cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Skafander

clock-img

30.10.2014, 09:45

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

zna li neko gde u ns mogu se pronadju lepi i povoljni skafanderi iz jednog dela za bebe, osim u h&m?

clock-img

30.10.2014, 09:50

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Juče je mm bio u Intersportu, mi tražimo dvodelne, kaže mm da su puni jednodelnih.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

30.10.2014, 10:21

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

hvala, ici cu da pogledam!

clock-img

03.11.2014, 09:37

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Lukin:

user posted image

Markov:

user posted image

Nije bilo previše izbora. Ovih za 7.000 je bilo ograničeno, a da dodajem još 4.000 po skafanderu da bih birala boju - važi, neću.
U principu sam zadovoljna. user posted image

Tasha

clock-img

03.11.2014, 12:34

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Odlični su Tasho! Sviđaju mi se baš (ja voliiim boje) user posted image

Mi ih, naravno ove godine nismo kupovali, jer nećemo moć nigdje ići a gledala sam u HR jeftine neke. I prije para dana sestra povede djecu na planinu user posted image Morali smo da skrpimo nešto, M je nosio pantalone od prošle godine, a ona uzela aod sestre jednodjelni. Malao joj je bio kratak, ali srećom nije ni bilo snijega, tek toliko da naprave Snješka Bijelića, pa su im skafanderi poslužili jedino da se ne smrznu. Ipak smo mi primorci user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

03.11.2014, 12:44

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Mi svi skiajmo. user posted image

Luka ima još rezervne pantalone, malko drečavije zelene nego na jakni, pošto klipan toliko voli da skija, da neće da kaže instruktoru da u se piški, pa se tako omaklo, sva sreća da sam imala rezervno.
Kupili smo mu sad i skijaški veš, i kupili po par čarapa za nas troje, Marko je urastao u Lukin veš i čarape. user posted image

Tasha

clock-img

03.11.2014, 12:48

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Mi samo znamo da plivamo user posted image user posted image user posted image

Imala sam ja želju da naučim da skijam, ali MM mi je rekao sjedi tu s mirom, d'' izgineš pa kako ću ja sam sa dvoje djece user posted image user posted image

A njih ću sigurno upisat u školu skijanja ako budu imali želje, kad nam to vrijeme dozvoli. A sigurno neće još, možda tek za 2god. user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 3.11.2014 13:02:48 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

03.11.2014, 12:56

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

IZVORNA PORUKA: Peace*

Lukin:

user posted image

Markov:

user posted image

Nije bilo previše izbora. Ovih za 7.000 je bilo ograničeno, a da dodajem još 4.000 po skafanderu da bih birala boju - važi, neću.
U principu sam zadovoljna. user posted image

Pa ni ovi nisu nimalo jeftini a lepi su...

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

03.11.2014, 13:01

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Pa nisu, zato nisam ni gledala one skuplje, jer ne treba im skuplje da bi bilo druge boje. I baš me briga dal je 3000 ili 5000 kapljica, kad znam da ni ovi sa 3000 ne propuštaju. Po kijametu ih sigurno neću pustiti na Pančića.

Tasha

clock-img

03.11.2014, 13:10

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Lepi su , pravi deciji ..ne bih se ni ja opterecivala oko toga. Funkcionalni su, dakle dobri su!user posted image

clock-img

22.11.2014, 19:17

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Ja sam uzela za Lu ski pantalone i jaknu u topoli u jednom butiku za 1200 din!!! Posto mi ne skijamo (ja mrzim zimu i hladnocu) koristimo ih svakonevno kad padne sneg, obucem je i znam sigurno da se nece smrznuti u tome. Skafander sam joj kupila u istom tom butiku pre 3 god. za 900 din. njega ce sad H. da nosi.

clock-img

22.11.2014, 19:36

clock-img

minnica

pencil-img

2295

I ja Mini treba da kupim ski pantalone. Ove stare su joj okraćale. Ako nađem povoljno komplet sa jaknom, uzeću joj oba.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

07.12.2014, 12:02

clock-img

Jeca.V

pencil-img

242

IZVORNA PORUKA: Peace*

Lukin:

user posted image

Ja se spremam danas do Merkatora po ovaj skafafander,naravno ako ga jos uvek ima.Mada ih ima u katalogu i na popustu su 5hiljada i nesto sa nekim Merkator kuponima.Pace,da li je topao komplet?
I znas li mozda od koje do koje velicine postoji?

