cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: 40 dana kod kuće ili šetnja?

clock-img

30.04.2010, 15:25

clock-img

Anoniman

Hm...
U trznim centrima postoje one prostorije za to
napolju..tesko.
ja sam razmisljala cak da sednem na neku klupu i da je presvlacim u kolicima..user posted image user posted image

clock-img

30.04.2010, 16:23

clock-img

Unica

pencil-img

481

pa mislima da cu i ja tako morati. steta da ne idemo u duze setnje jer guzara ne moze da se strpi bar do kuce... a juce kad smo isli kod lekara ja sam za melko onako uradila jer joj je bas u to vreme padalo da jede i taman je mlekce bilo kako treba...

mada videh da imaju neke termos flasice za bebe...videla sam negde na net-u pa planiram to da uzmem zbog vrucina. ovako moze sad ali posle cu morati u termos.

ako moze u termosu da stoji uopste duze na vrucini???

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

clock-img

31.05.2010, 22:57

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Sa izuzetkom što smo 6. dana išli do bolnice zbog Gatrijevog testa, prvi put smo išli u šetnju sa 14.dana. A u goste ćemo ipak malo kasnije.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

01.06.2010, 08:53

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Milos je prvi put isao na gatrijev, vodili su ga muz i moja mama, ja sam posle dve nedelje prvi put izasla iz kuce i to na sat vremena do supa da ga prijavim (jer mm i ja nismo na istoj adresi pa on nije mogao), kasnije sam jednom isla u kupovinu, sve ostalo je bilo po ulici i u dvoristu. A Milos je izlazio samo na terasu i u dvoriste. Kada je lepo vreme po ceo dan spava na terasi u kolicima... user posted image A u subotu ce prvi put u grad u setnju! user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

13.09.2010, 22:26

clock-img

Anoniman

Mi smo danas bili malo u šetnji, nekih 45min-sat. Maro ima 6 dana. Toliko je bilo lepo vreme, da je grehota ne iskoristiti ga, ide jesen. 

clock-img

13.09.2010, 22:33

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

I mi smo danas bili u šetnji user posted image user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

13.09.2010, 22:59

clock-img

Anoniman

Kako mene nerviraju tvoji tickeri što broje do rođendana, onda moram da računam koliko ustvari dete ima... user posted image

clock-img

14.09.2010, 00:13

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Lili,ja se svaki dan setam pored tvoje kuce nebi li te videla a sve mi glupo da te zovem...e sutra cu da te viknem pa makar na pet minuta.:)

clock-img

14.09.2010, 10:54

clock-img

Anoniman

Moja bekana ima pristojnu  predjenu kilometrazu od rodjenjauser posted image
Ne izlazi kad je kisa,doduse bila je jednom, i kada je jak vetar a vukli smo je svuda sa nama..

clock-img

14.09.2010, 15:49

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

IZVORNA PORUKA: Tash

Kako mene nerviraju tvoji tickeri što broje do rođendana, onda moram da računam koliko ustvari dete ima... user posted image

Hej, pa piše ispod koliko ima godina user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

14.09.2010, 16:07

clock-img

minna

pencil-img

3196

Mi smo danas bili malo u šetnji, nekih 45min-sat. Maro ima 6 dana. Toliko je bilo lepo vreme, da je grehota ne iskoristiti ga, ide jesen. 

To i ja kazem! I mi smo vec nekoliko puta bili u setnjiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2010, 16:53

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Hej, pa piše ispod koliko ima godina user posted image

Juče ti nije tako izgledao ticker, i bio je samo jedan. user posted image

clock-img

14.09.2010, 22:27

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

mi smo izlazili napolje vrlo brzo, nisam luda da sedim leti 40 dana kod kuce! do sada smo vec svuda skitali, hocu da se dete navikne na to da bude okruzeno ljudima i da gleda i slusa sve i svasta a ne da ga uparkiram u 4 zida  user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

21.09.2010, 14:12

clock-img

goda

pencil-img

409

hm,ja sam bila duže od 40 dana kod kuće user posted image user posted image user posted image ,verovatno oko 2 meseca (osim onog što se moralo obaviti) ona je jako često i jako dugo sisala pa nisam bila u stanu nigdje ni otići kad sisa po čitav dan user posted image . Ma nije ni važno nadoknadila sam to do sada user posted image .

