Didy ali vi ste skijaši, mi nismo, mi bi smo se smorili na Kopaoniku, em nema staza za šetnju, em je hladnije mnogo nego an Zlatiboru, i ne možeš dugo šettai i da hoćeš. A što se gužve tiče stalno izlaze tekstovi da je na Kopu nenormalna gužva, i na stazama i generalno, pišu svašta ovih dana, da nema vode, da smrdi, tako neki naslovi stalno iskaču, ali nisam otvarala tekstove, ne znam o čemu se radi.
Ja sam na Kopu bila sa školom, ničega se ne sećam iskreno, skijali nismo, šta smo radili, ne znam. Kontam da mi je bilo lepo, ostala bi mi neka uspomena.
Zapravo znam da bi im sada u ovom uzrastu, još zimi, bilo dosadno i na Tari, Divčibarama, jer S je navikao na Zlatibor i zna koliko tamo ima svašta zanimljivo. I nismo nikada naišli na gužvu na Zlatboru, išli smo za sada uvek krajem februara, i jednom krajem novembra kada sam bila trudna. Prvi put ćemo ići sredimo februara, sada moramo ranije, zbog škole.
Mi se sankamo u delu iznad jezera, šetamo se ka spomeniku, oko jezera, u šumi iznad Monsa, dešavalo mi se da sama šetam šumom (taj deo iznad Monsa), i da po sat vremena ne vidim nikoga, iso i sa decom kada šetamo iznad Monsa, ka Palisadu, i terenima, a i ka spomeniku, uopšte nema punol ljudi, tako da meni Zlatbor uopšte nije sinonim za gužvu, zaista. Uvek se čudim kada ljudi spominju gužvu, a mi stalno idemo, i ne videsmo je :) A znam odlično šta je gužva jer od rođenja živim u najprometnijoj ulici na Balkanu, a idem svakog leta u Vrnjačku Banju (koju obožavam), e tu je na promenadi gužva Ili na primer Budva prošle godine, to je bila gužva na kub, ono u životu nisam videla
Gužva je možda u kafićima na trgu Zlatibora, gde uglavnom ne zalazimo, verovatno je gužva i na Gondoli (nismo bili na Zlatiboru otkako je postavljena, ali možda sada odemo, videćemo).
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.1.2022 18:26:44 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir