cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: 40 dana kod kuće ili šetnja?

clock-img

02.12.2010, 12:19

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Mi smo jedino cekali da prodju vrucine od preko 40 stepeni, i zato izasli posle mjesec dana. Ja mislim da je skafander odlicna stvar i da se dosta koristi od sad pa na dalje. Planiram neki skafander da kupim sinu cim izadjemo. user posted image

clock-img

02.12.2010, 12:34

clock-img

caca81

pencil-img

642

Oba puta nismo izlazili napolje do prve kontrole, dakle prvih mesec dana. Meni je to prijalo, jer sam se i ja odmarala.

clock-img

02.12.2010, 12:44

clock-img

Anoniman

Ja sam bila kod mame prvih 40 dana, da mi bude pri ruciuser posted image ... nije bilo babina, tako da sam se lijepo odmorila i kad smo stigli kuci bila sam odmorna za goste..
A prvi put smo izasli sa 15 dana i to na kontrolu..

clock-img

02.12.2010, 12:48

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

E da, i mi smo bili na kontrolu. user posted image

clock-img

02.12.2010, 12:50

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Šetnja. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

clock-img

02.12.2010, 17:57

clock-img

Anoniman

Isidora, meni nije bilo zgodno kolicima po snegu, dok se malo ne očiste ulice, jer su mi proklizavala kolica. Morala sam uvek sačekati dan, da se to malo utaba, i sredi po ulici, pa smo taj dan išli napolje u kenguru. 

clock-img

02.12.2010, 17:58

clock-img

Anoniman

Na ćošku Dunavske i Jovine je radila bašta picerije celu zimu. Mislim da sam ja bila jedini mentol koji je pio kafu tamo dok beba spava u kolicima. user posted image

clock-img

02.12.2010, 18:05

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Sorry za ot , Tash , ti si sedela u basti picerije a ja sa cerom na onim klupama kod fontane ispred parka , nema razlike osim u kafi user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

02.12.2010, 18:08

clock-img

Anoniman

PF, onda je razlika drastična! user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.12.2010, 18:14

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

tash nadam se da moja kolica nece proklizavati user posted image
ne mislim da to budu neke duge setnje pa se nadam da cu moci da ga vozam u kolicima i po snegu ako ne bude bas jako hladnouser posted image
inace mm je u fazonu da beba ne ide napolje do proleca user posted image nema sanse da cu ga poslusati user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

02.12.2010, 18:23

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Sa L sam izasla cim sam mogla od rane...cini mi se 20ti dan???user posted image
Sa M jos i ranije, ne znam tacno...
Svakako sam za setnju.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

02.12.2010, 18:34

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Bebe su inace termolabilne pa ih nikako ne treba iznositi kada su ekstremni uslovi i kad su jako male. Ja sam prvi put iznela Mariju kad je bila oko mesec dana pet minuta u dvoriste , pa smo produzavale vreme .

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

14.12.2010, 16:31

clock-img

Anoniman

Za 2 dana treba da vodimo Ninu na Gatrijev , pa na kontrolu kod neonatologa , i kontam da će , htela ne htela , morati da bude bar 15 min napolju , a nije da nije hladno ... Za 2 dana ona će biti 2 nedelje stara ... Da li je za nju opasno to što ćemo je izvoditi napolje po ovakvom vremenu ? Kad , i da li , uostalom , bebe mogu napolje u ovim zimskim mesecima ? Već mozgam koliko i kako da je nabundam za preksutra ...

clock-img

14.12.2010, 16:32

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Pa gledajte da budete što manje napolju, nabundaj je, posebno preko nosa i usta, jer prognoziraju jaaaakooooo hladno vreme u četvrtak.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

14.12.2010, 16:33

clock-img

Anoniman

Mi smo Mateju vodili kod ortopeda,da primi vakcinu,kod fizijatra,na kontrolu u savetovaliste,i uvek mu preko nosiljke stavim pelenu,da ne udise ovaj hladan vazduh,i pu,pu,sve je kako treba za sada.

clock-img

21.12.2010, 15:37

clock-img

Anoniman

Izvodila sam Ninulinu na terasu juče , malo da udahne svežega zraaaaka user posted image . i ono sa odlaskom lekaru je prošlo ok , mirna je bila kao bubica .

A kad ću smeti da je iznesem u šetnjicu od bar 15ak minuta , s obzirom da je napolju zima ? user posted image

clock-img

21.12.2010, 15:39

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

21.12.2010, 15:42

clock-img

Anoniman

Neću , neću , znam da je još mala , samo se raspitujem sa koliko meseci sme da se iznosi na duže u zimskom periodu ... I ono kad smo kod Dr išli mi nije bilo svejedno ...

clock-img

21.12.2010, 15:44

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

slažem se sa gagi. Veruj mi, ona nema pojma gde je i ništa joj ne znači smrdljiv i hladan spoljni vazduh. Ti izadji, proluftiraj se, na 15min, a nju ususkaj kod kucice user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

21.12.2010, 15:45

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

21.12.2010, 15:52

clock-img

nala

pencil-img

479

Drage moje, ja sam Aleksu vec vodila dva puta kod neonatologa po cichi zimi i danas u savetovaliste ali je danas lepo i toplo.

clock-img

21.12.2010, 15:55

clock-img

nala

pencil-img

479

Moze li mi neka od vas odgovoriti na to kada bi mogli na zimovanje? Planiramo odlazak na zimovanje, ali ne znam kada bi bilo najbolje. Da li je neka od vas sa ovako malim detetom ili malo starijim isla na zimovanje? Isli bi mozda u februaru ili martu, a to je sa nekih 3-3,5 meseca.

< Poruku je uredio nala -- 21.12.2010 15:56:17 >

clock-img

21.12.2010, 15:58

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

21.12.2010, 16:00

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ja mislim da bebi ništa ne bi falilo danas da je bila malo napolju. Lepo se dete ušuška, i sve 5. Ne treba je izvoditi napolje po ekstremnom minusu (isto kao ni po ekstremnom plusu), ali mislim da je današnje vreme bilo skroz OK. user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

21.12.2010, 16:03

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Slažem se sa Alexx! Moja preporuka (tako sam i ja radila) - ušukaš dete pa je izvedeš 3 minuta na terasu. Sutradan povećaš na 5, pa 7, 10, 15....bolje da iskoristiš ovo lepo vreme, jer sigurno je da nećeš čekati april mesec da izvedeš dete nepolje, a sada dok je toplije treba da se "upoznaje" sa spoljašnjim vazduhom!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"