cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mašina za sudove

clock-img

09.12.2011, 15:00

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Bravo Alexis user posted image
Ne mora sa obicne da se skida poklopac, svi sad prave kuhinje vise od 85 cm (moja je 95) Ako napravis 3-4 cm visu od standardne, samo ubacis masinu ispod pulta user posted image
A da ne pricam koilo je jeftinije ovako uraditi, minimum 100 eura. Sad mi pomalo krivo sto nisam sve uradila belo i stavila obicnu masinu i cao user posted image

clock-img

09.12.2011, 15:25

clock-img

madre

pencil-img

6600

alexis, sad nikako ne moze da bude nejasnouser posted image
hvala vam, zeneuser posted image
odlucila sam, hocu potpuno ugradnuuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

09.12.2011, 15:46

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

Drago mi je sto sam bila od pomoci user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

09.12.2011, 19:14

clock-img

nela79

pencil-img

1365

IZVORNA PORUKA: jabudic

Mi imamo Bosch-ovu. Ja ti se ne razumijem bas mnogo u to, meni je najbitnja karakteristika to da pere ona, a ne ja user posted image

E ova zena je kraljica user posted image user posted image user posted image
Sad kad bolje razmislim i meni je to najbitnija karakteristika.

clock-img

09.12.2011, 19:18

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: madre

alexis, sad nikako ne moze da bude nejasnouser posted image
hvala vam, zeneuser posted image
odlucila sam, hocu potpuno ugradnuuser posted image

Meni se samo jedna stvar ne dopada kod potpuno ugradne - nema display, doduše nema ni ova moja, samostojeća, al to mi najviše fali...

clock-img

09.12.2011, 20:22

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

To si u pravu, ali ja sam nekako navikla da je ukljucim uvece pa mi nije ni bitno. A kad mi treba da brzo opere ili planiram da ukljucujem dve taj dan, onda prvu ukljucujem na kratki program, a prljavije sudje (serpe) ostavim za vecernje punjenje i intezivniuser posted image

clock-img

16.01.2012, 09:21

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ziivela masina za sudove user posted image
Pogotovo od kad je stigla i druga beba...neznam stvarno kad bih nasla vremena za sudove !

Mi imamo Gorenje- za 12 ( neznam sta bi da je manja), i svi su nam odmah rekli ne uzimajte manju,  ja i sad jedva potrpam sve lonce, plehove ...inace ugradna je (kad vec svi spominjete to.

Imam je par meseci ali je  nisam koristila svaki dan, tek od skoro, interesuje me koliko cesto stavljate so u masinu?

clock-img

16.01.2012, 09:31

clock-img

viking

pencil-img

6644

Na našoj se upali lampica kad treba staviti so. Pogledaj uputstvo, možda je i tvoja takva. Trebalo bi, pošto je nova.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

16.01.2012, 09:34

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ziivela masina za sudove user posted image
Pogotovo od kad je stigla i druga beba...neznam stvarno kad bih nasla vremena za sudove !

Mi imamo Gorenje- za 12 ( neznam sta bi da je manja), i svi su nam odmah rekli ne uzimajte manju,  ja i sad jedva potrpam sve lonce, plehove ...inace ugradna je (kad vec svi spominjete to.

Imam je par meseci ali je  nisam koristila svaki dan, tek od skoro, interesuje me koliko cesto stavljate so u masinu?

Čim se potroši a koliko će do često biti zavisi od mašine, od toga da li i kako podešavaš količinu soli po pranju i od tvrdoće vode. Neke mašine imaju indikator koji svetli kad je nema soli, moja nema pa kad vidim da mi se pojavljuje kamenac na sudovima dospem, ili nekad kad ne mogu da se setim kad sam dosipala ja dodam pa koliko stane.

clock-img

16.01.2012, 09:34

clock-img

Lu

pencil-img

15094

I na mojoj (gorenje), kad hoću upaliti da pere, ako fali soli upaljena je lapica za so.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

16.01.2012, 09:36

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa neznam, sipala sam samo jednom pre prvog pranja ( pre par meseci) i nisam videla da se palila lampica...a onda neki su mi rekli da uopste ne koriste so user posted image

da li je ona obavezna? Jer vidim da nekome brlja sudove ako nema soli...dok je neko nikad ni ne koristi user posted image

clock-img

16.01.2012, 09:36

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: viking RR

Na našoj se upali lampica kad treba staviti so. Pogledaj uputstvo, možda je i tvoja takva. Trebalo bi, pošto je nova.

