Jesi zakomplicirala ženo draga
Ja sam lijepo napisala
slatko vrhnje a ti slušaš ove srbijanke
U Srbiji je to slatka pavlaka a kod nas pod tim nazivom ne postoji.
Hulala ili dolcela 5+ ili neko drugo slatko vrhnje odnosno šlag koji se samo umuti bez dodatka mlijeka.
* Nisam stavila mliječnu čokoladu, to je novi fotić
* Biskvit i treba sa bude
ljepljiv, sočan, mokar...
* Stisnuti će se fil kad se ohladi, ne brinite što je vodenast!
* najbitnije... izgleda svima;
Ne mora prenoćiti kolač, na ovom minusu je dovoljno i dva sata, bito je da se ohladi i stegne.
Ja inače kad pravim kolač najviše volim napraviti naveče i zaboraviti na njega do jutra i onda je sigurno dobro ohlađen, u suprotnom ga čopkam i pokvarim
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!