< Poruku je uredio Jeca.V -- 7.12.2014 12:04:09 >

clock-img

08.12.2014, 08:58

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Luka već godinama nosi Etirel skafandere. Topal? Ne znam, nije se žalio da mu je zima, uvek ispod ima onaj veš (uska majca i kao helanke), i onaj skijaški dux, ima i skijaške čarape. Meni je bitno da ne propušta vodu. Jedne godine sam uzela u C&A skafander, izgledao je extra topao, ali šta je vredelo kad mu je veš bio mokar posle sat vremena na snegu jer skafander propušta?
Kad kažem da se nije žalio da mu je zima, to znači da je skijao od 9-15h, uz 2 pauze na toplom, i nije se žalio. Valjda to znači da je topao.
Ne znam od koje veličine idu...

Tasha

clock-img

19.12.2014, 19:12

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ženske kako idu veličine u Mendi? Dopao mi se tamo skafander, ali uopšte ne znam koju veličinu da uzmem. Mislila sam da ga nosi sad ovaj period (ok ako joj bude malo veći) ali mi je najbitnije za mart jer tad idemo na zimovanje, dakle tad će da bude 10 meseci. Pretpostavljam da bi najbolje bilo onaj od 12-15 meseci ili pa od 9-12. Imam neke njihove bodiće i štramplice za 9 meseci, a ona ih je nosila sa 5,6 meseci...

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

22.12.2014, 00:35

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Jole, ne znam da li Menda ima svoj brend???user posted image Nisam u toku. Znam da imaju Kanz, Carters i sl... Kako god bilo, da ne bi nagađala, lepo izmeriš bebu( od ramena do stopica, a može i od temena glavice zbog kape) i sa tom merkom i mernim ˝instrumentom˝ odeš u kupovinu. teško da ćeš omašiti. A obavezno pitaš da li možeš da zameniš. Ako vidiš da joj je knap, uzimaj veći. Ako je po ovome što si pisala, pre će ići veći nego manji broj.

< Poruku je uredio Azra_ -- 22.12.2014 0:36:50 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

26.12.2014, 13:48

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Azra, lupetam...tako je to kad kuckam i jurim puzačicu user posted image Da u Mendi, brend Oshcosh...Ovih dana je onaj night shoping u Forumu pa ću baš da vidim da li su snizili cenu.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

25.10.2015, 07:48

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Nisam sigurna ni da cu kupovati skafander ove godine . Proslogodisnji je skoro nov jer je zima bila nikakva pa nije ni bilo potrebe .

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

25.10.2015, 07:52

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ani smo uzeli prošle godine veći skafander, tako da će joj biti taman i ove godine user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

25.10.2015, 08:01

clock-img

branki*

pencil-img

20828

mi bozi ne kupujemo skafander od prosle zime,nosi jaknu,a ako je bas zima ima kao ski pantalone.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

25.10.2015, 08:11

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Teodora ima od svoje starije sestre. A za Sofi jos razmisljano da li da joj kupujemo ili ne.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

25.10.2015, 08:16

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Vuku sam prosle godine kupila u H&M na snizenju malo veci skafander pa se nadam da ce mu ove godine biti taman. Kostao je oko 7500 a ja ga platila oko 3000. Obozavam snizenjauser posted image
A za Kostu cu jos videti , prvo tesko da cu ga negde i izvoditi pored bebe. Imam Vukov jedan ali mislim da je Kosti velik. Videcu kakva bude zima.

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

26.10.2015, 22:42

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Mi imamo onaj prošlogodišnji od 1300 din. za L a H nasleđuje L-in, tako da smo spremni za zimuuser posted image

clock-img

10.11.2015, 15:06

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Treba nam skafander jer cemo uskoro u prvu setnju. Sta mi.preporucujete za novorodjence i koji broj da uzmem? Vidim da ima onih sa nogavicama a i onih kao vrece user posted image

clock-img

10.11.2015, 15:15

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Mi imamo sa nogavicama,@ali ja sam to zato jer sam kupila pred prvi rodj,a tad je vec i hodao.ti za svoju bebu,mozda bolje da uzmes kao vrecu,bice ti lakse za oblacenje,jer bebe bas i ne vole dok ih oblacis u skafander.mi smo nas nosili za prvi rodjendan,a posluzio je i za drugu zimu,tad je vec bio knap.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !