

1611

IZVORNA PORUKA: isidora88

meni je imlekova slatka pavlaka losa,sledeci put uzmi hopla ili meggle i uspece sigurno.
ja na jedinici stavim da se topi cokolada i pavlaka i mesam stalno i cim se sjedini cok. i pav. sklonim sa vatre,znaci ne prokuvavamuser posted image

Ja mislim da ne treba da prokuva već da se grije do momenta kad treba da prokuva. Bar ja tako pravim.

clock-img

24.10.2011, 20:39

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja sam i rekla da ne treba da prokuva nego samo da se otopi cokolada i da se sjedini sa pavlakomuser posted image
pravila sam milion puta ovaj kolac i uvek je savrsen user posted image
jedino ne znam vise koju cokoladu da koristim,koju vi koristite(znaci kog proizvodjaca)?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

24.10.2011, 20:43

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

nina ova pavlaka ide KLIK
ona sto ide u slana jela je neutralna pavlakauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

24.10.2011, 21:49

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Vidim da vas muči izbor slatkog vrhnja, evo ja sam sva ova isprobala i sva mi na isto dođuuser posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

a ima ih još...

clock-img

25.10.2011, 08:52

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

recept i slicice su bozanstveni! bas cu probati jedan od narednih dana!user posted image
samo sto bi i ja za svaki slucaj samo rastopila cokoladu i pavlaku..jer se plasim ako mi prokuva da se nece stegnuti..user posted image

clock-img

25.10.2011, 09:01

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Vidim da vas muči izbor slatkog vrhnja, evo ja sam sva ova isprobala i sva mi na isto dođuuser posted image
user posted image

Za ovaj kolač koristim ovo vrhnje. Ja čokoladu i pavlaku malo duže krčkam na tihoj vatri. Lepo se stegne i lako se pravi.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

25.10.2011, 09:03

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

mina, znaci ti stavis da ti provri, pa onda krckas na tihoj?

clock-img

25.10.2011, 09:10

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ne vri uopšte, ja to krčkam na srednjoj vatri ali dosta dugo pošto volim kad se krem lepo zgusne. 

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

25.10.2011, 09:21

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ja pustim da provrije, baci ključ.
Kad provrije onda mješam još malo, nema šanse da se ne stegne pravim ga stvarno često jer moj Roko obožava čokoladne kolače i torte a bomba mu je omiljenauser posted image

clock-img

25.10.2011, 09:24

clock-img

minavb

pencil-img

12959

I ja ovaj kolač najviše volim od čokoladnih. Em se najlakše pravi em je baš superčokonja. Jednom sam umesto biskvita pravila koru kao za cheese cake i bilo je super.

clock-img

26.10.2011, 19:23

clock-img

nina26

pencil-img

3303

Hvala Isidora user posted image

clock-img

27.10.2011, 13:47

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

hvala devojke! cim napravim, javljam se!user posted image

clock-img

27.05.2013, 09:14

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ubacila sam na koru jagode, pa preko fil...neprocjenjivo, probajteuser posted image

clock-img

27.05.2013, 19:55

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Pravila prvi put danas i baš nam se dopao. Praviću ponovo sigurno. Inače, ja sam to u onom kalupu za torte prečnika 28cm. Naravno, nismo dočekali da prenoći, nego samo par sati, ali se fino stegao fil. Evo kako izgleda u mojoj izvedbi.

user posted image

< Poruku je uredio minnica -- 27.5.2013 19:57:07 >

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life