I moja je nova (godinu dana) ali nema indikator za so...

clock-img

16.01.2012, 09:39

clock-img

Anoniman

Pa neznam, sipala sam samo jednom pre prvog pranja ( pre par meseci) i nisam videla da se palila lampica...a onda neki su mi rekli da uopste ne koriste so user posted image

da li je ona obavezna? Jer vidim da nekome brlja sudove ako nema soli...dok je neko nikad ni ne koristi user posted image

Zavisi od toga koliko ti je tvrda voda. Moja je poprilično pa kad nema soli skuplja se kamenac po sudovima i budu musavi. Kod većine novih mašina postoji podešavanje količine soli koju mašina povuče pri svakom pranju, kod mene mora biti na maksimumu zbog količine kamenca u vodi...

clock-img

16.01.2012, 09:43

clock-img

zzzoka

pencil-img

512

Imam i ja Gorenje i sipala sam so samo prvi put i nkiad vise, a koristim je vec vise od 2 god. Ne svetli mi lampica za so, ali mi takodje so nije ni potrebna za tvrdocu ove vode. Ne znam ni sto sam je uopste sipala, valjda cisto onako da ispostujem protokol.

Meni trenutno svetli lampica za tecnost za ispiranje, vec 2 puta sam pokusala da operem bez nje i sudovi su mi katastrofa...nikako da je kupim.

clock-img

16.01.2012, 12:43

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Sad citam bas uputstvo nesto....  nema lamoice za up[ozorenje za so.

A nije m i jasno zasto da punim to posebno za ispiranje, kad voda lepo ispere? ili je to mozda to za sjaj???

clock-img

16.01.2012, 16:06

clock-img

Anoniman

Sad citam bas uputstvo nesto....  nema lamoice za up[ozorenje za so.

A nije m i jasno zasto da punim to posebno za ispiranje, kad voda lepo ispere? ili je to mozda to za sjaj???

To je sjaj. I to možeš da podešavaš koliko će da povuče pri pranju.

clock-img

16.01.2012, 17:21

clock-img

zoća

pencil-img

1957

moja je gorenje i moja mama je imala ranije gorenje i sada i kao što rekoh GORENJE za 12 osobauser posted image user posted image

clock-img

16.01.2012, 22:39

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

U Kragujevcu je so obavezna jer je voda veoma tvrda.
Ja ono za ispiranje nekad imam a nekad ne ,ali so obavezno i to neku krupniju.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

12.04.2012, 09:25

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Da li vama neke metalne stvarcice rdjaju od masine?
Meni je par nozeva zardjalo i renda !

Inace ove somat su mi uzas , 10 put vec da se tableta rastopila svuda po sudovima i nije se isprala user posted image

clock-img

12.04.2012, 09:29

clock-img

jance

pencil-img

6439

ja imam taj problem sa Finisom u zadnje vreme. a da ne spominjem da vise stvari perem u rukama nego u masini u zadnje vreme, nikako ne opere, ma onaj Merkatorov prasak je bio bolji od ovoga...

Bez dece kuća ne raste

clock-img

12.04.2012, 09:34

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Da li vama neke metalne stvarcice rdjaju od masine?
Meni je par nozeva zardjalo i renda !

Meni je zarđao neki krš escajg (sorry, Anck user posted image ), ali sam znala da je krš.
Ovaj "bolji" ne rđa. Iskrena da budem, nemam pojma u čemu je razlika, osim da sam ovaj bolji platila za nijansu skuplje.
Rendu se ni ne usudim da perem u mašini. Verovatno to ima veze sa onim da li je od nerđajućeg čelika ili ne.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

12.04.2012, 10:33

clock-img

Anoniman

Ima, i na svemu kad kupite stoji oznaka da li sme da se pere u mašini. Rende klasično ne sme. Drvene daske takođe ne smeju.

clock-img

12.04.2012, 10:34

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa jeste, i ti nozevi i renda su pijacarski, ostalo mi ne rdja, ali eto... bzvz mi da odvajam ovo cu rucno ovo u masini user posted image

clock-img

12.04.2012, 10:35

clock-img

jance

pencil-img

6439

meni jos nista nije zardjalo a nije da imam nesto kvalitetno, sve je to vise od svadbe, ni plasticnu posudu od tada nisam kupila. a i Rende perem u masini, isto vec valjda 4 godine a nije zardjalo, i definitivno nisam znala da ne sme u masinu da budem iskrena.

Bez dece kuća ne raste

clock-img

12.04.2012, 10:36

clock-img

jance

pencil-img

6439

Pa jeste, i ti nozevi i renda su pijacarski, ostalo mi ne rdja, ali eto... bzvz mi da odvajam ovo cu rucno ovo u masini user posted image

da, i meni, sto sam je onda i kupovala uopste, vise posla sa njom nego bez nje...

Bez dece kuća ne raste