clock-img

21.09.2010, 14:16

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ja mislim da tako malom detetu ama baš ništa ne znači da li će biti u sobi, kupatilu, kuhinji, na terasi ili parku. Samo je važno da je mama tu i mekce user posted image  pogotovo u vreme virusa, što ga izvodiiti napolje? do juče je bilo u stomaku, potpuno zaštićeno od svetla i spoljnog sveta, porođaj je sam po sebi šok za bebu, pa adaptacija na novo okruženje...meni su prerane šetnje neopravdane za bebu...to jedino mamama znači user posted image  

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

21.09.2010, 15:31

clock-img

Iwana87

pencil-img

1180

Znaci i to mnogo.40 dana sedeti u kuci,a ja sam zbog cigareta to svela na spavacu sobu,i jos sama sa bebom ceo boziji dan dok mm radi?Poludela sam 13 dana i otisla u setnju,jako kratku mozda do kraja ulice ali mi je i to malo prijalo.E onda smo poceli polako da svrckamo ali vise u kolima.Prva prava setnja je bilo oko prvog meseca i secam se kako smo bili smesni.Sve cekamo da vrisne pa da pobegnemo iz grada a on dusa uziva,ne cuje se.user posted image

clock-img

21.09.2010, 18:29

clock-img

Anoniman

Mi smo danas ceo dan bili napolju. Prvo smo se vozali kolima sa mojom mamom, nešto jurili po gradu, onda u kolica, pa mama prošetala sa njim dok sam ja doručkovala, onda ga ja preuzela i otišla do druga, sedela sa njim i njegovom ženom kod njih u dvorištu, pa došli kući i izgurala Marka na terasu da spava. Na terasi je bilo mnogo toplije nego u stanu. user posted image

clock-img

23.11.2010, 16:38

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

Jelenu sam izvela napolje dva,tri dana po izlasku iz porodilista.Prvi dan malo na terasu pa posle podne odmah izasli u setnju.Drugi dan isto a treci smo svratili do tempa.Bila je uzasna guzva pa smo brzinski pokupovali sta nam treba,ali moram da priznam da sam bila uznemirena i kad sam dosla kuci pitala sam samu sebe jesam li normalnauser posted image
Ipak ne moram da preterujem.
Eto iskoristili smo tih par lepih dana a sad je vec lose vreme i ko zna kad cemo moci da izadjemo.

clock-img

24.11.2010, 00:11

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

treba da se porodim za 3 nedelje pa me zanima kada cu ja smeti da setam sa bebom,ne planiram bas da cekam prolece a opet bojim se da bebi ne bude hladno i da se ne prehladi user posted image
koliko dugo smeju da traju setnje o bxzirom da ce biti hladno,da li kada je temp.ispod nule smem da iznosim bebu?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

24.11.2010, 00:45

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

Ma kakvi da sediš kod kuće celu zimu.
Postoji neko pravilo ja se više i ne sećam 5min ne znam koliko dana pa 10,15 i tako dalje.
Meni je dr rekla da je važno da beba nije direktno izložena vetru. Naravno, ne treba ni ostati satima napolju.
Rea se rodila početkom septembra i onda je u jednom periodu bilo jako loše vreme, ja sam išla sa njom redovno napolje i ništa joj nije.

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

clock-img

24.11.2010, 00:57

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja planiram da ga vodim u setnju cim se ja oporavim i budem mogla da setamuser posted image
ne znam da li kada je sneg mogu da idem kolicima napolje user posted image tj.ne znam da li to iko radi?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

24.11.2010, 01:04

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

Naravno, i jedva čekamo user posted image .
Mi smo i danas bili dva puta po 1,5h napolju - po ovoj kiši. Samo stavim onu zaštitu za kišu i vetar i šetnja.

clock-img

24.11.2010, 01:11

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

jedva cekam da ga vozam u kolicima,to mi je dugogodinja zelja i napopkon ce mi se ispuniti user posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

24.11.2010, 01:12

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

user posted image

clock-img

24.11.2010, 17:18

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

Podrum,je l oblacite skafander ili nesto drugo?
Pitam zato sto imam utisak da koliko god obucem bebicu da joj je hladno.Jer mala je i nema tako neku deblju jaknicu.