cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mašina za sudove

clock-img

11.09.2014, 20:36

clock-img

anita

pencil-img

1679

IZVORNA PORUKA: nata11

Samo da podelim sa vama, procitah ovde da stavljaju cure po pola tablete ako je cvrsta. Probala sam i super opere nema nikakve razlike.

Nato probala i ja. Nema nikakve razlike, sudovi su isto oprani.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

11.09.2014, 21:28

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Veliki naklon za onog koje izmislio masinu za sudove. Da nije bilo mm nikad je ne bi imala.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.09.2014, 21:39

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

A da nije mm , sta ja sve ne bih imala user posted image
Nisam bila nikad za to , sve sam mislila da je luksuz ali vec vidim da je sve vise kupuju. Dok se sve mrvice i ostalo spere , dok poredjas , vec si oprao . Moja teza. user posted image Kad bih imala parice, sto da ne, probala bih, sada kad su obaveze vece i mala pomoc znaci.

clock-img

11.09.2014, 21:47

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

Kada smo opremali stan ja sam govorila da mi ne treba ali hvala bogu na mm koji je sve sredio i kupio je user posted image

Zna mene moj muz user posted image

Sada ja koristim stalno.

clock-img

11.09.2014, 21:48

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja masinu nakrcam za 3 minuta plafon, pritom su mi nokti uredni, ne kidam ih zicom, ne moram da ribam zagorelo itd.
a masinu sam najvise kupila zbog problema sa ekcemom, i dala bih citavo bogatstvo za nju, zlata vredi, isto kao i masina za ves (elena ako cemo po tvom onda bolje na ruke da operes, jer dok ti ubacis ves, dok masina opere, ti bi na ruke vec oprala)

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

11.09.2014, 21:49

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Obozavam moju milevu user posted image stvarno ne znam sta bih radila bez masine za sudove user posted image

< Poruku je uredio milicicak -- 11.9.2014 21:50:12 >

clock-img

11.09.2014, 21:59

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Ja sebi rodila dvije 'ceri, al sam si puno snajki kupila user posted image masina za sudje, susilica, masina za ves, pekac...ih, sve vrijedne i dobre snajke user posted image

clock-img

11.09.2014, 23:27

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Znam da je pogresna teza! Ali moram da se tesim jer nemam parica da je priustim user posted image koliko vremena samo sudovi oduzmu, letujem i zimujem pored sudopere . Tek kada imas shvatis koliko znaci .

clock-img

11.09.2014, 23:31

clock-img

Anoniman

Mi je imamo, ali je do skoro nismo koristili, dok nije dosla tetka mm i ubedila ga da bolje dezinfikuje i ocisti ona na 60-90 stepeni, nego sto ih on pere, od tada je stalno aktivna u nasoj kuci...

clock-img

12.09.2014, 08:02

clock-img

big mum

pencil-img

1690

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Znam da je pogresna teza! Ali moram da se tesim jer nemam parica da je priustim user posted image koliko vremena samo sudovi oduzmu, letujem i zimujem pored sudopere . Tek kada imas shvatis koliko znaci .

Totalno pogrešna teza vjeruj mi user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

12.09.2014, 08:49

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ja moju mnogoooo volim, nekad i dva puta dnevno obrnem, a velika je, za 12 kompleta.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

12.09.2014, 08:53

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

i ja svoju zovem snajka i ne bih je dala ni za brdo karamela.inace bosh je i prezadovoljna sam user posted image

clock-img

12.09.2014, 08:58

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: little_one

Ja sebi rodila dvije 'ceri, al sam si puno snajki kupila user posted image masina za sudje, susilica, masina za ves, pekac...ih, sve vrijedne i dobre snajke user posted image

user posted image gde si se setila snajkiuser posted image pravi naziv! I ja ne bi mogla bez masine za sudove i susilice!

clock-img

12.09.2014, 12:18

clock-img

anita

pencil-img

1679

I meni moja masina puno znaci. Brzo poredjam sudove i onda sam mirna.
Bolje da izgubim vreme dok poredjam sudove nego da stojim uz sudoperu. Moja najbolja drugarica u kuhinji. user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

12.09.2014, 15:21

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ruke se pozlatile onome ko je izmisli.
Jedino sto mi je krivo sto mm i ja nismo dobro napravili raspored u kuhinji i procenismo da nemamo mesta za veliku masinu pa smo uzeli manju. A mesta koliko hoces, nego nas dvoje dve zamlate.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

12.09.2014, 15:24

clock-img

Ipokrisia

pencil-img

1032

masina spas protiv gubljenja vremena! user posted image mi imamo beko vec 6 godina i da kucnem o drvo nismo do sada imali nikakvih problema...

