cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li vas je nekad startovala zena

clock-img

25.06.2010, 14:27

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Super je kad sve probaš.. ja sam za.... samo nemam baš petlju za neke stvari.

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

25.06.2010, 14:29

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

ne, nije 

clock-img

25.06.2010, 14:34

clock-img

strelitzia

pencil-img

105

IZVORNA PORUKA: Mishica 77
Super je kad sve probaš.. ja sam za.... samo nemam baš petlju za neke stvari.

za te neke stvari nisam ni ja baš imala petlju...ali eto...htjela sam da probam, jer su me baš često startovale ribe.
sad kad sam udata i kad je sve to iza mene nekad mislim da je dobro što sam probala, a nekad se postidim kao "ju šta je meni padalo na pamet"user posted image
mm je jedan od rijetkih osoba koji je upoznat sa tom informacijomuser posted image

clock-img

25.06.2010, 15:05

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Pozdrav svima!user posted image

Uh! Mene nije nikada startovala zena.
Ali je, zato, mm-a startovao tranvestit, pre braka, naravnouser posted image ! I, kako on kaze, dobro su se izljubili dok mu mm nije zavukao ruku ispod suknjice, i onda...user posted image surprise! Iako se sada tome slatko smejemo, kaze da mu je to najveci blam u zivotu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio smeško -- 25.6.2010 15:06:20 >

clock-img

25.06.2010, 20:29

clock-img

Anoniman

boga mi imala bi sanse kod mene...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.06.2010, 20:32

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

OTI kad pijemo sledecu kafu user posted image

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

clock-img

25.06.2010, 20:35

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

OTIce! Ko? user posted image I ju!

clock-img

25.06.2010, 20:39

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nena81

OTI kad pijemo sledecu kafu user posted image

Neno, kad pozoves...user posted image user posted image user posted image
Mishice nemoj sad da mi glumis puritanku user posted image user posted image user posted image

Iskreno,na jednoj zurci na faksu sam se poljubila sa jednom devojkom...onako BAS!!!
Jaka stvar.

clock-img

25.06.2010, 20:44

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

I ju! Perverznjakušo jedna! Voliš punije žene! user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

25.06.2010, 20:46

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mishica 77

I ju! Perverznjakušo jedna! Voliš punije žene! user posted image  user posted image  user posted image

a sto punije?

clock-img

25.06.2010, 20:57

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Khm, khm.... a ko bi kod tebe imao šanse? Na koga se to odnosilo? user posted image

clock-img

25.06.2010, 21:00

clock-img

Anoniman

Pa nena ima sanse sigurno ...user posted image user posted image user posted image
A ona nije punija...
ja sam ta koja je punija...user posted image user posted image user posted image

Mishice, samo napred, necu da te odbijem,...user posted image user posted image user posted image

Salim se breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

p.s. ono za poljubac tokom faksa se ne salim

clock-img

25.06.2010, 21:02

clock-img

Anoniman

Nije, ali bih volela da jeste, cisto da vidim kako to izgleda....user posted image

clock-img

25.06.2010, 21:03

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

E, sad sam se postidela.. mislila sam da se odnosi na mene. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Idem malo da se stidim. Bežim sa foruma!

clock-img

25.06.2010, 21:08

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

IZVORNA PORUKA: OTI

Mishice nemoj sad da mi glumis puritanku user posted image user posted image user posted image

Iskreno,na jednoj zurci na faksu sam se poljubila sa jednom devojkom...onako BAS!!!
Jaka stvar.

OTI ja sledece nedelje pravim zurku za rodjos ..pozvana si user posted image user posted image

clock-img

25.06.2010, 21:11

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: OTI

Jaka stvar.

OTI ja sledece nedelje pravim zurku za rodjos ..pozvana si user posted image user posted image

ju, pa sad moram da vidim sta cu da obucem.,..nabila si mi pritisakuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.06.2010, 21:22

clock-img

Anoniman

ja sam se poljubila sa svoje dve najbolje frugarice,napile se ko blesave i eto...ODGOVORNO TVRDIM  da me nijedan muskarac tako dobro nije poljubio...ni kao jedna,ni kao drugauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a startovala me riba u Pancevu,umrla sam od stida koliko sam se pogubila.....user posted image

clock-img

25.06.2010, 21:24

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

IZVORNA PORUKA: banini

ja sam se poljubila sa svoje dve najbolje frugarice,napile se ko blesave i eto...ODGOVORNO TVRDIM  da me nijedan muskarac tako dobro nije poljubio...ni kao jedna,ni kao drugauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a startovala me riba u Pancevu,umrla sam od stida koliko sam se pogubila.....user posted image

Mishica garant reci reci user posted image user posted image

clock-img

25.06.2010, 21:24

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

OTI u mraku se ne vidi sta god da obuces bices sexyuser posted image

clock-img

25.06.2010, 21:27

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: banini

Mishica garant reci reci user posted image user posted image

100% Mishica...zato se ne javlja.user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.06.2010, 21:45

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Nije Mišica ništa! user posted image

clock-img

26.06.2010, 18:32

clock-img

Mitea

pencil-img

23

IZVORNA PORUKA: lanajelena

IZVORNA PORUKA: Mitea

Jeste, na nekoj zurci kad sam imala 16 god. devojka mi je prisla, uhvatila me za dupe i rekla kako je palim user posted image

user posted image user posted image  tek sad citam jel to bila Izabela user posted image

čini mi se da se tako zvala, zašto?
jel i tebe muvala? user posted image

clock-img

28.06.2010, 13:43

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Jeste, na nekoj zurci kad sam imala 16 god. devojka mi je prisla, uhvatila me za dupe i rekla kako je palim user posted image

user posted image user posted image  tek sad citam jel to bila Izabela user posted image

pa ne moze sad obe na istoj zurci user posted image ...ti si joj se vise svidela

clock-img

28.06.2010, 13:44

clock-img

eni26

pencil-img

3380

vala posto je ovde sve ludo,to je normalno... Nikakav problem da pridje i da pocne da muva user posted image

clock-img

28.06.2010, 14:02

clock-img

Mitea

pencil-img

23

pa ne moze sad obe na istoj zurci user posted image ...ti si joj se vise svidela

bolje da sam prešla na žene, od ovih muških nema vajde user posted image user posted image user posted image