cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mašina za sudove

clock-img

27.04.2018, 10:58

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Maraj

Anck ja palim stalno na tom programu za serpe
I ako stavim serpu a da je prethodno sundjefom ne operem. Ostane onaj krug od hrane i ako perem na programu za serpe.
Dakle Ljiso znas kad kuvas rucak pa ti od npr mesa ostane onaj krug od hrane u serpi , pri vrgu serpe. On se onako skori pa i kad peres rucno to moras malo da "pritisnes". E taj krug ti ni jedna masina nece oprati. Dakle moras je prvo potopiti pa tek onda ubaciti u masinu.

O tome ti i pricam. Ovo je program da to ne bi morala da radis.
To sa serpom je kao najjaci ali ovde imas taj program gde.ga prvo parom skida koliko se secam. Sto se meni odmah svidelo.

Ljiso ne znam koji je model. Ali nisam zadovoljna kako pere.
Majstor bio vise puta bas zbog toga sto je masina stalno prijavljivala curenje a nigde nista. Ali ajde to. Nego sto mi sudje reeetko kad onako blistavo i cisto.
A sve imam i tabletu i sjaj i so. Nekad kao da mi samo razbaca prljavstinu po sudovima pa poludim.
Al opet je ne bih dala ni za sta na svetu

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 27.4.2018 10:59:33 >

clock-img

27.04.2018, 12:36

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Pa ne znam koliko je do hemije jer dever koristi ista sredstva a njegova mašina uopšte ne opere tako dobro.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

27.04.2018, 18:10

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

A jel ima neko masinu favorit? Daju 7 godina garancije. Inace zvala i za gorenje i za beko. Nema nijedna na stanju koju sam ja htela. I to sam zvala i tehnomaniju i eurotehnu i win win pa mi u win win ponudili ovu favorit. Inace u tehnomaniji zena zamalo nije olajala gorrnje
Hahah jako je bila smesna situacija. Verujem da s e ugrizla za jezik. I rekla mi je prakticno da uzmem beko

clock-img

27.04.2018, 18:28

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Beko u bg-u ima odlican servis. Kod Steka. Mi nismo imali problema ni sa jednim beko uredjajem al znam da je koleginica nesto reklamirala sporet i odmah su joj dosli i sanirali

clock-img

08.06.2018, 20:07

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Evo kolika je usteda vremena sa sudo masinom
user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

08.06.2018, 20:44

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Ja je imam sto godina, cim se pojavila majka je kupila Candy, ali je sada jedva koristim osim za dezinfekciju.. Ona mi kaze da sam neandertalac ali ja dok kroz ruke nesto ne prostruzem nihe cisto, plus kad mi se ne ispere kako treba poludim, pa opet, a ti zivci nemaju cenu..

clock-img

09.06.2018, 06:48

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ja ne mogu prezaliti sto nisam ostavila mesta za sudo masinu.... uopste ne znam gde da je stavimo...

,,Carpe diem"

clock-img

09.06.2018, 07:54

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Mama Jo, ja se kunem, da ako Bog da, predjemo u veci stan, PRVO i osnovno, sudo masina, ruke i ekcemi, pa ja ne mogu da se nakupujem Cortine i ostalih preparata za negu ruku, 5 masina sam mogla da kupim, samo mesto je problem!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

09.06.2018, 09:15

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Ni mi nemamo mesta za sudo masinu. Sve i da opet pravimo kuhinju ne znam da li bi bilo mesta.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

10.08.2018, 23:14

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

E da se i ja pohvalim, konacno sam dobila sudo masi u od muzica, a i novi malo veci stan gde ce konacno biti mesta za nju.
iImam pitanje za zenice koje vec imaju ovu cudotvornu spravu, koju so da kupim, da li je Somat ok...da li je neka od vas koristila DM-ovu so, kojetablete za masinu su vam najbolje...? Eto takve neke stvari. Presrecna sam sto cu je konacno pustiti u pogon.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

11.08.2018, 08:36

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Voci ja uzimam so koja je najjeftinija u prodavnici. Somat su mi OK i Finish ima ona velika kutija cesto na akciji u Rodi. Tescnost za sjaj isto imam neku najjeftiniju i to sipam kada je masina puna casa.

clock-img

11.08.2018, 09:05

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Voci, da li pravite i kuhinju i planiras da stavis ugradnu masinu? U bosch imaju i samostojece masine, ako nisi ostavila mesta za nju.... sto je kod mene slucaj recimo.

,,Carpe diem"

clock-img

11.08.2018, 11:50

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Voci, ja za sudomasinu sve dm-ovo koristim. I so i sjaj i prasak. Prasak se bas isplati. Moja mama koristi dm-ove 3u1 tablete kad ih nadje a kaze da su i one 2u1 dobre

clock-img

11.08.2018, 11:54

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

I ja uzimam so u dm-u. Tablete uzimam gde je trenutna akcija. Trenutno imam somat.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

13.08.2018, 07:36

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

E pa divne ste. Rekla mi je devojka iz DM-a da je valjda sitna so, drugo, tablete neke ima pa treba sjaj uz njih da se stavlja, sve nesto me je zbunila. Ali sam znala gde cu dobiti odgovor tako je i tako.user posted image A da li je neka uzimala one Fairy tablete za masinu?

clock-img

01.10.2018, 07:41

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

zene drage masina odradila program ali je tableta ispala i nije se istopila. Vratim tabletu ukljucim opet zavrsi program i opet ispala tableta i nije se istopila. Sta moze biti? Jel do tablete ili do tog poklopca? Jao siz cu dobiti a prepuna mi masina od juce nedelja rucak po pe esu krcata je

clock-img

01.10.2018, 07:58

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ljiso ja mislim da je do tablete.Kod mene je prije par dana bilo tako.Stavila sam novu i pustila je opet da pere.Posle sve normalno

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

01.10.2018, 08:00

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Stavi samo tabletu dole,pa da vidis da li ce da se istopi..mozda poklopac kasno otvori.

clock-img

01.10.2018, 12:45

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Nisam menjala tablete. Mislim proizvodjaca. Oprali su se sudovi 😂 poredjah ih nazad sve. Ali eto pola tablete ostalo. Videcemo veceraske

clock-img

05.10.2018, 22:14

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Moja bila.u kvaru dva dana. Dva dana prala na ruke i malopre ukljucim...ona proradila....bice da me malo zeeki ova masina user posted image user posted image

clock-img

05.10.2018, 22:20

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Anck to ona samo da ne zaboravis na rucno pranje 😂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

07.10.2018, 08:47

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

user posted image
Moja radi, mada jos uvek malo radnog staza ima, videcemo kako ce biti.user posted image

clock-img

07.10.2018, 15:59

clock-img

Duškić

pencil-img

9617

I ja uzimam koje budu na akciji

clock-img

07.10.2018, 18:10

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja uvjek uzimam tablete koje ne moram vaditi iz one plastike.Uglavnom uzimam finish,zadnji put sam neke sun ali nisu ni one lose.

clock-img

07.10.2018, 21:30

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Žene, koliki kapacitet mašine preporučujete? Nas je petoro: dvoje odraslih, dvoje male dece i beba.

I evo još jednog neandertalca user posted image šta vam je to so za mašinu user posted image

< Poruku je uredio smeško -- 7.10.2018 21:36:01 >