cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Skafander

clock-img

17.11.2010, 13:33

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Evo najzad obecane slicice

user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

17.11.2010, 13:44

clock-img

Natalie018

pencil-img

300

Shishice, skafander je preeelep! Gde si ga kupila? Boja je savrsena.. samo sto bi meni trebala neka za deckica. Imaju li i u drugim bojama?  

clock-img

17.11.2010, 13:50

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ej kad videh skafander... žene ja ani poručij skafander sa onih ready, za dete od 18 meseci - Ani je KNAP!!!! Jedva dete ugurah!!!! Vidim posle pravljeno u p.r.c. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i skontah da su njima deca ki patujci

I flunked anger management! }:->

clock-img

17.11.2010, 15:15

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Pa ovde u ZR-u u nekoj radnji Dexy ili tako nesto... u Pupinovoj ulici..
Malo je svetliji nego na slici.. dole moze da bude kao dzak ili kao nogavice..

A vidite kako ima i etiketu jos user posted image

clock-img

18.11.2010, 12:42

clock-img

Natalie018

pencil-img

300

Hvala Shishice.. user posted image  Imaju li ih i u drugim bojama?

clock-img

18.11.2010, 12:44

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

A, koji broj bi trebalo da se uzme za tek rodjene bebe? Moze i da bude malo vece..da bi moglo i kasnije da se nosi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

18.11.2010, 13:38

clock-img

Anoniman

Evo našeg jednog skafandera (imamo ih 3 različite veličine):

user posted image

clock-img

18.11.2010, 17:18

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

A, koji broj bi trebalo da se uzme za tek rodjene bebe? Moze i da bude malo vece..da bi moglo i kasnije da se nosi.

Ja sam uzela 62/68 H&M-ov, ne treba da bude ni prevelik da se beba ne iygubi u njemu, a opet mislim da 'emo pregrmeti ta 4 meseca

clock-img

18.11.2010, 17:19

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: Tash

Evo našeg jednog skafandera (imamo ih 3 različite veličine):

user posted image

Tašo, presladak je user posted image

clock-img

21.11.2010, 19:28

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Danas sam videla u Merkatoru u NS u marketu preleeeep skafander  oko 2.500...  ja sve mislim rano je da kupim , al sledeci put kad odem za NS moracu da ga kupim ako ne nadjem nesto pre/.

clock-img

22.11.2010, 09:37

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Natali,

Pa zena mi je nudila taj i rozi.. ne znam da li ima i nekih muskih boja, ali mislim da nema..

Zao mi je samo sto nije meksi.. ali sledece godine cu znati bolje... :) Mada zadovoljna sam ovako...

I za sledecu bebu.. Tasho, bas super skafander..!

clock-img

23.11.2010, 23:48

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ovaj ljubicas_ti mi je prelep

Vidim da uzimate dosta veci broj ?
A koju velicinu onda mi da uzmemo ako beba ima 6 mes, onda da ne uzimam tu od 6-9 ???? Vec onu od 12m???

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 23.11.2010 23:51:01 >

clock-img

23.11.2010, 23:56

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja ne znam da li da uzimam skafander user posted image da li mogu voziti bebu u kolicima umotanu u debelo cebe ili je bolje da kupim skafander?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

24.11.2010, 00:00

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kad dodje zima i oni jaki vetrovi mislim da  ce je bolje zastiti, jer nece probijati kroz skafander

clock-img

24.11.2010, 00:02

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ja sam nesto razmisljala ako budu jake zime, nema izlaska napolje..tako da necu ni da kupujem skafander.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

24.11.2010, 00:11

clock-img

maslachak

pencil-img

333

i ja sam se dvoumila ponajvise zbog izlaska iz bolnice,ali na kraju smo mama i ja nasle zeku sa kapuljacom koji je bas postavljen pa cemo joj preko benkice i tanjih strampli obuci tu postavljenu zeku,staviti kapicu i kapuljacu..pa u AS i kola,a obzirom da ce provesti napolju ni pet minuta,od izlaza do kola i od kola do ulaza u zgradu,mislim da ce to biti okej..tako da smo od bebeceg skafandera odustali..ali skafander je super stvar cim beba poraste pa se moze izvoditi napolje stalno...

clock-img

24.11.2010, 00:22

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Ja bih ipak kupila skafander bez obzira što je beba mala.Biće dana kad je lepo vreme za šetnju.
Ja sam Davidu prošle godine kupila skafander kad je imao 3 meseca i baš smo ga koristili cele zime.Uzela sam veći kao za bebu od 6 meseci i tamo u februaru mu je bio taman.
Anck ja bih uzela taj od 12 mes.

< Poruku je uredio sneza24 -- 24.11.2010 0:24:21 >

clock-img

24.11.2010, 08:49

clock-img

Anoniman

Ja sam se dva meseca mlatila sa jaknicom i ćebetom, i svaki put preznojana kretala u šetnju. Progledala sam kad je mama donela ovaj skafander, bukvalno se cea spremim, njega ubacim i zakopčam, i krećemo. Mnogo zgodna stvar.

Apropo hladne zime, ne mislite valjda do aprila da sedite u stanu?

clock-img

24.11.2010, 09:28

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: sneza24

Ja bih ipak kupila skafander bez obzira što je beba mala.Biće dana kad je lepo vreme za šetnju.
Ja sam Davidu prošle godine kupila skafander kad je imao 3 meseca i baš smo ga koristili cele zime.Uzela sam veći kao za bebu od 6 meseci i tamo u februaru mu je bio taman.

Ja sam isto ovako. Skafander se nosi jaaakooo dugo - od novembra do marta. Male bebe se ne kreću, samim tim im je i hladnije nego nama.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

24.11.2010, 10:19

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: isidora88

ja ne znam da li da uzimam skafander user posted image da li mogu voziti bebu u kolicima umotanu u debelo cebe ili je bolje da kupim skafander?user posted image

Ako mene pitaš, obavezno, neverovatno praktična stvar i uvek sam sigurna da mu nije hladno...

clock-img

24.11.2010, 10:19

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

IZVORNA PORUKA: sneza24

Ja sam isto ovako. Skafander se nosi jaaakooo dugo - od novembra do marta. Male bebe se ne kreću, samim tim im je i hladnije nego nama.

Upravo tako

clock-img

27.11.2010, 22:35

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

i mi konacno nadjosmo skafander, na mede user posted image

user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

27.11.2010, 22:38

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Pepeljugo,bas je divan!user posted image Jel platneni ili onaj kao ski materijal?
Ja imam neki slican tome,a planiram uzeti neki onako suskav,sto ne propusta i bez stopala,tako da mogu Andriji obuti cizmice po snegu i kisi!

clock-img

27.11.2010, 23:19

clock-img

marince1

pencil-img

4824

smo dobili onu dvodelnu varijantu,suskave pantalone i jaknu(znate na sta mislim.)

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

27.11.2010, 23:35

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

suskav je, tj. od nepropustajuceg materijala, a jeste bolja varijanta bez stopica mada smo mi jos mali pa nam je svejedno user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)