IZVORNA PORUKA: ksenija81
IZVORNA PORUKA: Dora
Planiramo da idemo na zimovanje na Jahorinu, ali pošto tamo nikad nisam bila ne znam kakve su staze za decu? Ima li dečiji ski lift i kakve su školice skijanja?
Ja se ne smem skijati ali decu hoću da upišem u tu školicu pa me zanima da li neko ima iskustva.
Ja sam ti godinama tamo isla ali nisam skijala, tj. bio je pokusaj .
Imam samo reci hvale, nemaju puno staza, ima bebi lift i prelepo je.
Mene za tu planinu vezu godine zimovanja i setnji... Vredi otici.
Kao sto je cicko rekla Jahorina je za mene kao vrsnu skijasicu koja je prokrstarila manje-vise vecinom planina sa prostora bivse nam zemlje najlepsa i neprevazidjna. Raj za zimske sportove.
Dora sve preporuke. Mislim da je Rajska dolina dovoljna za decu. A nije tacno da nemaju puno staza. Imaju i za supere skijase izuzetne staze, to retko gde imas tu lepotu i uzitak dok skijas.
A kad se spustis sa vrha Jahorine, preko Rajske doline na Pracu to su bogami i kilometri, a i poprilicna visinka razlika.
A sad posto ja to vise nemam i nije mi u blizini ja se zadovoljim i duzinom od 640m u zatvorenom, sa pogledom na Rurh
Pre desetak dana iz kadra mog paparaca
klik Cicko hvala ti za predivne slike Jahorine. Rasplakala sam se, podsetila si ma na najlepse ( u smislu najbezbriznije ) godine mog zivota ( 15 godina sam provela na Jahorini )
< Poruku je uredio Urbana -- 9.1.2010 0:22:57 >