cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Skafander

clock-img

21.01.2011, 00:26

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

user posted image user posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

21.01.2011, 02:05

clock-img

maja19

pencil-img

657

Snezo super vam je skafander...user posted image

clock-img

21.01.2011, 20:23

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Hvala.

clock-img

21.01.2011, 20:39

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Evo i naseg skafandera i moje user posted image

user posted image

Imamo isti skafander user posted image

IZVORNA PORUKA: nensi27

Mi smo uzeli ovaj,platili ga 1200 din user posted image
Spolja je suskav,a unutra je postavljen...

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio nensi27 -- 21.1.2011 20:41:14 >

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

22.01.2011, 22:20

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

1200 dinara? Ja ovaj 25 eura i jos je bio na snizenju! Ovdje inace deru sa cijenama za svu djeciju opremu, a malo trziste, moras kupiti!

clock-img

22.01.2011, 22:31

clock-img

maja19

pencil-img

657

I kod nas su skafanderi dosta skupi...

clock-img

22.01.2011, 22:34

clock-img

maja19

pencil-img

657

Evo i naseg novog skafandera

user posted image

clock-img

23.01.2011, 00:47

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Mi kupili u Aksi extra skafander za 1250 dinara. Ej! Ceo skafander za 1250 dinara! Baš, baš debeo. Spolja nije šuškav nego onako pliškast... ne znam kako da objasnim. Nije pliš, a nije ni šuškavo. user posted image
Takav smo tražili i nismo mogli da ga nađemo. Otišli za nešto drugo u Aksu i ja sasvim slučajno u žurbi, prođem pored police i vidim.... i to jedini broj 74. user posted image
Nije neka slika ali nemam bolju.

user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

21.09.2011, 12:10

clock-img

Anoniman

Sve vreme sam opuštena, "Ima Marko skafander, naslediće od Luke", juče nešto spremala, reko da probam Marku skafander, a njemu MALI! user posted image Luka ga je nosio sa godinu i po, malo su mu nogavice bile kraće, ali tu su čizmice.

user posted image

Naravno, onda sam kopala sledeći, i taj će definitivno nositi na zimu, taj mu je sad diskretno velik, a taj recimo Luka nije nosio uopšte, kupljen je na slepo, i bio mu je ok na trupu ali rukavi i nogavice mali.

Usput sam našla 3 para Lukinih termo pantalona, jedne nije obukao nikada, nove su, a Marku će sve to biti dobro na zimu, i sve je 100% pamuk, i presrećna sam! user posted image

clock-img

21.09.2011, 12:15

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Tash, prelepa slika!!! Gde ste nasli ove sanke? U potrazi sam za skafanderom i sankama za bebe user posted image

clock-img

21.09.2011, 12:17

clock-img

Anoniman

user posted image

Ovo je naš skafander od zimus. Bio mu je velik - 92... Nadam se da staje i ove godine user posted image , a svakako je dobio od strica novi komplet za zimu jakna i ski pantalone-opet veliko, ali neka posluži i dogodine, ja sam srećna!

clock-img

21.09.2011, 12:20

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Tash, prelepa slika!!! Gde ste nasli ove sanke? U potrazi sam za skafanderom i sankama za bebe user posted image

To su moji mama i tata kupili, a ja te ne bih lagala, mislim negde u Merkatoru, a jedino što mi pada na pamet gde su tamo mogli kupiti je InterSport. Ako neka novosađanka zna još koju prodavnicu u Merkatoru da bi se mogle prodavati sanke, neka dopiše.

clock-img

21.09.2011, 12:22

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Daaa, verovatno Intersport. Pogledacu tamo user posted image

clock-img

21.09.2011, 12:24

clock-img

Anoniman

BTW, skupe su u curac, ali su extra. Možeš da ih guraš, kao kolica, a možeš to da spustiš na napred, i tada dete može da se drži za to. Imaš u kanap od napred da vučeš sanke. Skida se sedište, tada ladno staju odrastao čovek i dete na sanke. 

< Poruku je uredio Tash -- 21.9.2011 12:25:59 >

clock-img

21.09.2011, 12:26

clock-img

Anoniman

Teme o skafanderu , vec user posted image
Mi cemo za pocetak jaknu a naknadno cu uzeti neke ski pantalone sa tregerima , mislim to je plan user posted image Akiju takodje dvodelni

clock-img

21.09.2011, 12:31

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

A, znači i kod drugih je aktuelna ova tema.user posted image Mi u petak za Segedin u šoping, valjda ima već tako nešto (prošle godine je bilo).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

21.09.2011, 12:34

clock-img

Anoniman

Ima svašta. Idite u novi Tesco, tamo imaju radnje Kik i Dajhman i mi smo tamo uzeli dvodelni. Ceo komplet nas je izašao manje od 30 eura user posted image

clock-img

21.09.2011, 12:35

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

E javi sta ima u Segedinu!!!

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

21.09.2011, 12:37

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Blago vama kad vam je blizu Segedin user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

Nina jel ima za veće klince? (za Luku, nosi 104) Aj slikaj ga.

Au, a šta ću ja za sanke ove godine, Luka neće dati svoje, nema šanse, a da kupujem još jedne ovakve... kako ću uopšte vući dvoje sanki? 
I jakne sam preturila. Chiccovu će moći da nosi u oktobru, u novembru već ne. A sledeća mu je velika.
A Luka... i njemu treba jakna, i treba mu skafander. Kupili smo juče patike, ali mu trebaju i cipele i čizme.
MUKA MI JE!

clock-img

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: Shishica

E javi sta ima u Segedinu!!!

Of course! Svaki put.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

21.09.2011, 12:40

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tash

Nina jel ima za veće klince? (za Luku, nosi 104) Aj slikaj ga.

Slikam kad dođem kući user posted image A mislim da je ovaj novi 98, ali ima za klince i od 7 godina, pa i više.... Nisam sad baš zagledala detaljno, ali taj Kik je ekstra stvar. To je kao neki komision, cene su smešne, a roba ekstra!!!

clock-img

21.09.2011, 12:41

clock-img

Anoniman

Ja sam bila jednom u Segedinskom Tesco-u, i bila je jedna radnja, u ćošku, gde sam ja Luki kupila gomilu extra stvari. Ne sećam se imena radnje, zapamtila sam samo da će u samom ćošku, kada skrećeš ka hipermarketu. Jel to to?

clock-img

21.09.2011, 12:44

clock-img

Anoniman

Pa jeste u ćošku user posted image Ima dvoje vrata za ulaz u Tesco, ona velika sa parkinga direktno ulaze na Tesco market, pa je tu onaj kafić i prodavnica igračaka-tu ideš levo... Ili na ona dalja pokretna staklena vrata sa kraja od parkinga i onda direkt ulaziš na Kik user posted image Valjda smo se razumeli user posted image

clock-img

21.09.2011, 12:55

clock-img

Anoniman

Uf, ni ne znam da ima dvoje vrata. user posted image
Naći ću.
Ali molim te uslikaj popodne. user posted image