Inace, dobro ste me podsetili sa ovom temom, ja poredjala sudove malo pre u masinu a trudnicki mozak zaboravio da je ukljuci user posted image

clock-img

12.09.2014, 15:38

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: little_one

user posted image gde si se setila snajkiuser posted image pravi naziv! I ja ne bi mogla bez masine za sudove i susilice!

Ahahahahaha user posted image .
BM, znam sve mi je jasno , nemoj mi stajati na muku. Pa koliko kosta ta snajka da kupim i ja jednu? Ako ne kupim ne druzimo se nakon septembra hahaha, obistinice se vase slutnje hahahaaaauser posted image

clock-img

12.09.2014, 15:44

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

i ja sam odusevljena masinom,posebno kad imam goste,slazem se da bolje opere nego kad se pere rucno

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.09.2014, 16:16

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

i bolje se opere i zamisli onu hrpu sudja posle gostiju,trebali bi sati da sve operes i prebrises,ovako poslazi,ukljuci i caoda je bar moze sebi svako priustit da se ne muci

clock-img

19.09.2014, 12:51

clock-img

dankica

pencil-img

3

Zdravo, drustvo
Nova sam clanica i bas zbog ove teme sam se uclanila.
Kupujemo masinu za sudove, a vec imamo potpuno ispravnu gorenje koja
od poceteka nije ispirala dobro. Htela sam boshovu, ali mi jaka cena, a
vidim da ste zadovoljni bekovim masinama, pa jos jednom da cujem vas sto ih
imate. Kako ste zadovoljni, da li se moraju ispirati sudovi i strugati zicom pre
ubacivanja, koji je vama tip masine i sl?
Hvala unapred user posted image

clock-img

19.09.2014, 13:30

clock-img

anita

pencil-img

1679

IZVORNA PORUKA: dankica

Zdravo, drustvo
Nova sam clanica i bas zbog ove teme sam se uclanila.
Kupujemo masinu za sudove, a vec imamo potpuno ispravnu gorenje koja
od poceteka nije ispirala dobro. Htela sam boshovu, ali mi jaka cena, a
vidim da ste zadovoljni bekovim masinama, pa jos jednom da cujem vas sto ih
imate. Kako ste zadovoljni, da li se moraju ispirati sudovi i strugati zicom pre
ubacivanja, koji je vama tip masine i sl?
Hvala unapred user posted image

Ja nemam beko masinu ali evo mog iskustva:
Ja sudove ne ispiram, samo ih poredjam u masinu. Jedino ako ima bas puno otpadaka ispteresm ih u kesu za smece. A sto se tice struganja zicom to radim na sledece nacine:
1. Kupila sam plasticnu cetku kojom pre stavljanja u masinu predjem te zagorele delove ili
2. Sipam vrucu vodu i malo tecnosti za posudje da odstoji malo, obrisem sundjerom i ubacim u masinu.

clock-img

19.09.2014, 13:35

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Dankice, meni to liči kao da ne staviš sjaj ili premalo soli imaš. Možda je negde i neki filter zapušen. Moj savet ti je da proveriš to još jedan put pre nego se odlučiš za kupovinu nove.

I flunked anger management! }:->

clock-img

19.09.2014, 13:39

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

i meni se desava da nije dobro oprano kad nema dovoljno soli,trebas to cesce sipati ili pokusaj sa drugim tabletama za masinu

clock-img

19.09.2014, 13:43

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Ja ne dodajem ni so ni sjaj. Koristim ili DM tablete ili Calgonit.
Sudove sprerem vodom, ono: pod mlazom, ako je zagorelo: sipam vrele vode i deterdženta, ostavim da malo odstoji.
Nikakvih problema nismo imali (sem kad smo koristili Somat - to je bio užas user posted image ).

< Poruku je uredio Peace* -- 19.9.2014 13:44:11 >

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

19.09.2014, 13:46

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

somat i ovde ne valja,probala i nikad vise