cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mašina za sudove

clock-img

21.02.2020, 11:14

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Devojke, kakva su vam iskustva sa Bosh mašinama?

Zapalo mi je par modela za oko (sa fiokom za escajg umesto korpice).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.02.2020, 11:32

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Moja sestra ima sa fiokom za escajg i meni deluje mnogo bolje nego ova sto ja imam sa korpicom. Zauzima mi mesto, a možda bih jos nesto stavila. 

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 21.2.2020 11:35:51 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

21.02.2020, 11:34

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Baš zato se i meni dopada, Sanjči. Korpica mi uvek smeta a ovo deluje zgodno.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

21.02.2020, 12:23

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Ja imam tu gore fioku za escajg, a imam i korpicu, Ana. Iskreno, meni je zgodnije i brže da potrpam, a i da raspremim iz korpice. Na gornju pu policu stavljam veći escajg, poklopčiće i sl. Dosta stvari tu stane svakako.

Mi imamo Beko. I mašinu za suđe i mašinu za veš (već drugu) i mašinu za sušenje veša. Mm nešto Beko preferira kao dobar odnos cene i kvaliteta. Pošto je on zadužen za elektroniku u kući (zna većinu stvari sam da popravi), onda se ja tu ne mešam previše.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

21.02.2020, 12:37

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

I ja imam Beko sudomasinu, zadovoljna sam.

clock-img

21.02.2020, 12:41

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Hvala Didy. Ne znam baš za Beko, ne verujem da bi mm pristao. Ne voli tu marku. Mada, imamo baš beko sudo mašinu dole u suterenu ali je stara nekih 13,14 godina i nema neke funkcije.

clock-img

21.02.2020, 13:18

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Više sam dala komentar za tu dodatnu korpu. Praktična jeste, ali meni lično nije praktična za escajg. Ako ti je neka veća razlika u ceni samo zbog te dodatne korpe, nemoj da je uzimaš.

Moja sudomašina je OVA. Ugradna je, ali ima ista takva i koja nije ugradna. Imamo je par godina, ne sećam se tačno koliko 2-3 sigurno i kupili smo baš taj model po preporuci.

clock-img

21.02.2020, 13:23

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Anci, kao i sve ostalo Bosch, extra je. Ali, mi imamo sa korpicom i nekada mi smeta jer mislim da mi dosta blokira prostor sa strane.

clock-img

21.02.2020, 13:36

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

OVU i OVU sam gledala, i još jedan model ali je za 12 kompleta, ove su za 13.

clock-img

21.02.2020, 13:42

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Moja komsinka ima Gorenje sa fiokom za escajg, kaze da nikad nije dovoljno cist. A ja sam, npr skinula sa mojoh korpica za escajg ono sea rupama i mnogo lepse je escajg ispran, nema tackice. 

clock-img

21.02.2020, 14:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Mislim da će biti Bosh u svakom slučaju, još da odlučim koji model.

clock-img

21.02.2020, 15:00

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Moja komsinka ima Gorenje sa fiokom za escajg, kaze da nikad nije dovoljno cist. A ja sam, npr skinula sa mojoh korpica za escajg ono sea rupama i mnogo lepse je escajg ispran, nema tackice. 

Da, ostanu nekad one flekice od vode, mene to nervira.

clock-img

21.02.2020, 15:13

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Koje sa rupama? 😲

clock-img

21.02.2020, 15:38

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Ivanka, i mene to zanima gde su te rupe?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

21.02.2020, 15:42

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ja imam Bosch,Gorenje nam je trajala tacno 5 godina..nikad vise..Na korpi za escajg imam poklopac sa rypama da se odvoji escajg,ali ja sam to otvorila..

clock-img

21.02.2020, 18:49

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Svi se zale na Gorenje, nisu samo masine za sudove problem izgleda.

clock-img

21.02.2020, 18:58

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Mi smo dobili Gorenje sudomašinu za svadbu, jedva sam čekala da se pokvari da je se rešimo. Posle sam čitala da one nemaju duplo ispiranje i da je to problem. Nama je suđe stalno ostajalo kao muzgavo i flekavo, a ja mislila da je do tableta, soli... Isprobala sve moguće i izmenjala... Kad smo uzeli novu, shvatili smo da je do mašine bilo... Katastrofa! Bilo me sramota da iznesem sok u čaši, delovale su ko prljave. 

clock-img

21.02.2020, 19:05

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Moja Beko sudomasina bas ima dobro ispiranje. Super rinse program.

clock-img

21.02.2020, 19:40

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: Sanidej

Moja Beko sudomasina bas ima dobro ispiranje. Super rinse program.

I moja. Oduševljena sam, pogotovo posle gorenja.

clock-img

21.02.2020, 21:11

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Ja imam Miele sa tom fiokom i odlicna je. Mislim da to nije do same fioke. 

clock-img

22.02.2020, 07:38

clock-img

branki*

pencil-img

20828

IZVORNA PORUKA: Ana RR

ana,mi imamo ovu prvu sto si stavila,ugradnu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

22.02.2020, 09:36

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: Didy

Mi smo dobili Gorenje sudomašinu za svadbu, jedva sam čekala da se pokvari da je se rešimo. Posle sam čitala da one nemaju duplo ispiranje i da je to problem. Nama je suđe stalno ostajalo kao muzgavo i flekavo, a ja mislila da je do tableta, soli... Isprobala sve moguće i izmenjala... Kad smo uzeli novu, shvatili smo da je do mašine bilo... Katastrofa! Bilo me sramota da iznesem sok u čaši, delovale su ko prljave. 

Ovo nisam ni ja znala..isto su nam tako sudovi izlazili..sve sam promenila,i nista.opet iste case 

clock-img

22.02.2020, 09:47

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Didy, ne znam da li vam je odmah na pocetku tako radila. Nama je gorenje sudo masina  tako radila posle osam godina. I sad smo je odneli u servis. Sudovi se sijaju. Mm nije znao u cemu je problem i ako ju je celu otvorio. Zakljucak otisli su senzori Zbog toga su sudovi bili flekavi. 

clock-img

22.02.2020, 11:01

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: branki*

IZVORNA PORUKA: Ana RR

ana,mi imamo ovu prvu sto si stavila,ugradnu.

Branki, da li si zadovoljna?

clock-img

22.02.2020, 13:03

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ana,sta znam...nisam nikad imala prilike da poredim sa drugima,pa ne znam sta da mislim.desava se da mi ne osusi lepo,npr,ostane malo vode u nekim serpicama,mm kaze da ne redjam lepo sudove,mozda je i zato,da ne gresim dusu.i desi se da vece serpe koje su zagorele npr ostane to malo po dnu,ne opere bas odmah.ne znam,mozda to ne moze ni jedna masina.pogotovo ako ne stavim odmah da se pere nego ukljucim masinu nakon 2 dana.
inace,muzge ,ni fleke nema na posudju ,nikada se ne desava.

< Poruku je uredio branki* -- 22.2.2020 13:04:13 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !